Fiul Monicăi Anghel a fost operat. Medicii i-au scos tijele de la picior, la un an de la accident: ”Trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia...” Cum se simte adolescentul / EXCLUSIV

.

Monica Anghel și-a operat fiul. Medicii i-au scos lui Aviv tijele de la picior, la un an de la accident. Fiul artistei a alunecat, anul trecut, pe iarbă, și și-a rupt piciorul. Din acest motiv, puștiul a fost operat și a stat cu piciorul în ghips, iar mama lui și-a anulat concertele pentru a-l putea îngriji.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Medicii i-au scos fiului Monicăi Anghel tijele de la picior, la un an de la accident. Acum, adolescentul care va împlini 14 ani în septembrie este bine, doar că o perioadă trebuie să stea liniștit. Aviv nu are voie să facă mișcare măcar două săptămâni.

272902134_515461223272303_2447568364633237417_n-2272902134_515461223272303_2447568364633237417_n-2

Citește și: Ce părere are Monica Anghel despre Jojo și Paul Ipate, profesorii de actorie ai fiului ei: 'Sunt niște oameni…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape 7 ani, când a luat decizia, după operația la coloană, de a-și schimba viața: 'Dacă pun două kilograme într-un weekend din acesta cu agitație, cu oboseală, cu mâncat la ore ciudate, după aceea, în trei zile le-am dat jos…'/ EXCLUSIV

Citește și: Adriana Irimescu dezvăluie că a plecat din casa familiei abia la un an de la divorțul de Adrian Titieni: „Când am considerat că misiunea mea de mamă-cloşcă s-a încheiat”. Cum se înțelege în prezent cu fiul și fiica ei / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată viața Evei Kiss în Danemarca, la 34 de ani de când a părăsit România: „Aceasta a fost dovada că ne-am integrat perfect și că suntem apreciați ca artiști și ca cetățeni…”. Ce-i lipsește cel mai mult peste hotare / EXCLUSIV

Medicii i-au scos lui Aviv tijele de la picior, la un an de la accident

Aviv Alexandru a fost victima unui accident banal anul trecut, din cauza căruia a fost operat la picior și a stat în ghips. A alunecat pe iarbă și a căzut, iar vedeta și-a anulat concertele vara trecută, pentru a avea grijă de fiul ei. Luni, artista și-a internat fiul, iar medicii i-au scos tijele adolescentului de 13 ani și jumătate.

'Aviv este bine. Medicii i-au scos tijele, iar acum el trebuie să stea liniștit măcar două săptămâni și abia după aceea poate să-și reia, ușor-ușor, antrenamentele pe care le face. Ce a fost greu a trecut. Eu vineri plec la Arad, unde am de susținut un concert', a declarat Monica Anghel, pentru viva.ro.

Monica Anghel și-a anulat concertele după ce fiul ei a suferit un accident

Monica Anghel a fost nevoită să-și anuleze concertele din această vară după ce fiul ei a suferit un accident. Aviv trece prin momente grele după ce a alunecat și și-a fracturat piciorul. Cântăreața și-a anulat toate evenimentele pentru a avea grijă de fiul ei. Acestă situație a afectat-o și pe Monica Anghel care a dezvăluit că îi este foarte greu să își privească fiul care suferă.

„Da, cu Aviv a fost un accident banal, era iarba udă și a alunecat nu știu cum, a avut fractură de peroneu, maleolă și tibie. A avut piciorul în ghips o lună și ceva. I-au pus două tije, acum a început recuperarea, o să mergem la bazin. I-a fost foarte greu și lui și nouă. Am renunțat la concerte, la tot, ca să am grijă de el. El e cel mai important, eu sunt mâna de fier, soțul meu îi face toate poftele, dacă ne certăm de la ceva, de la asta ne certăm. Și eu am fost afectată perioada asta de presiune cu copilul, acum simt așa fizic‘, a declarat Monica Anghel potrivit ego.

Cum își menține Monica Anghel silueta de aproape șapte ani

Monica Anghel ne-e vorbit despre dieta pe care o ține în prezent și ce face când pune pe ea două kilograme. În 2017, îndrăgita artistă s-a operat la coloană și a trebuit să slăbească 40 de kilograme. De atunci, ea a abordat un regim alimentar sănătos de care a reușit să se țină. Vedeta spune că se abate de la obiceiurile ei alimentare atunci când are de cântat noaptea.

'Fac ce trebuie de șapte ani. Atunci m-am apucat de slăbit pentru că atunci m-am operat și la coloană. Și din momentul acela am zis: ‘Gata, schimb tot’. Și m-am ținut, da. Nu am avut încotro. Când mai plec și am concerte pe unde plec, nu țin cont de dietă.', a declarat Monica Anghel în exclusivitate pentru viva.ro.

Capitolul ăsta cu slăbitul a început în urmă cu 6 ani. Acum nici nu mă mai îngraș și după slăbesc, cum s-a întâmplat în viața asta, acum sunt câțiva ani la mijloc, asta nu poți să o faci de o zi pe alta, înainte mai slăbeam și după iar mă îngrășam. Lumea mereu are de comentat, când ești gras, nu e bine, când ești slab, nu ești bine. Mă confrunt cu păreri dar nu le răspund, vin oamenii și îmi zic , dar nu îmi pasă, important e sa mă simt eu bine cu mine, fiecare să zică ce vrea, e părerea lor, nu a mea’, a mai explicat artista.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton