Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Cum arată Vlad, acum: "Vlad ne-a îmbogățit în toate punctele de vedere"

 Dumba Gabriela
.

Vlad, fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea, a împlinit 10 ani pe 14 mai, însă petrecerea cu prietenii și colegii lui de școală a avut loc la sfârșit de săptămână. Carmen Brumă a postat câteva imagini de la ziua lui Vlad, însă una este cu adevărat emoționantă și relevă legătura specială dintre mamă și fiu.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Carmen Brumă și Mircea Badea au ținut-o din petrecere în petrecere în ultima perioadă. După zilele de răsfăț de la Paște a urmat ziua de naștere a lui Carmen, pe 9 mai și mai apoi a lui Vlad, care a împlinit 10 ani pe 14 mai. Avalanșă de torturi, așadar, așa cum glumește Carmen Brumă, însă precizează că a reușit să treacă fără kilograme în plus peste această cură cu zahăr.

40255960_2068227343217065_4470608695079731200_n40255960_2068227343217065_4470608695079731200_n

Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea a împlinit 10 ani. Imagini de la petrecerea lui Vlad

Carmen Brumă a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la petrecerea pe care au organizat-o de ziua lui Vlad, însă fără a-i arăta chipul celui mic, așa cum Carmen și Mircea au decis în urmă cu mulți ani, pentru binele copilului.

Vlad a împlinit 10 ani și și-a dorit ca petrecerea cu prietenii lui să aibă la un loc de joacă special amenajat pentru copii, care a implicat mișcare și adrenalină, potrivit imaginilor apărute în online.

În urmă cu un an, Carmen Brumă a fost invitată în cadrul „Fresh by Unica', unde a dezvăluit că de când a devenit mamă, atât ziua sa de naştere, care este pe 9 mai, cât şi ziua de naştere a copilului ei, de pe 14 mai, au fost sărbătorite împreună.

Da, un copil îți transformă total viața, dar nu trebuie să îți fie frică de asta, chiar dacă viața ta înainte de copil e una perfectă, ideală, foarte frumoasă. Sunt multe femei care nu fac un copil tocmai pentru că se sperie de această transformare, nu e nimic de speriat, dar este o provocare și nu e ușor. Nu e ușor și e nevoie de un psihic de fier, de multă răbdare, dar orice femeie care își dorește copilul are în ea toate instinctele necesare pentru a face ceea e mai bine pentru copilul ei. Important este să și le și asculte.' a declarat Carmen Brumă la „Fresh by Unica'.

Carmen Brumă mai spunea că Vlad a fost un copil pe care, atât ea, cât şi iubitul ei, Mircea Badea, şi l-au dorit foarte mult.

Vlad ne-a îmbogățit în toate punctele de vedere. Ne-a adus foarte multă bucurie și suntem alături de el indiferent ce își va dori să facă, la un moment dat, în viața asta. Luam așa, pe rând, fiecare etapă care vine cu foarte multe provocări pentru noi și încercăm să-i facem față, și să fim alături de el, și să fim ceea ce e mai bine pentru el la momentul respectiv', a mai declarat Carmen Brumă.

Citește și: Cum și-au sărbătorit Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc fiul cel mare. Liam a împlinit doi ani

Citește și: Finaliștii Te cunosc de undeva, sezonul 20. Cine sunt cele patru perechi care luptă pentru marele premiu

Cum îl educă Mircea Badea pe fiul său și al lui Carmen Brumă

Carmen Brumă și Mircea Badea vorbesc rar despre fiul lor și au decis, atunci când au devenit părinți, să nu mai expună chipul lui Vlăduț pe rețelele de socializare. Invitat la podcastul bunei sale prietene Teo Trandafir, Mircea Badea a oferit detalii mai puțin știute despre viața lui de familie, dar și despre Vlăduț, fiul său care va împlini 10 ani în luna mai.

„Pot spune că și învăț multe de la el, pentru că este foarte deștept. Clar nu seamănă cu mine. Este foarte, foarte inteligent, nu are nicio moleculă de răutate. Este bine intenționat, este solar, așa, pe sistemul să fie bine ca să nu fie rău, cum spune regele nostru, Gică Hagi (râde)…

Adică, sigur, contează și cum sunt părinții, contează educația, contează ce vede în casă, dar eu cred că oamenii se și nasc într-un fel, iar acel fel e independent de părinții care l-au conceput, de cum sunt ei și de eventuala educație și formare. Eu cred că oamenii se și nasc într-un fel. Sunt, în profunzimea lor, cum s-au născut’, spune Mircea Badea.

Când vine vorba de copilul său, jurnalistul devine foarte sensibil și chiar mult prea protector.

„Vai de mine, responsabilitate vecină cu panica. Intru foarte ușor în panică. Și pe persoană fizică, adică în legătură cu mine, nu am panică. Adică se poate întâmpla orice, nu am o problemă cu asta. În legătură cu el mă panichez foarte ușor.

Sunt overprotective, supraprotector adică, la modul în care sunt deranjant pentru persoanele din jur și uneori chiar și pentru el. Îi zic, „băi, tată, tu îți dai seama cât te iubește tata?'. Întreb și eu așa, ca să mă bag în seamă. Și el zice: „da, cam prea mult'. Am fost non-stop pe vârfuri, și la propriu, și la figurat. Într-o stare de-asta, de alertă, care la un moment dat te epuizează’, declara Mircea Badea în trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton