De ce fiul Ioanei Maria Moldovan e nevoit să repete grupa mare, la grădiniță: "Ar fi trebuit să dea niște teste, nu am vrut să..."

 Radulescu Ruxandra
.

De ce fiul Ioanei Maria Moldovan e nevoit să repete grupa mare, la grădiniță. Prezentatoarea de la Prima TV, Ioana Maria Moldovan, a decis să nu-l dea pe fiul ei, în vârstă de cinci ani, la școală, în clasa 0. Vedeta este o mamă foarte atentă și grijulie și a luat această hotărâre pentru că nici micuțul ei nu se simțea întru totul pregătit pentru acest pas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce fiul Ioanei Maria Moldovan e nevoit să repete grupa mare, la grădiniță. Prezentatoarea de la Prima TV este mămica fericită a unui băiețel, pe nume Andrei Ioan, în vârstă de cinci ani și opt luni, alături de partenerul ei de viață, Marian Galeș. Ioana Maria Moldovan simte că este prea devreme pentru copilul ei să frecventeze clasa zero, de aceea micuțul va începe școala abia la anul.

ioana_maria_moldovan_vacanta_ardealioana_maria_moldovan_vacanta_ardeal

De ce fiul Ioanei Maria Moldovan e nevoit să repete grupa mare, la grădiniță

Ioana Maria Moldovan a decis să-i mai lase fiului ei încă un an pentru a copilări, înainte de a-l înscrie în clasa zero. Vedeta simte că este cea mai bună hotărâre pentru micuțul ei.

Citește și: „E foarte greu să ignori mesajele de: ‘moldoveancă, ‘scârbă, ‘proastă, ‘du-te la tine acasă. Trebuie să se oprească”. Irina Rimes, reacție după ce Theo Rose a plâns la Vocea României și a fost jignită de fani

Citește și: „Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit'. Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul în care locuiește. Fostul miliardar așteaptă să primească prima lui pensie

Citește și: Chefi la cuțite 9 octombrie – Alexandru Bunea a fost eliminat, dar Florin Dumitrescu l-a salvat cu amuleta

Citește și: Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a însurat. Cine este mireasa și cum s-a îmbrăcat soacra mare la eveniment: „Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am’

Toamna se numără și bobocii, dar și întoarcerea la grădiniță. Andrei Ioan are 5 ani și 8 luni și repetă grupa mare, pentru că eu, îți spun foarte sincer, nu m-am simțit pregătită să intru în clasa zero. Si cred că nici el așa, cu toată inima. Da, ar fi trebuit să dea niște teste cum se întâmplă în sistemul nostru de învățământ. Ar fi trebuit să renunțăm puțin la joacă și lui încă îi place foarte mult să se joace. Și mă bucur.
Nu am vrut să iau acest an din copilăria lui. O să intre în clasa 0 la 6 ani și 8 luni, nu s-a întâmplat nimic. Așa că ne bucurăm și profităm în ultimul an, înainte de a intra pe băncile școlii' – a declarat jurnalista, pentru ciao.ro.

Ce activități educative are fiul Ioanei Maria Moldovan, la vârsta de cinci ani

Chiar dacă fiul Ioanei Maria Moldovan este încă la grădiniță, el are o serie de activități educative. Băiețelul învață deja limba engleză și practică și sportul alături de tatăl său.

Cam așa e toamna noastră. Cu foarte mult ieșit afară, profităm că încă e vreme bună. După grădiniță, merge afară cu tatăl lui, fotbal, face înot la Steaua, engleză, încercăm așa să diversificăm, nu foarte mult, dar să petreacă cât mai mult timp în natură' – a adăugat prezentatoarea de la Prima TV.

Ioana Maria Moldovan, despre rolul de mamă: „Am serviciu de noapte cum spune băiatul meu”

Ioana Maria Moldovan are o viață profesională foarte încărcată, iar programul nu-i permite, din păcate, să petreacă atât de mult timp, pe cât și-ar dori, alături de micuțul ei.

' Am serviciu de noapte cum zice băiatul meu, așa că voi fi la datorie. Sunt pe segmentul când el doarme și, din păcate, pentru că el a început grădinița, îl cam pierd așa pe timpul zilei. Dar eu ajung târziu în noapte, până mă demachiez și am ritualul meu, adorm undeva pe la 2:00 dimineața, iar la ora 7:00 sunt în picioare și îl duc la grădiniță. Este timpul nostru pe care îl petrecem împreună. Evident și în weekend: vineri, sâmbătă și duminică', a declarat Ioana Maria Moldovan, pentru ego.ro.

FOTO: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton