Fiul Anamariei Prodan, Laurențiu Regehcampf Jr., se mută din România la 15 ani: „Mă duc în Germania să joc fotbal. Este un sacrificiu, dar dacă vrem să ajungem profesioniști...”

 Calin Maria Bianca
.

Fiul Anamariei Prodan, Laurențiu Regehcampf Jr., se mută din România la 15 ani. Chiar dacă relația cu tatăl său nu este deloc una bună, după ce Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat și s-au separat, fiul antrenorului din relația cu impresara continuă să-i calce pe urme, moștenind talentul de la el, dar și pasiunea, ambiția și determinarea de la mama lui. Iată ce face la doar 15 ani pentru viitorul său!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În timp ce adolescenții de vârsta lui abia așteaptă să se distreze și să piardă nopțile plin cluburi în viitorul apropiat, Laurențiu Regehecampf Jr. luptă deja pentru viitorul lui și pentru o carieră de succes. Se descurcă foarte bine când vine vorba despre lumea fotbalului, în care știm cu toții că activează atât mama lui, cât și tatăl său, așa că nu vrea să piardă ocazia pe care o are.

anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1anamaria-prodan-laurentiu-reghecanpf-copii-bona-nuti-1

Citește și: Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei Reghe junior, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce poreclă i-a pus lui Bebeto: „Mama mea îi spunea…'

Citește și: „Nu au nici o vină copiii, ei trebuie să rămână frați'. Anamaria Prodan i-a cerut lui Reghe ca băiatul lor, Bebeto, să-l cunoască pe fiul antrenorului și al Corinei Caciuc

Citește și: Nicolae Botgros va fi bunic! Fiul său, Corneliu, va deveni tată pentru a doua oară: „Dumnezeu ne-a binecuvântat, are grijă de noi doi”

Citește și: Rona Hartner a câștigat procesul cu Primăria Capitalei, la trei luni de la înmormântare. Artista fusese citată în instanță după moartea sa

Fiul Anamariei Prodan, Laurențiu Regehcampf Jr., se mută din România la 15 ani

La doar 15 ani, fiul Anamariei Prodan a luat decizia să plece în Germania anul viitor, pentru a juca fotbal și a avansa din punct de vedere profesional. Dacă pentru el este o decizie radicală și o schimbare majoră, impresara este obișnuită cu plecările copiilor de lângă ea la vârsta aceasta, tocmai pentru că și Sarah și Rebeca au plecat tot în această perioadă.

Mă antrenez, lucrez, oricum mă mult la anul. Anul viitor mă mut în Germania, să joc fotbal. La vârsta mea, la 15 ani, s-au mutat Sarah și Rebeca. Trebuie să facem un pas, este un sarificiu, dar dacă vrem să ajungem profesioniști, trebuie să facem sacrificii', a declarat Laurențiu Reghecampf jr, potrivit Spynews.

Ce sacrificii face Laurențiu Reghecampf Jr. pentru a se menține în formă la 15 ani

Nu, nu doar că pleacă departe de familia lui, prietenii pe care-i are și toți cei dragi pentru viitorul lui, care se vede deja unul strălucit, ci face și numeroase alte sacrificii. Mai concret, are un program bine pus la punct, o dietă echilibrată și atent aleasă de către nutriționistul său, dar și un stil de viață sănătos.

Eu intru într-un program, de la începutul anului până începe vacanța, apoi vacanța îmi strică programul. Dar când intru într-un program, totul se face mai ușor. Mănânc bine, mă antrenez mai eficient, mă simt mai bine. Am o dietă, sunt la dietă, am un nutriționist. Trebuie să mănânc foarte sănătos', a mai declarat Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei „Reghe junior’

De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a renunțat să-i mai spună fiului lor „Reghe junior’. Impresara de fotbal l-a poreclit „Prodănel’, așa cum îl alinta regretata ei mamă, Ionela Prodan, explicând că are totul moștenit din familia sa.

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea PRODĂNEL … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris’, a spus impresara, potrivit click.ro.

Ei bine, indiferent cum este poreclit, Laurențiu Reghecampf Jr. este un adolescent foarte implicat și devotat, iar asta nu doar privind cariera sa de fotbalist. Recent a filmat și alături de mama sa pentru 'Complotul bonelor'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton