Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, și-a botezat fetița. Mesajul transmis de artistă: „Sunt extrem de fericită că las în urma mea viață! Ce frumos este...”. Ce ținută a ales pentru botezul micuței Zoe

 Matei Bianca
.

În weekendul care tocmai a trecut, fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, și-a botezat fetița, pe micuța Zoe. A fost un eveniment plin de emoții și bucurie pentru concurenta de la Asia Express și băiatul ei. Ea este acum o bunică mândră, iar cu această ocazie a publicat câteva imagini speciale pe rețelele de socializare. Iată ce ținută a ales actrița pentru botezul micuței Zoe, dar și ce a transmis aceasta despre fericitul eveniment din viața ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, și-a botezat fetița într-o ceremonie plină de bucurie și emoție. Evenimentul a fost însoțit de un mesaj emoționant din partea mamei sale, care a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare fericirea și mândria pe care le simte în aceste momente unice.

anca1anca1

Citește și: Scandal între artista Rodica Tudor și organizatorii festivalului Mamaia 2024. Nu a mai vrut să coboare de pe scenă și i-a ironizat pe prezentatorii Anca Țurcașiu și Aurelian Temișan. Val de reacții printre vedete: 'Îmi curge sânge din suflet…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns când a cântat piesele Mădălinei Manole, la Festivalul Mamaia, iar Loredana i-a adus un omagiu Laurei Stoica: 'Glasul fermecat și frumusețea ei extraordinară, ochii ei superbi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Cauza decesului este încă neclară: „Lumea a pierdut un suflet radiant'

Citește și: Fostul preot Visarion Alexa a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. Ce pedeapsă a primit, după ce nouă femei au depus plângere împotriva sa

Fiul Ancăi Țurcașiu, Radu, și-a botezat fetița

Radu, fiul Ancăi Țurcașiu, a trăit un moment unic și emoționant în viața lui. Băiatul actriței și-a botezat fetița, pe micuța Zoe, care are doar două luni de viață. Evenimentul a fost unul restrâns, la care au participat cei mai dragi oameni din viața tânărului.

Concurenta de la Asia Express a împărtășit cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare bucuria și mândria pe care o simte văzându-l pe fiul ei devenind tată și începând o nouă etapă importantă în viața lui.

„Dragoste pură! Azi, micuța Zoe a fost creștinată! Să ne fie norocoasă, fericită și sănătoasă! Suntem foarte fericiți! Ieri și azi…Radu, de la bebeluș, la tătic de Zoe…Viața merge înainte…Sunt extrem de fericită că las în urma mea Viață! Mulțumesc încă o dată pentru gândurile voastre bune!', a precizat vedeta, potrivit click.ro.

Ce ținută a ales actrița pentru botezul micuței Zoe

Pentru botezul micuței Zoe, Anca Țurcașiu a ales o ținută cu care a reușit să atragă toate privirile. Concurenta de la Asia Express s-a îmbrăcat cu o rochie scurtă, mulată și roșie, care i-a scos în evidență silueta de invidiat.

Nepoțica celebrei actrițe, care acum are doar două luni, a fost îmbrăcată de nașii ei cu o rochiță cu port popular. Toți cei prezenți la fericitul eveniment s-au bucurat de clipe speciale și emoționante.

Anca Țurcașiu a făcut declarații emoționante: „Am lângă mine un om drag…'

Și asta nu este tot! Anca Țurcașiu a vorbit despre cum a fost vara anului 2024 pentru ea. Actrița a transmis că se simte împlinită din toate punctele de vedere, deoarece are o nouă relație cu un bărbat care o face fericită.

„Am lângă mine un om drag, la fel de liber ca și mine, care face din viața mea una minunată! Grijă, atenție, iubire, respect, siguranță, tot ceea ce își poate dori o femeie de la un bărbat. Vara 2024, cea mai frumoasă dintre verile mele de până acum! Mulțumesc! Pe 30 Noiembrie voi face sigur un filmuleț cu toamna lui 2024, cea mai frumoasă dintre toate toamnele mele de până acum…', a mai transmis ea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton