Fiul Adrianei Trandafir se căsătorește. Actrița își dorește ca Ștefan să devină cât de curând tată: "Voi fi cea mai bună bunică..."

 Dumitrache Laura
.

Adriana Trandafir este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi din țară. Dincolo de cariera sa de succes, actrița are o familie minunată, iar peste un an va deveni soacră mare. Fiul ei, Ștefan se va căsători cu iubita lui, iar vedeta este în culmea fericirii. Adriana Trandafir își dorește să devină cât mai repede bunică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adriana Trandafir, 67 de ani, are o carieră de succes și o familie minunată. Actrița are doi copii, pe Ștefan, 32 de ani și Maria Speranța, 23 de ani. Recent, Adriana Trandafir a dezvăluit că fiul ei se va căsători și este foarte fericită. De asemenea, actrița își dorește ca Ștefan să devină tată curând.

stefanstefan

Ștefan, fiul Adrianei Trandafir se va căsători anul viitor, iar actrița este în culmea fericirii. Tânărul a fost despărțit de mama lui pe când era doar un copil, dar cei doi s-au reîntâlnit și au o relație frumoasă. În prezent, Ștefan este profesor la Facultatea de Drept.

Citește și: Ce relație a avut Adriana Trandafir cu fiica ei, Maria Speranța, în copilărie: „M-a certat, dar…'. Ce regret are actrița în privința celor doi copii ai săi

Citește și:De ce o ceartă Adriana Trandafir pe Nicole Cherry la Te cunosc de undeva: „Așa funcționează la noi…”

Citește și:Colin Burgess, primul baterist al legendarei trupe AC/DC, a murit. Artistul avea 77 de ani

Citește și:America Express 17 decembrie – Ce echipă a câștigat primul joc de amuletă din semifinală. Ce bonus a important a dat Irina Fodor: „N-ai cum așa ceva!'

Fiul Adrianei Trandafir se căsătorește

Adriana Trandafir se numără printre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România. În vârstă de 67 de ani, Adriana Trandafir are o carieră impresionată, dar și o familie minunată. Actrița are doi copii minunati, pe Ștefan și Maria Speranța. Vedeta va fi soacră mare anul viitor, deoarece fiul său se căsătorește. Recent, Adriana Trandafir a declarat că Ștefan, în vârstă de 32 de ani, se pregătește să își unească destinele cu iubita lui. Mai mult, actrița își dorește ca fiul ei să devină tată curând, pentru că ea va fi cea mai bună bunică pentru nepotul ei.

„Ștefan se va căsători anul viitor, deci în 2024 voi fi soacră mare. De ce nu? O să devin și bunică! Aș vrea să mi se întâmple asta. Eu nu am fost nici cel mai bun copil, nici cea mai bună prietenă, nici soție, nici noră, dar sunt sigură că voi fi cea mai bună bunică', a declarat Adriana Trandafir în emisiunea Acces Direct.

Adriana Trandafir a fost despărțită de fiul ei, Ștefan

Adriana Trandafir a trecut prin momente cumplite, după ce, în urmă cu câțiva ani, instanța a decis ca fiul ei, Ștefan, să fie încredințat fostului ei soț. Actrița a suferit foarte mult, dar acum este fericită pentru că are o relație frumoasă cu Ștefan. Judecătorii au luat această decizie deoarece au considerat că meseria de actriță nu oi-ar putea asigua fiului ei, un trai sigur. Nu actriţa Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nici o legătură. M-am gândit de multe ori dacă tot aşa ar fi stat lucrurile dacă eram vânzătoare.Ştefan are 32 de ani anul acesta, este profesor la Facultatea de Drept. Şi-a predat doctoratul la care a lucrat foarte conştiincios mai mult de 5 ani. Nu este însurat încă. De aia mă menţin tânără, ca să joc şi la nunta lui' a povestit Adriana Trandafir, pentru click.ro.

Din fericire, Adriana Trandafir și Ștefan se înțeleg foarte bine, iar actrița este extrem de mândră fiul ei. Mai mult, vedeta a fost și la cursurile sale, din cadrul Facultății de Drept, pentru a-l vedea în rolul de profesor.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton