Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Ce-și dorește adolescentul de ziua lui de naștere: „Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui nu. Încă așteaptă...”

 Calin Maria Bianca
.

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Toată lumea știe faptul că Anamaria Prodan s-a despărțit de Laurențiu Reghecampf cu mare scandal. De la jigniri, cei doi au trecut inclusiv la violență fizică, chiar pe stradă, în fața tuturor. Totuși, au îngropat securea războiului și fiecare își vede de viața lui, însă impresara este destul de revoltată fiindcă pe antrenor nu-l interesează de fiul său. Ba mai mult, își dorește ca măcar de ziua lui de naștere să-l viziteze!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani. Nu o dată, ci de nenumărate ori, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf nu s-ar interesa absolut deloc de copilul pe care-l au împreună. Anamaria Prodan nu înțelege de ce fostul soț i-a deschis multe procese legate de pensia alimentară și programul de vizită al copilului, însă cu toate astea, el nu ar fi venit să-l vadă pe Bebeto și nici nu l-ar suna. Cu toate astea, ea încă speră ca de ziua lui Bebeto să se întâmple o minune, să-l viziteze și micuțul să-și mai aline dorul parental.

lurentiu-reghecampf-detalii-despre-relatia-cu-anamaria-prodan-zeu-s-o-las_8-1lurentiu-reghecampf-detalii-despre-relatia-cu-anamaria-prodan-zeu-s-o-las_8-1

Citește și: Anamaria Prodan reaprinde scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Nu l-a mai văzut pe Bebe de multă vreme și nu avem nevoie de un tată de serviciu, ci de un tată permanent”

Citește și: Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei Reghe junior, după divorțul de Laurențiu Reghecampf. Ce poreclă i-a pus lui Bebeto: „Mama mea îi spunea…'

Citește și: Flavius Nedelea, fostul iubit Anamariei Prodan, primele declarații după ce și-a oficializat relația cu Iulia Sălăgean: „Ne înțelegem extraordinar”

Citește și: Eva Măruță va fi actrița principală într-un film românesc, alături de Alex Bogdan: „O comedie curajoasă pentru părinți”. Când apare pelicula

Fiul Anamariei Prodan și al lui Reghe împlinește 15 ani

Anamaria Prodan este mai fericită ca niciodată, asta fiindcă Bebeto, fiul ei din căsnicia cu Laurențiu Reghecampf este, acum, adolescent în adevăratul sens al cuvântului. Mai concret, pe 31 august 2023, se împlinesc 15 ani de când impresara l-a adus pe lume pe fiul său, Bebe. Așa cum era de așteptat, aceasta nu a lăsat ziua să treacă oricum, ci s-a întors de curând din SUA, de la sora sa, tocmai pentru a îl celebra pe fiul său, Bebeto, pe numele său real Laurențiu Reghecampf Junior.

Totuși, dacă ea a făcut acest sacrificiu pentru fiul ei, își dorește că fostul ei soț și anume Laurențiu Reghecampf să îl viziteze și el cu ocazia zilei sale de naștere, așa cum este firesc.

„Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui încă nu l-a sunat, probabil o să vină în vizită. Încă nu a dat niciun semn, dar Bebe așteaptă', a spus impresara în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Anamaria Prodan l-a sărbătorit în avans pe Bebeto

Anamaria Prodan nu a vrut ca vârsta de 15 ani a fiului ei să treacă nesărbătorită, astfel că i-a organizat o petrecere lui Bebeto chiar cu câteva zile înainte să fie ziua lui. Mai concret, weekend-ul trecut a avut grijă să-l surprindă cu un party fix așa cum el și-a dorit, alături de cei mai dragi prieteni și apropiați. Mai mult, la petrecere nu au fost doar cei apropiați de vârstă cu sărbătoritul, ci și prietenii și cei pe care Anamaria Prodan îi consideră 'familie'.

Am petrecut foarte frumos, cu toți colegii de la fotbal, cu toți prietenii, acasă. Și-a făcut el la Snagov, pe lac. A făcut 15 ani, e adolescent, e șeful familiei, are grijă de noi toate, el face planurile. El e șeful în casă. Anul ăsta și-a făcut ziua doar cu băieți, pentru că au jucat tenis de picior, au fost la sală, au jucat fotbal, iar fetele nu prea aveau treabă. În toți ceilalți ani au fost prezente și fetele, dar acum a vrut pe băiețeală.', a continuat Anamaria Prodan.

Ei bine, nu doar că au petrecut pe cinste și s-au distrat copios, ci Anamaria Prodan a publicat și o serie de poze de la petrecerea dedicată fiului ei. Ba mai mult decât atât, impresara i-a scris și o urare specială și cu adevărat emoționantă.

Am închis ochii pentru o clipă și deodată un bărbat s-a ridicat acolo unde era băiatul meu. Poate că nu te voi putea purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândru de bărbatul care ai devenit, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești fiul meu. Te iubesc acum și pentru totdeauna!', a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Anamaria Prodan nu-l mai alintă pe fiul ei „Reghe junior'

De când a divorțat de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan a schimbat o serie de lucruri în viața ei, ba chiar a renunțat să-i mai spună fiului lor „Reghe junior’. Impresara de fotbal l-a poreclit „Prodănel’, așa cum îl alinta regretata ei mamă, Ionela Prodan, fără a mai sta pe gânduri și a-i spune așa cum îi spunea tatăl său despre care nu are deloc cuvinte de laudă.

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea PRODĂNEL … avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris’, a spus impresara, potrivit click.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton