Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 19 ani: „Ca mamă, sunt tare fericită că al meu a ieșit așa! Bun, demn, curajos, haios, talentat!"

 Tudorache Simona
.

Fizic seamănă cu tatăl lui, Andrei Zaharescu, dar are rafinamentul și atitudinea impunătoare a celebrei sale mama, Andreea Berecleanu. Petru, fiul cunoscutei știriste, a împlinit, ieri, 10 septembrie, 19 ani. El studiază în Anglia, unde împarte aceeași casă, cu sora lui Eva, deși ar fi putut alege cu ușurință o carieră de manechin. Petru a vrut, însă, întotdeauna mai mult de la viață și, spre mândria părinților lui, a reușit să își găsească drumul.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Andrei Zaharescu și Andreea Berecleanu au decis să divorțeze în urmă cu 10 ani. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 15 ani, iar din povestea lor au rezultat doi copii, Eva și Petru. Eva e cu patru ani mai mare decât fratele ei Petru, dar se înțeleg foarte bine. După divorțul de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu a mers mai departe alături de medicul Constantin Stan, cu care astăzi un mariaj fericit.

andreea berecleanu 06andreea berecleanu 06

Andreea Berecleanu, vorbe alese pentru fiul ei, Petru, care a împlinit 19 ani

Andreea Berecleanu a postat pe o rețea de socializare un mesaj emoționant. Știrista s-a declarat recunoscătoare că are un astfel de fiu, care, în opinia ei, va face această lume mult mai bună.

„Nu știu alții cum sunt, nu știu alții ce simt, dar eu, ca părinte, ca mamă, sunt tare fericită că al meu a ieșit așa! Bun, demn, curajos, haios, talentat! Partea cu înălțimea și frumusețea trec în plan secund. La mulți ani, Petru! Ce bine că ești, ai venit să faci lumea asta mai bună!', a fost mesajul Andreei Berecleanu, care apare în dreptul unei poze cu ei doi.

Petru e anul doi la o universitate din Marea Britanie

Dacă Eva a ales să studieze peste hotare și Petru, fratele ei, i-a urmat exemplul. El se află de doi ani în Marea Britanie și locuiește împreună cu sora lui.

„Nu am rămas nici cu Petru, este de doi ani acolo, este în al doilea an. Dar e ca și cum ar fi aici. Eva gătește bine, se îngrijesc singuri, își fac curățenie singuri, stau împreună. Asta este vestea cea mai tare pe care a primit-o Eva acum un an, că va sta cu fratele ei. O săptămână nu a vorbit cu mine’, a spus Andreea Berecleanu în podcastul moderat de Teo Trandafir

Citește și: Caleb, un influencer cunoscut, a murit la 35 de ani, imediat după un maraton. Cauza decesului

Citește și: Aida Parascan, devastată de moartea fulgerătoare a tatălui celor trei copii ai săi: „Nu știam absolut nimic de problemele lui. Făcea sport, mergea cu bicicleta la muncă, nu se aștepta nimeni. A fost tragic!”

Citește și: Mihaela Tatu, vacanță la Berlin alături de fiica ei, Ioana. Ce relație există între ele: „Eu am fost cea care a lăsat din dorința de a controla, de a fi ironică…”

Citește și: Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne plângem de nimic”

Citește și: Angela Gheorghiu, implicată într-un scandal fără precedent. De ce a fost soprana huiduită la Seul: „Un dezastru total” / Soprana a spus că nu este respectată

Ce și-a învățat Andreea Berecleanu copiii

Andreea Berecleanu le-a fost întotdeauna celor doi copii aproape cu un sfat. Ea recunoștea că i-a învățat în primul rând să nu mintă.

„Sunt lucruri speciale pentru mine. Sunt lucruri în continuă transformare. Copiii sunt prelungirea noastră în univers, aşa se spune. Sunt extrem de diferiţi şi totodată seamănă atât de mult. Sunt lucruri pe care numai mamele le văd. Şi taţii au rolul lor, dar sunt lucruri pe care numai o mamă le vede. Am greşit ca mamă, cu siguranţă. Nu pot să-ţi dau un exemplu acum. Cu cât cresc copiii mei, cu atât am de învăţat de la ei. Trebuie să fii deschis, receptiv. Eu i-am învăţat să nu mintă. Eu detest minciuna şi mă refer la minciuna gratuită. Uite că ei m-au învăţat că şi minciuna are rolul ei şi să nu mai fac o tragedie din asta. Eu mă bucur de procesul ăsta şi mă bucur că mă aşteaptă alte învăţături de la ei', spunea Andreea Berecleanu, în podcastul lui Damian Drăghici.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton