Fiul cel mare al Vlăduței Lupău, Iair, a împlinit 2 ani: „Orice ar fi, nu vei fi singur, eu voi fi mereu acolo, pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi...”. Artista i-a organizat o petrecere superbă în curtea vilei lor de la Cluj

.

A fost motiv de sărbătoare în familia Vlăduței Lupău. Fiul ei cel mare a împlinit doi ani, astfel că artista i-a organizat o petrecere superbă în curtea vilei lor de la Cluj. A avut grijă ca totul să iasă perfect și să fie conform aștepărilor sale, astfel că s-a ocupat chiar și de cele mai mici detalii, fiind ajutată de firme specializate. Iată ce tematică a ales, ce tort a avut, dar și imaginile care vorbesc de la sine cu decorul din sute de baloane!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Așa cum și-a anunțat fanii din mediul online, Vlăduța Lupău i-a organizat fiului ei o petrecere aniversară pe cinste, cum rar s-a mai văzut. Nu, nu a fost una restrânsă, ci cu numeroși invitați, mascote, tematică, tort spectaculos și o mulțime de activități pentru copii, care i-au adus zâmbetul pe buze sărbătoritului.

WhatsApp Image 2024-08-07 at 13.02.59WhatsApp Image 2024-08-07 at 13.02.59

Citește și: Vlăduța Lupău a fost externată, la trei zile după ce a născut. Cu ce surpriză a așteptat-o acasă soțul ei, Adi Rus: „De așa primire ar trebui să aibă parte toate femeile și toți bebelușii'

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău și câte kilograme are la o săptămână după ce a născut. Artista are o siluetă demnă de invidiat, după două sarcini

Citește și: Marcel este dezamăgit, după ce a văzut imaginile în apă cu Maria Covasa și ispita Eric, la Insula Iubirii: „Cu mine a fost în mare a doua zi. El o plimbă și, data viitoare, tot la mine vine!'

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducan, imagini superbe din luna de miere: „Vila cu trandafiri roșii, așa cum am avut la nuntă”. Cum petrec cei doi soți în Bali

Fiul cel mare al Vlăduței Lupău, Iair, a împlinit 2 ani

Vlăduța Lupău a ales o tematică specială pentru ziua de naștere a fiului ei, cu avioane, un glob pământesc și numeroase baloane. Au avut o arcadă în mai multe nuanțe de albastru, cu numele lui Iair pe ea, dar și o masă specială, pusă în curte, chiar pe gazon, cu tacâmuri care se integrau perfect în tema aleasă. Mai mult, artista a invitat și mascote la aniversarea lui Iair, una dintre ele fiind chiar Mickey Mouse. Asta nu este tot! Invitații s-au distrat pe cinste într-un balon imens cu multe baloane mici care zburau în interiorul lui, dar și la toboganul gonflabil.

Nu au lipsit nici deliciile culinare, dar nici tortul, care a fost cu adevărat unul spectaculos. Conform tematicii, a avut mai multe elemente, printre care o mașinuță, un glob pământesc, dar și un avion mare. Fanii au fost impresionați de toată organizarea, astfel că pozele de la ziua lui Iair, postate de Vlăduța Lupău, au intrat imediat în atenția tuturor.

Așa a fost 6 August 2024 si așa arată albumul de la 2 ani pentru Iair .
Cea mai mare bogăție, sunt băieții pentru mine! Mulțumesc fetelor care s-au ocupat de toată organizarea și fericirea celor mici , mascotele, castelul colorat de tobogan și balonul cu baloane
.', a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginilor de la petrecere.

Vlăduța Lupău, urare specială de ziua de naștere a fiului ei, Iair

Așa cum era de așteptat, Vlăduța Lupău i-a făcut o urare specială fiului ei, cu care i-a emoționat pe toți cei care o urmăresc pe rețelele de socializare. Artista i-a urat tot ceea ce e mai bun, l-a asigurat că o să-i fie mereu aproape, indiferent de ceea ce se întâmplă, iar totodată a și povestit că-i este greu să accepte cât de repede trece timpul.

La mulți ani, sufletul meu și dragostea mea. Te iubesc cum n-am iubit pe nimeni!

Au trecut 2 ani… și deja vrei tot mai puțin în brațe, deja începi să ai figuri și deja începi să spui la orice Iair singur'. Cu greu te las să faci tot ce vrei singur, deși știu ca asta e normalitatea și firescul și cu greu o să pot să accept ca anii trec, tu crești și da… vei fi independent si nu vei mai fi doar al meu și doar în brațele mele, ca în acești ani.
Orice ar fi… nu vei fi singur, eu voi fi mereu acolo', pentru și lângă tine. Cu dragoste și ochii în lacrimi, mami.
', este urarea pe care i-a făcut-o Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru a doua oară pe 9 iulie

Vldăuța Lupău se poate declara, fără doar și poate, o femeie cu adevărat împlinită. Are o carieră de mare succes de ani și ani de zile, dar mai ales o familie frumoasă și demnă de invidiat alături de soțul ei, Adi Rus. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste minunată de mai bine de un deceniu, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii. Primul a fost Iair, care tocmai a împlini doi ani, iar în urmă cu o lună a venit în viața lor și Isaia, cel de al doilea băiețel.

„Bine ai venit pe lumea asta, minune! Ai fost dorit și ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire! De fapt ai venit să înmulțeșți toată iubirea care deja era în casa noastră. Să știi că te așteaptă o lume minunată, minunată dacă tu vei fi bun cu ea… pentru că Dumnezeu, cel care te-a zidit și te-a trimis în ea, îți dăruiește zile după suflet și după fapte. O să aibă mama grijă, să înțelegi că totul e cu voia Lui. Până una alta, vom merge acasă, unde, o altă dragoste mare, să știi că îți vă fi mereu alături la bine și la rău toată viața, la fel că mine și că tatăl tău… cine?!

Fratele tău minunat, IAIR care îți zic sincer te așteaptă să vă jucați cu mășinile și să-i duci avionul acela mare cu motor, elice și aripe’ cum îți tot zicea. Îmi doresc și am să mă rog mereu să ai o viață ușoară și binecuvânta, dar știu că nu te vor ocoli nici lacrimile, nici necazurile iar atunci îți promit că eu voi fi mereu lângă tine și te voi învăța să te ROGI și să LUPȚI pentru bine și toate visurile tale. Acum, când te-ai născut, știu că eu sunt lumea ta și atât! Dar știu că vă veni și ziua-n care, cu orice îmbrățișare vă fi un strop de îndepărtare. Nu-i nimic, până atunci, de treci prin RAI de treci prin IAD te voi ocroti, te voi iubi cu același drag. Și închei prin a-ți zice, la fel că fratelui tău și anume că: îți fac cunoștință cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC! semnat, MAMA TA', a scris Vlăduța Lupău pe contrul de socializare, în dreptul primelor imagini cu bebelușul, după ce a născut.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton