Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a însurat. Cine este mireasa și cum s-a îmbrăcat soacra mare la eveniment: „Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am”

 Oana Pantazi
.

În weekend, Gabriela Firea și-a însurat fiul cel mare. Tudor-Ștefan, în vârstă de 28 de ani, provenit din căsnicia Răsvan Firea, s-a căsătorit cu superba lui iubită, Eva Emilie, iar imagini inedite de la evenimentul cu ștaif au fost publicate chiar de soacra mare. Iată cum a arătat mireasa și cum s-a îmbrăcat Gabriela Firea pentru acest eveniment important din viața fiului ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriela Girea și-a însurat fiul cel mare, iar la 51 de ani fostul edil al Bucureștiului a devenit soacră pentru prima oară. Nunta a fost una cu ștaif, iar printre invitați s-au numărat Printre invitații aleși pe sprânceană s-au numărat Adrian Năstase, Dumitru Dragomir, nașii cuplului – Gheorge Nețoiu și partenera sa, Cătălina, Crina Abrudan, Marcel Pavel, Diana Matei, dar și Mirela Vaida, care nu numai că a prezentat evenimentul, dar a și cântat.

387215672_917077833121348_1913209908664803038_n387215672_917077833121348_1913209908664803038_n

Fiul cel mare al Gabrielei Firea s-a însurat

Pe 7 octombrie, Gabriela Firea și-a însurat fiul cel mare, pe Tudor-Ștefan, iar ulterior a împărtășit cu fanii din social media cele mai frumoase momente de la eveniment. Mama a trei băieți, Gabriela firea a mărturisit că și-a dorit întotdeauna o fiică și iată că a trebuit să aștepte 28 de ani pentru asta. Fostul edil al Bucureștiului a transmis un mesaj emoționant în social media, însoțit de fotografii pe măsură. Emoțiile au fost duble, cu atât mai mult cu cât partenerul Gabrielei Firea, Florin Pandele, a fost și cel care i-a căsătorit pe cei doi tineri.

Citește și: De ce s-a amânat procesul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană: „Magistrații vor să audieze copilul pentru a…'

Citește și: Scandalul dintre George Buhnici și Consiliul pentru Combaterea Discriminării ajunge la Curtea Constituțională a României: „Am fost hărțuit și agresat de nenumărate ori…’

„Toată viața mi-am dorit o fată și acum o am, ca soție a primului meu băiat. Noi, alături de Nicoline și Matthew Lesley – părinții miresei, dragii nași Cătălina și Gigi, întreaga familie și prietenii iubitori vă dorim să aveți împreună o viață lungă și frumoasă, casa plină de binecuvântări, credință, înțelegere din priviri, iertare rapidă atunci când apar mici discuții.

Asta înseamnă dragostea deplină! Cea mai mare bucurie a unei mame este să-și vadă copiii sănătoși, împliniți, la casa lor. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru această mare bucurie!', a transmis Gabriela Firea, pe o rețea de socializare”.

În timp ce mireasa a fost foarte elegantă într-o rochie albă lungă, care-i flata formele, nici soacra nu s-a lăsat mai prejos – Gabriela Firea a purtat o rochie albastru-regal în care a arătat spectaculos, cu același model la mâneci ca al miresei. Soacra mică a arătat și ea spectaculos, aceasta alegând să poarte o rochie bleumarin.

Mirela Vaida a cântat la nunta

Una dintre prezențele sclipitoare de la nuntă a fost Mirela Vaida, prietenă bună a Gabrielei Firea. Artista s-a ocupat de prezentarea evenimentului, dar a și cântat. Îmbrăcată într-o rochie bleu-ciel din satin, Mirela Vaida a furat toate privirile.

Am avut bucuria de a participa la unul dintre cele mai frumoase și mai emoționante evenimente din viața oricărei mame: cununia primului născut. Gabriela Firea a fost „soacră mare'. Eu am participat și am cântat și la botezurile celor doi băieți mai mici ai Gabrielei, așa încât am fost cu atât mai onorată să iau parte la cununia lui Tudor și a Evei, într-un eveniment super elegant și exclusivist', a spus Mirela Vaida.

Pe Gabriela Firea și Mirela Vaida le leagă nu numai similitudinile fizice, cariera în televiziune și faptul că au activat în același trust, ci și faptul că au câte trei copii și provin ambele din Moldova.

Mă bucur pentru Gabriela, pentru că mă leagă de ea o prietenie veche: amândouă suntem moldovence, suntem mame de trei copii, ne leagă cariera în TV, pentru că am fost colege, și, nu în ultimul rând, lumea zice că semănăm: purtăm cărarea și bretonul pe aceeași parte, avem bărbia ascuțită și.. suntem cele mai mari petrecărețe. Noi două stăm pe ringul de dans toată noaptea.

Felicitări, dragă Gabi, și îți mulțumesc că ai avut, din nou, încredere în mine să îmi dai pe mână un așa eveniment grandios, pe care l-am prezentat cu tot dragul, și în care am cântat cu multă bucurie, alături de mari artiști ai României! Felicitări mirilor și Casă de Piatră! Abia așteptăm următoarele evenimente fericite', a precizat Mirela Vaida.


 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton