David, fiul Dianei Munteanu calcă pe urmele tatălui său, la vârsta de 14 ani: "26 de goluri". Imaginea postată de vedetă

 Radulescu Ruxandra
.

Fiul Dianei Munteanu calcă pe urmele tatălui său, la vârsta de 14 ani. Diana Munteanu este mândra mamă a unui fiu în vârstă de 14 ani din mariajul cu fostul soț, Claudiu Niculescu, fost fotbalist de la Dinamo. Se pare că așchia nu sare departe de trunchi, căci adolescentul celor doi a moștenit talentul tatălui său pentru fotbal și e legitimat la un club important.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Diana Munteanu, 45 de ani, este fericită, căci fiul ei, David, din căsnicia lui Claudiu Niculescu, demonstrează că este un sportiv talentat, la vârsta de 14 ani. Vedeta și fostul soț, fotbalistul dinamovist Claudiu Niculescu, au divorțat în urmă cu 10 ani, însă au rămas în relații bune, de dragul fiului lor. Diana Munteanu a împărtășit recent o fotografie cu băiatul ei, David, pe terenul de fotbal, adolescentul fiind jucător la clubul Rapid. Este clar că fiul Dianei Munteanu pășește pe urmele tatălui său, fapt care o umple de mândrie pe Diana Munteanu.

david-niculescudavid-niculescu

Fiul Dianei Munteanu calcă pe urmele tatălui său, la vârsta de 14 ani

Diana Munteanu a publicat pe InstaStory imagini noi cu fiul ei, David, în vârstă de 14 ani, care face fotbal de performanță la o echipă importantă din București.

David a semnat cu FC Rapid 1923 Juniori, U15, unde este deja un jucător foarte apreciat. Ca semn al aprecierii de care se bucură David Niculescu, pe pagina oficială a clubului Rapid apare o imagine cu fiul Dianei Niculescu, însoțită de un mesaj „26 de goluri'.

Citește și: Cătălin Măruță recunoaște că a investit bani în filmul „Tati part-time': „E un produs privat. Noi suntem acționari la acest film'. De ce a fost selectată fiica lui, Eva, în distribuție

Citește și: Cum a slăbit Nadine, la 46 de ani: „N-am știut că mâncatul este așa o mare chestie. Eu am vrut să slăbesc, dar să-mi păstrez masa musculară'

Citește și: Mihai Neșu a trăit o minune după o călătorie pe Muntele Athos: „A fost un semn. Cineva a venit la fundație și a zis că vrea să facă…’

Citește și: Ce lecție de viață a primit Mădălina Craiu, după momentele dificile întâmpinate de-a lungul carierei: „Am zile în care sunt epuizată. Sportul mă ajută să previn burnout-ul' / EXCLUSIV

La o privire mai atentă, se observă însă cât de bine seamănă David cu tatăl lui, fostul internațional român Claudiu Niculescu, care a făcut carieră la Dinamo, dar și la echipa națională de fotbal a României. David a moștenit pasiunea pentru fotbal a părintelui său și se pare că și talentul.

„Mă ridic pe vârfuri să îl pup. A crescut! La mulți ani frumoși și sănătoși, minune! Te iubesc infinit!', scria Diana Munteanu în vară, când a fost ziua băiatului ei.

De ce l-a refuzat Diana Munteanu pe Enrique Iglesias, în anii 2000

Este celebră povestea de dragoste neîmpărtășită dintre Diana Munteanu și Enrique Iglesias, din anii 2000. Idol al femeilor din lumea întreagă la vremea aceea, Enrique se îndrăgostise lulea de Diana, doar că românca i-a refuzat categoric avansurile.

Înainte de lansarea MTV în România, Diana Munteanu a fost trimisă la Londra, pentru a-i lua un interviu lui Enrique Iglesias. Interviul urma să fie difuzat în ziua lansării postului și să fie un intro pentru marele concert al solistului latino, de pe stadionul Lia Manoliu, din București.

Aceea a fost perioada în care fiul cel mic lui Julio Iglesias a făcut o pasiune fulgerătoare pentru românca noastră, însă Diana Munteanu nu i-a răspuns avansurilor pentru că era îndrăgostită-lulea de Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, după cum dezvăluie acum Mircea Zara în podcastul lui Speak. Diana și Lucian au fost împreună aproximativ doi ani.

„Daa, daaa! Ce istorie frumoasă și ce poveste frumoasă a fost. Din păcate, nu s-a concretizat în final, deși cred că el și-ar fi dorit. Cea care a zis NU a fost Diana. Din păcate. Și cred că dacă mă întrebi și o întrebi și pe Diana, și acum regretă’, a spus Zara.

Dar ea de ce a zis nu?’, a întrebat Speak. „Ea era, la momentul acela, foarte îndrăgostită de Lucian Becali’, a mai spus Zara, potrivit libertateapentrufemei.ro.

FOTO Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton