Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an. Imagini de colecție: "Retrăiesc emoția pe care am simțit-o alături de bunicul meu, Regele Mihai"

 Radulescu Ruxandra
.

Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an. Sărbătoare în familia Prințului Nicolae și a soției sale, Alina, care au celebrat ziua de naștere a mezinului lor, Mihai. Fiul cel mic al nepotului răposatului Rege al României a împlinit 1 an, iar cu această ocazie Prințul Nicolae și soția sa au publicat o serie de fotografii adorabile cu băiețelul lor cel mic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an. Prințul Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a împărtășit pe rețelele de socializare imagini adorabile cu mezinul familiei, care a împlinit 1 an de zile. Prințul Nicolae este căsătorit de aproape cinci ani cu Alina Maria Binder, cei doi devenind părinții a doi copii, o fiică și un băiețel. Recent, prințul Nicolae și soția sa l-au sărbătorit pe fiul lor cel mic, Mihai, care a aniversat 1 an de viață. Prințul Nicolae a publicat o serie de fotografii de familie cu fiul său, alături de surioara mai mare.

index-7-4index-7-4

Fiul cel mic al Prințului Nicolae a împlinit 1 an

Prințul Nicolae și soția sa, Alina Maria Binder, au celebrat ziua de naștere a fiului lor cel mic, Mihai. Strănepotul regelui Mihai de România a fost imortalizat alături de tortul aniversar și sora sa mai mare, Maria Alexandra. Prințul Nicolae a transmis un mesaj emoționant care au însoțit imaginile de colecție.

Citește și: Prințul Nicolae al României, despre relația cu Regele Mihai, după ce a fost trimis în exil: „Sufletul meu a murit”

Citește și: Prinţul Nicolae al României și-a botezat fetița. Imagini cu strănepoata Regelui Mihai

Citește și: De ce își dorește Andreea Bălan custodia exclusivă a celor două fete și continuă procesele: „Toate deciziile sunt la mine, eu am grijă de copii și este complicat' / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Mandache, amintiri de neuitat din culisele filmului „Nea Mărin Miliardar”: „Sergiu Nicolaescu făcea în două zile ce făceau alții într-o lună”

Sfintele sărbători de Paște mă fac să retrăiesc emoția pe care am simțit-o alături de bunicul meu, Regele Mihai, la venirea în țara de Paște, în 1992. Anul acesta ne bucurăm de prima aniversare a fiului nostru, Mihai. La mulți ani, Mihai!”, a scris nepotul Regelui Mihai pe pagina lui de Facebook.

Prințul Nicolae al României: „Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele”

Fiul cel mic al Prințului Nicolae și al soției sale, Alina, a venit pe lume la data de 15 aprilie, la Spitalul Polizu, și a fost botezat după străbunicul său, Regele Mihai, numele întreg al monarhului fiind Mihai al României Medforth-Mills.

Indiferent de situație și oriunde locuiești, să te naști într-o familie cu un nume important și o istorie în spate este o mare responsabilitate, dar și o mare onoare. Cu sau fără titlu, am continuat misiunea familiei mele în România. Titlul l-am primit de la bunicul meu, Regele Mihai. Am împlinit și visul bunicului meu, Regele Mihai, acela de a mă stabili în România și de a avea o familie în credință creștin-ortodoxă„, a declarat acesta pentru OKmagazine.

Strănepotul Regelui Mihai a fost botezat, anul trecut, printr-o slujbă oficiată la Catedrala de la Alba Iulia, un eveniment prin care Nicolae al României spune că a făcut o legătură între trecut, prezent și viitor. Cât despre prima născută a lui Nicolae și-a Alinei, micuța Maria Alexandra a venit pe lume pe 7 noiembrie 2020, la doi ani după nunta princiară a părinților ei, care a avut loc la Sinaia.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton