Fiul cel mare al lui Gelu Voicu este olimpic internațional, la doar 17 ani: "Pentru noi înseamnă foarte mult". La ce excelează Tudor

 Dumitrache Laura
.

Gelu Voicu are o carieră de succes și o familie minunată alături de Feli, femeia care i-a dăruit trei copii minunați, Tudor, Vlăduț și Sofia. Interpretul de muzică populară este extrem de mândru de fiul său cel mare, în vârstă de 17 ani, care a devenit olimpic internațional. Tudor a moștenita de la tatăl său pasiunea pentru muzică.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gelu Voicu este îndrăgit de milioane de români, iar vocea sa este inconfundabilă. Pe lângă cariera sa de succes, artistul se poate lăuda cu o familie minunată. Interpretul de muzică populară are doi băieți și o fetiță și se declara un bărbat împlinit.

gelu voicu copiigelu voicu copii

Recent, Gelu Voicu a anunțat că fiul lui cel mare, Tudor, este olimpic internațional…la vioară. Fiul artistului studiază instrumentul de mic și a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său. Mai mult, Tudor îl acompaniează pe Gelu Voicu în multe dintre spectacolele sale, cu vioara.

Citește și: Ce se întâmplă cu bunurile luate din casa Loredanei Chivu, după ce a câștigat procesul cu fostul iubit: „A fost o umilință pentru mama, a rămas cu o traumă…'

Citește și:„Am ajutat-o atunci când și cu găina în brațe, nimeni nu îi dădea atenție”. Anamaria Prodan, reacție acidă după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta la America Express

Citește și:Cine este Delia Constantin de la Vocea României 2023. Irina Rimes s-a pus în genunchi și a implorat-o să facă parte din echipa ei

Citește și:De ce a plecat Mike fără Iulia Albu în vacanță, în Turcia: „Sunt singură. Eu am rămas cu fata, el…'. Ce decizie au luat după scandalurile de la America Express

Fiul cel mare al lui Gelu Voicu este olimpic internațional, la numai 17 ani

Gelu Voicu are o carieră impresionantă în folclorul românesc și o familie minunată. Artistul este căsătorit cu Feli, iar împreună au trei copii, Tudor, 17 ani, Vlădut și micuța Sofia, în vârstă de 5 ani. Fiul cel mare al interpretului de muzică populară a moștenit pasiunea pentru muzică de la tatăl său și a devenit olimpic internațional. Tudor studiază vioara încă de mic, și cântă muzică clasică. Cu toate astea, merge des și cu tatăl său la concerte, iar Gelu Voicu este extrem de mândru de fiul său.

'Fiecare cioară își laudă puiul, așa că dați-mi voie să spun despre el că este olimpic internațional la vioară și pentru noi înseamnă foarte mult. Și cântă acolo, studiază muzica clasică, muzica cultă. În timpul liber merge și la evenimente cu mine și la spectacole atunci când poate pentru că folclorul e al nostru și nu-l putem da deoparte', a spus Gelu Voicu la Antena Stars.

Cum este Gelu Voicu în rolul de tată

Gelu Voicu se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Interpretul de muzică populară este îndrăgit de multă lume, dar cel mai de preț statut al său este cel de tată. Cântărețul a mărturisit că își dorește să fie un exemplu pentru toți cei trei copii ai săi. Aceștia se pare că au o personalitate impunătoare și mereu știu să-și exprime părerea atunci când este nevoie. De asemenea, Gelu Voicu poate fi și un tată strict, dacă situația o cere.

'Și bun și strict. În primul rând, iubitor. Îi iubesc. Eu și soția mea avem copii pentru că ni i-am dorit și Dumnezeu ne-a dat. Sperăm să fim vrednici să-i creștem frumos și să-i educăm pentru viață. Pentru noi copiii nu sunt o povară, sunt o binecuvântare', a mai spus Gelu Voicu.

Gelu Voicu s-a căsătorit cu Felicia în urmă cu 18 ani, iar nunta a durat trei zile și trei nopti, în trei orașe diferite. Peste 1.500 de invitati au fost alături de ei în cel mai special moment din viața lor. „Am petrecut trei zile, da, azi la Bucureşti, mâine la Videle şi poimâine la Olteni. Şi na, s-au strâs multe persoane, neamul este mare, rude multe…Am avut vreo mie cinci sute de invitaţi, sau mai bine, nu mai ştiu exactPe soţia mea am cucerit-o cântând. Aveam un concert la Videle', declara în trecut artistul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton