Fiul Florentinei Fântânaru a plecat să studieze în străinătate: „Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui"

 Tudorache Simona
.

Florentina Fântânaru e copleșită de emoții. Fiul ei, Dragoș, în vârstă de 18 ani, a plecat să studieze în străinătate. Prezentatoarea recunoaște că s-a pregătit pentru acest moment ani de zile, dar situația a marcat-o la fel de mult. Băiatul Florentinei Fântânaru își dorește să devină inginer. El a moștenit pasiunea pentru mașini de la tatăl său.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST, GRATIS, AICI

Chiar dacă se bucură pentru noile trăiri din viața fiului ei, Florentina Fântânaru știe că fără Dragoș lângă ea nimic nu va mai fi la fel, iar casa va fi mult mai goală. După moartea soțului ei, care a fost răpus de cancer la plămâni, Florentina Fântânaru a fost și mamă și tată pentru Dragoș, până în calea ei a apărut un bărbat special, care i-a devenit sprijin și alinare.

florentana tantanaru 52florentana tantanaru 52

Fiul Florentinei Fântânaru va studia în străinătate

Florentina Fântânaru l-a condus la aeroport pe Dragoș alături de iubitul ei. Momentul e unul greu de redat în cuvinte.

„M-am pregătit pentru acest moment de ani de zile, dar când a venit ziua, emoțiile m-au copleșit.. Mă uit la el și văd un tânăr încrezător, dar văd și toate visurile, speranțele și eforturile care l-au adus aici. Fiecare pas, fiecare reușită și fiecare eșec l-au modelat pentru acest moment. Sunt atât de mândră de ceea ce ai devenit! Dar plecarea aduce și o tandră nostalgie. Casa va părea puțin mai goală și serile mai tăcute fără râsul și energia lui. Însă știu că această separare face parte din procesul vieții. Știu că și el poartă o parte din inimile noastre, la fel cum noi purtăm o parte din inima lui.

Să ai curaj, să visezi măreț, să ai puterea să înfrunți provocările și să îți amintești mereu de dragostea și sprijinul nostru necondiționat. Ești gata pentru aventura vieții tale, iar noi suntem aici, bucurându-ne de fiecare pas pe care îl vei face', a mărturisit Florentina Fântânaru, pe o rețea de socializare.

Citește și: Cum arată Monica Bârlădeanu în costum de baie la 45 de ani. A postat fotografii la care a reacționat și Valeriu Gheorghiță: „În ultima zi de vacanță am simțit să…”

Citește și: Prinţesa Sofia a Suediei e însărcinată a patra oară! În prima fotografie cu burtica de gravidă a apărut alături de soțul ei, Prinţul Carl Philip și cei trei copii

Citește și: Andreea Esca consideră că America Express a schimbat modul în care sunt percepuți copiii ei, Aris și Alexia Eram: „A fost o oportunitate bună pentru a arăta lumii cine sunt. Ei au plecat cu dezavantajul…' / EXCLUSIV

Citește și: Mădălin Ionescu, adevăratul motiv pentru care a plecat cu scandal de la Antenă acum 14 ani: „Mi-a cerut să nu fac public faptul că eram în divorț. Relația cu Cristina…” Totul despre revenirea în trust, la Antena Stars / EXCLUSIV

Citește și: Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor: „E trist. Nu știu ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea”

Florentina Fântânaru a mers mai departe alături de un alt bărbat după pierderea soțului

Prezentatoarea de la Antena 3 și-a pierdut soțul în urmă cu 13 ani. Florentina Fântânaru și-a condus partenerul de viață pe ultimul drum chiar în ziua în care împlinea 37 de ani. Vedeta a rămas atunci cu fiul ei, căruia i-a oferit toată dragostea și toată atenția. După câțiva ani a întâlnit un bărbat minunat, care îi stă alături și azi și e un adevărat tată pentru fiul ei. La început, vedeta mărturisea că s-a temut de întâlnirea dintre ei.

„Întâlnirea a fost pentru mine foarte emoționantă, pentru că mă gândeam: oare cum o să reacționeze? Era foarte important cum o să-i placă lui, pentru că e normal să te gândești: oare o să se împace, nu o să se împace, o să se placă, nu o să se placă? dar s-au plăcut, Dragoș a fost foarte curios, normal, și ușor ușor s-au cunoscut și s-au împrietenit El fiind băiat, are tot timpul dorința de a sta în preajma adulților bărbați, își dorește asta și e foarte important pentru un băiat, povestea Florentina Fântânaru pentru Ciao.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton