Ce rol va juca Adrian Enache în filmul lui Silviu Radu despre viața Mariei Tănase: ”O să fiu puțin mai dur...” Ce spune despre copiii lui, Diana și David / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Ce rol va juca Adrian Enache în filmul lui Silviu Radu despre viața artistei Maria Tănase și ce spune despre fiul lui, David Mihnea Enache. Cântărețul, care a devenit recent bunic, va juca rolul minstrului de externe german din perioada interbelică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce rol va juca Adrian Enache în filmul lui Silviu Radu despre viața artistei Maria Tănase și ce spune despre fiul lui, David Mihnea Enache. Într-un interviu pentru viva.ro, artistul a vorbit despre fiul său, despre rolul dintr-un film în care va juca, dar a mărturisit și că se spăla pe vremuri cu săpunurile care aveau poza Biancăi Brad.

20240314_181624-scaled-120240314_181624-scaled-1

Citește și: Adrian Enache a dansat cu Bianca Brad, la un eveniment monden: 'Superbă'. Cum a reacționat Iuliana Marciuc / EXCLUSIV

Citește și: Cum arăta Iuliana Marciuc la debutul în televiziune. S-a îndrăgostit de Adrian Enache, după ce l-a văzut la o emisiune: „Mi-a plăcut foarte mult treaba asta…'

Citește și: Ce familie frumoasă are Dan Bittman! Cum arată și cu ce se ocupă acum cei trei băieți ai artistului: „Eu le-am dat un nume, acum depinde de ei ce vor face cu el. Vin la mine, vorbim chiar și despre iubite…' / EXCLUSIV

Citește și: De ce nu mai postează Ruby poze cu iubitul ei și nu se mai afișează împreună la evenimente. Ce spune artista despre nuntă: „Nu mă grăbesc, am…' / EXCLUSIV

Ce rol va juca Adrian Enache în filmul lui Silviu Radu despre viața artistei Maria Tănase

Adrian Enache a făcut show la lansarea proiectului Maria Tănase-Cartea și filmul. Artistul ne va surprinde și de această dată, întrucât regizorul filmului, Silviu Radu, l-a provocat să joace rolul unui baron german, ministru de externe din perioada interbelică. Într-un interviu pentru viva.ro, artistul a vorbit despre fiul său, despre rolul din Maria Tănase, dar a mărturisit și că se spăla pe vremuri cu săpunurile care aveau poza Biancăi Brad.

Ce faci, Adrian? Ești o adevărată sursă de energie.

Ce pot să fac? Ce poate să facă Adrian Enache decât super show, paradoxal cu rolul care mi s-a atribuit în filmul lui Silviu Radu despre viața Mariei Tănase și sunt foarte onorat. Aici sunt eu. Ați văzut, din nimic iese un show.

Ai dansat cu Bianca Brad, ai cântat, ai făcut ca trompeta…

În tinerețe mă spălam cu săpunuri Bianca, ea era acolo în poză, pe săpun. A fost o atmosferă foarte frumoasă și cu oameni de o calitate de cel mai înalt nivel și mă bucur că fac parte din această galerie a acestui film și sper să se bucure de aceeași notorietate pe care o are filmul făcut pentru maestrul Constantin Codrescu. Iar premiile pe care le-a primit să se repete. Maria Tănase este comoara noastră națională.

Adrian Enache: 'În filmul Maria Tănase joc rolul ministrului Germaniei în perioada interbelică'

Care este rolul tău din Maria Tănase?

În filmul Maria Tănase joc rolul lui Von Kilinger (ofițer de marină, istoric militar și diplomat german-n.r.), ministru de externe al Germaniei în perioada interbelică. Deci, apar în film cu salutul nazist. Sunt ministrul de externe al Germaniei din perioada aceea.

Deci o să apari în film într-o cu totul altă ipostază față de cum te știm noi de fel?

Da, o să fiu puțin mai dur.

Tu care ești tot timpul vesel, cu zâmbetul pe buze… nu prea te văd așa. Cred că o să ne surprinzi, nu-i așa?

Da, dar eu cred că v-am surprins și în filmul pe care l-am făcut în pandemie în regia lui Radu Jude, 'Babardeală cu bucluc' sau 'Sexy balamuc', cu rolul unui părinte foarte exigent al unui copil care făcea parte dintr-o clasă în care se scăpaseră niște imagini pe YouTube, în care o profesoară făcea dragoste cu soțul ei și au văzut toți elevii. Am luat o atitudine de părinte foarte exigent. Adică asta înseamnă… și în podcast-urile mele, 'Live-ul lui Enache' vedeți oameni care trebuie să facă cu totul altceva față de ceea ce știu oamenii.

Asta e a doua sau a treia ta colaborare cu lumea filmului…

Da. Am mai jucat și în musicalul 'Nota zero la purtare' în regia maestrului Ion Lucian, deși acela a fost un film de televiziune. Dar film pentru micul ecran e al doilea.

Adrian Enache: 'David m-a moștenit și sunt fericit că am doi copii care…'

David ce face?

David m-a moștenit și sunt fericit că am doi copii care se încadrează perfect în artă, pe același filon. Cu Diana cânt deja în proiectele mele cu Rareș Varniote de la trupa Alb Negru. Ați văzut și la Sala Palatului și acum din 12 iunie, de ziua mea, încep un turneu, cu Sala Dalles, 12-13 iunie, și continuăm cu proiectele extraordinar de frumoase pe care le am. Am fost și în diaspora… Sunt mândru de David că îmbrățișează cariera de regizor-actor.

A terminat Academia de film de la Buftea. L-ai văzut la mall când și-a dat licența, cum ar veni… A jucat și joacă în serialul 'Groapa',pe voyo. ro. Știți că a avut o scenetă mică și în familia Adams, deși el nu e prea focusat pe zona aceasta, dar nu se știe în viitor. Momentan vrea să plece la studii în străinătate, în domeniul business internațional, dar dacă apar roluri, de ce nu? Eu i-am zis să continue, pentru că are talent și joacă foarte natural. A jucat și în videoclipul piesei mele, 'Viața din vis', în regia lui Silviu Radu, cel care regizează filmul despre viața Mariei Tănase. Și îl vedeți pe David, acolo, în videoclipul acestei piese, unde joacă rolul lui Adrian Enache tânăr. Să vedeți câtă naturalețe are!

Foto: Facebook, arhiva personală, VIVA.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton