Fiul Biancăi Brad a plecat la facultate în străinătate: „Să nu uiți niciodată că te iubesc până la stele și dincolo de ele”

 Tudorache Simona
.

Despărțirea o doare, dar are convingerea că este benefică pentru viitorul fiului ei. Bianca Brad și-a condus, ieri, fiul la aeroport. Luca va studia la o universitate din Italia. Evenimentul a emoționat-o până la lacrimi pe vedetă. S-a lăsat cu îmbrățișări și cu promisiuni, că se vor revedea ori de câte ori va fi posibil.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Bianca Brad s-a gândit pentru o clipă și la mamele care trec prin aceeași experiență ca a ei. Știe că nici lor nu e ușor. Luca are 19 ani, în vară a dat Bacalaureatul, iar acum se pregătește să dea piept cu străinătatea și să își finalizeze studiile. A aflat că a fost admis la o unitate de învățământ din Italia chiar în ziua când se despărțea de colegii de liceu, la ceremonia de absolvire.

bianca brad 800bianca brad 800

Fiul Biancăi Brad a părăsit România și a plecat în străinătate, la facultate

Bianca Brad a vrut să fie alături de fiul ei până când acesta a părăsit locurile unde a copilărit și s-a format, așa că l-a însoțit la aeroport. Acum se vor revedea la următoarea vacanță, dar vor păstra legătura.

„Și-a luat zborul, Puiul meu iubit…la propriu și la figurat. Câte gânduri, câte emoții, câte rugăciuni, câte visuri și câte dorințe au prins, de asemenea, aripi.
Îmbrățișez strâns, în gând, toate mamele ale căror copii au plecat sau urmează să plece în curând, pe drumul lor, departe de casă, dar și pe acei copii, deoarece, cu siguranță, și inima lor bate altfel, la despărțire. O să fie bine! O să le fie bine!Cu Dumnezeu înainte!'
, a scris Bianca Brad pe o rețea de socializare.

Mesajul Biancăi Brad pentru fiul ei

Vedeta a postat pe rețele de socializare un filmuleț în care apare cu Luca și a ținut să îl asigure de toată dragostea ei: „Să nu uiți niciodată că te iubesc până la stele și dincolo de ele', a fost mesajul pe care Bianca Brad l-a alăturat acelor imagini cu ei.

Citește și: Liviu Vârciu a înșelat-o pe soția lui, Anda Călin, cu Roxana Niculae, bebelusă la Cronica Cârcotașilor: „Am zis că mor fără ea. Am sunat-o și i-am zis că, dacă nu vine acasă, eu o să mor. De atunci…' / Au apărut imagini de paparazzi cu cei doi, sărutându-se

Citește și: Silvia Ioniță, primele declarații după ce și-a dat demisia de la Kanal D: „Merg mai departe. Viața este despre finețea trăirilor și despre mai nimic material”

Citește și: Simona Gherghe a dezvăluit de ce a plecat de la Acces Direct, de fapt: „Nu am mai putut să duc tot ce era acolo. S-au adunat, am trecut prin niște…”

Citește și: A treia plecare de la Kanal D într-o săptămână. După Simona Pătruleasa și Silvia Ioniță, și Anca Ciota a anunțat că se retrage din televiziune: „E momentul să schimb ceva!'

Citește și: Cum a gestionat Daliana Răducan celebritatea lui Răzvan Simion, la începutul relației: „Ne fotografiau de pe schelele unui imobil în construcție, aflat vizavi de locuința noastră, dar acum am înțeles…” / EXCLUSIV

Fiul Biancăi Brad va studia în Italia

Fiul Biancăi Brad a fost admis la o facultate din Italia, mai exact din orașul Bologna. Luca are convingerea că universitatea din Italia pe care a ales-o se potrivește cel mai bine cu traseul lui profesional. Fiul vedetei vrea să studieze Genomica.

El a fost foarte fericit, pentru că exact în ziua în care a fost ceremonia, când au aruncat și pălăriile acelea în sus, chiar în ziua aceea a primit răspunsul oficial de la facultate, că a intrat. Și a fost foarte fericit, pentru că a avut o perioadă foarte încărcată, cu foarte multe examene, cu pregătiri pentru Bacalaureat. A muncit enorm de mult. Și încă nu era relaxat pentru că nu venise răspunsul de la facultate. Și s-a simțit eliberat. Nu l-am mai văzut așa de relaxat de când era mic. De câțiva ani el știa ce va face, genomica, iar la noi în țară nu există. Din fericire, va pleca în Italia, la o oră și jumătate de București și știu că acolo îi va fi bine. (…) Și numele, Luca, i se potrivește. În orașul în care va studia, în Bologna, este Biserica Sf. Luca. Cum se spune, nimic nu e întâmplător. El trebuie să ajungă acolo', spunea ea pentru Viva.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton