Fiul Cristinei Spătar a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl său: "Cel mai sensibil și cuminte băiat...". Mesajul emoționant al artistei

 Radulescu Ruxandra
.

Fiul Cristinei Spătar a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl său. Cristina Spătar este mama mândră a doi copii, un băiat și o fată, din mariajul anterior cu Alin Ionescu. Vedeta a celebrat, recent, ziua de naștere a fiului ei, Albert, care a împlinit frumoasa vârstă de 14 ani și seamănă tot mai mult cu tatăl său. Cristina Spătar a postat o fotografie emoționantă alături de fiul ei și surioara lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul Cristinei Spătar a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl său. Cristina Spătar l-a celebrat pe fiul ei, Albert, care a împlinit vârsta de 14 ani. Adolescentul este copilul vedetei din mariajul cu Alin Ionescu, alături de care a vedeta este și mama unei fetițe, pe nume Aida. Cuplul s-a despărțit în 2016, dar Cristina Spătar și fostul soț au rămas în relații bune, de dragul copiilor. Cântăreața a transmis un mesaj emoționant fiului ei, Albert, cu ocazia zilei de naștere, și a postat o fotografie în care se poate vedea că acesta seamănă foarte mult cu tatăl său, Alin Ionescu.

screenshot-2023-10-16-142319screenshot-2023-10-16-142319

Fiul Cristinei Spătar a împlinit 14 ani și seamănă leit cu tatăl său

Albert, fiul Cristinei Spătar și al lui Alin Ionescu, a împlinit 14 ani pe 13 octombrie. Vedeta i-a transmis un mesaj de suflet băiatului ei Albert, care pășește în anii adolescenței. Cântăreața a împărtășit fanilor o imagine în care se află alături de Albert, dar și de Aida, fiica ei, în vârstă de 11 ani.

Citește și:Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților de la Chefi la cuțite, a murit: „Sunt încă în stare de șoc'. Avea doar 51 de ani

Citește și:Schimb de replici acid între Tudor Chirilă și Horia Brenciu, la Vocea României: „Ne-ai cam obosit un pic'. O tânără de doar 17 ani a iscat o ceartă aprinsă între antrenori

Citește și: Marius Elisei, acuzat că este întreținut de iubită: „Nu are una de un leu, trăiește pe banii ei”. Cum a reacționat fostul soț al Oanei Roman

Citește și: Florin Dumitrescu: „Am înlemnit. Câtă putere emana…”. Cum a decurs prima întâlnire dintre producătoarea Mona Segall și jurații Chefi la Cuțite

Azi e despre tine, puiul meu….cel mai sensibil și cuminte băiat. Nici nu știu când au trecut 14 ani. LA MULȚI ANI, îngerașul meu, să fii sănătos și fericit alături de surioara ta! Te iubesc infiniiiiiiiiit!!!!!! Nimic pe lumea asta nu se compara cu voi! Voi sunteți pt mine TOT!', a scris artista.

Cristina Spătar: „Am învățat să nu mai fiu temătoare”

Cristina Spătar și fostul soț, Alin Ionescu, au divorțat în 2016. La ceva timp, cântăreața și-a refăcut viața alături de omul de afaceri Vincențiu Mocanu, cei doi devenind soț și soție, anul acesta, pe 24 iunie. Căsătoria cu milionarul din Vâlcea nu i-a adus doar fericire Cristinei Spătar, ci și liniște. Cântăreața spune că divorțul de fostul soț a schimbat-o profund și acum vede altfel viața.

„Eu nu, poate el puțin așa (n. red. este gelos), eu n-am nicio treabă, sunt foarte liniștită. Eu, după experiența pe care am avut-o, nu mai am așteptări. Cât o vrea Dumnezeu atât vom fi și cât o să țină, o să țină și chiar nu am așteptări.

Mi se pare că trăiesc o perioadă foarte frumoasă și mă bucur de ea și am învățat să nu mai fiu temătoare, că eram atât de speriată să nu mă despart, vedeam pe toată lumea că divorțează’, a declarat Cristina Spătar.

Cristina Spătar, despre relația cu Vincențiu Mocanu, după ce s-au căsătorit

Cristina Spătar spune că nu s-a schimbat relația dintre ea și soțul ei, Vincențiu Mocanu, după nuntă, însă o ajută foarte mult în creșterea copiilor și o susține și în carieră.

„Suntem la fel, nu s-a schimbat nimic, suntem foarte ocupați amândoi, mă bucur că mă susține cu muzica, asta e cel mai important lucru și îmi doresc foarte mult să fac în paralel și folclor și muzica mea și sper să reușesc tot ce mi-am propus vizavi de muzică.

Să fim sănătoși și noi, și copiii, să mă asculte, că anul ăsta Aida e a cincea și Albert e a opta, îți dai seama ce ani grei o să avem, în afară de asta, cu Dumnezeu înainte, sper să fie bine. Una e să fii singură și una e să ai pe cineva cu care să te consulți atunci când vine vorba de copii’, a declarat Cristina Spătar în emisiunea lui Cristi Brancu.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton