Fiul Dianei Munteanu a împlinit 15 ani: "Binecuvântată să te am!". Imagini rare cu David, care a moștenit pasiunea pentru fotbal de la tatăl său, Claudiu Niculescu / E golgheter la Rapid U15

 Dumba Gabriela
.

Diana Munteanu este o mamă fericită și mândră de fiul pe care l-a crescut singură. David a împlinit recent 15 ani și a moștenit pasiunea pentru fotbal a tatălui său, Claudiu Niculescu, și este golgheter la Rapid U15. Cu un cap mai înalt decât mama lui aflată pe tocuri, David arată, la vârsta lui, ca un bărbat în toată firea, iar asta se datorează nu doar genelor, ci și sportului pe care îl practică încă din primii ani de viață.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Diana Munteanu este mamă singură de 10 ani, însă Claudiu Niculescu s-a implicat tot timpul în creșterea și educația lui David. Vedeta Antena 1 nu s-a plâns niciodată de greutăți și a declarat mereu că nu ar fi ajutat-o cu nimic ca lumea să afle problemele cu care se confruntă ea ca mamă singură.

deja-baiat-maredeja-baiat-mare

Fiul Dianei Munteanu și al lui Claudiu Niculescu a împlinit 15 ani

Diana Munteanu consideră că pentru o relație mamă-fiu perfectă cea mai importantă este comunicare. Vedeta Antena 1 și-a învățat de mic copilul să fie deschis cu ea și să-i povestească orice fară rețineri.

De ziua fiului ei, Diana Munteanu i-a făcut o declarație emoționantă lui David, pe rețelele de socizalizare.

'La multi ani, minunea mea! Binecuvantata sa te am!', a scris mândră Diana Munteanu, care a fost copleșită de urările primite de la oameni simpli, fani loiali, dar și vedete precum Paula Chirilă.

Citește și: Gabi Bădălău dezvăluie că Bianca Drăgușanu a recunoscut că l-a înșelat: „Probabil că îi e rușine. Știu milimetric tot ce a făcut, sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare'

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că părinții lui au răsuflat ușurați după despărțirea lor: „El nu voia să o cunosc pe mama lui, pentru că probabil dacă mă cunoștea mai devreme, noi intram într-o alianță, iar el era cel care…'

Citește și: Cum au reacționat părinții lui Gabi Bădălău când au aflat că s-a despărțit de Bianca Drăgușanu: „Eu îi ascult tot timpul, dar deciziile le iau eu. Mama chiar îmi spunea că se ruga…'

David, fiul Dianei Munteanu este golgheter la Rapid U15

La 15 ani, David a semnat cu FC Rapid 1923 Juniori, U15, unde este deja om de bază. „26 de goluri' este mesajul publicat pe pagina oficială a clubului finanțat de Dan Șucu, în dreptul pozei cu David Niculescu, care joacă cu numărul 11 pe tricou. Golaverajul Rapidului după 11 meciuri este 52 – 15.

„Munca și valoarea se răsplătesc! Cel mai bun marcator din cadrul Academiei noastre, David Niculescu, a debutat la echipa de tineret, în ciuda faptului că are numai 14 ani!', a transmis Rapid pe Facebook, în urmă cu câteva luni.

Diana Munteanu a vorbit anul trecut despre relația cu fostul soț, Claudiu Niculescu, și despre pasiunea fiului lor, David, pentru fotbal.

„Când a semnat Claudiu în Germania (n.r. cu MSV Duisburg, în 2008), nemții au vrut să știe dacă are o soție, dacă are viață liniștită. Pentru ei e foarte important ca omul ăla să aibă liniște. Au zis: „Vii cu ea aici, te muți cu ea aici”.

Eu în perioada aia filmam „Conferința de presă”, veneam o dată pe lună, filmam 4 ediții și plecam înapoi. Asta am făcut jumătate de an la Duisburg, jumătate de an în Cipru. M-au cunoscut, m-au întrebat ce am nevoie, mi-au pus tot la dispoziție. Doar ca omul ăla să aibă toată liniștea.

Practic n-ar avea niciun motiv ca el să nu joace bine, dacă îi pui la dispoziție absolut tot. La noi, mentalitatea nu ne permite să fim așa. Omul de lângă sportivul de performanță e foarte important. Ăla trebuie să fie într-un fel. Nu e ușor de suportat, poate, de multe ori', a povestit Diana la Antena Sport.

Vezi pe Libertatea rezultate Bacalaureat 2024 – notele pe județe publicate de edu.ro!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton