David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache a terminat BAC-ul, iar vedeta are mari emoții pentru mutarea lui în Olanda: "Chiar m-am interesat dacă există abonamente de avion pe ruta respectivă" / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache va studia în Olanda, din toamnă. Iuliana Marciuc a vorbit, într-un interviu pentru viva.ro, despre emoțiile de la Bacalaurat, dar și despre naveta pe care o va face din toamnă în Olanda, unde la studia David. Vedeta TVR a mărturisit că, deși a avut emoții în zilele în care David a dat exemenele de bacalaureat, totodată, față de alte mămici, ea a fost mai relaxată.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Iuliana Marciuc va intra curând în clubul mamelor din showbiz ai căror copii învață în străinătate. Vedeta TVR a dezvăluit că a avut emoții la BAC pentru fiul ei, dar cu siguranță acestea vor fi mult mai mari la despărțirea de David, care va merge să studieze în Utrecht, Olanda.

287433152_2585960314872230_3231832189508227231_n287433152_2585960314872230_3231832189508227231_n

Citește și: Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru facultatea fiului lor. David va studia în Olanda: „Prețurile sunt foarte mari, raportate la chiria din România. Pe 30 august are prima întâlnire cu colegii' / EXCLUSIV

Citește și: Ce cadouri a primit Adrian Enache de la Iuliana Marciuc și fiul lor, de ziua lui: „El mi-a spus să nu-i fac niciun cadou, dar…'. Artistul a împlinit 58 de ani

Citește și: Cum se descurcă Adela Popescu și Radu Vâlcan cu băieții lor și ce provocări întâmpină: „Părinții de trei sunt depășiți de multe ori. Chiar o rog, mai în glumă, mai în serios, să reia alăptarea' / EXCLUSIV

Citește și: Marius Bodochi dezvăluie cele mai mari regrete. Unul are legătură cu fiul său: „Îți lasă goluri și ai sezația că teatrul, filmul sau televiziunea le pot umple. Niciodată' / EXCLUSIV

Fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache va studia în Olanda, din toamnă

Pentru Iuliana Marciuc urmează o vară lungă, plină de emoții, pentru că fiul ei va pleca în Olanda, la studii, după ce a susținut Bacalaureatul. Vedeta TVR spune că încă așteaptă răspunsurile, însă, dat fiind că fiul ei este un copil studios, nu are emoții așa de mari.

'Emoțiile au trecut. Am terminat Bacalaureatul. Cred că l-am terminat cu bine. Chiar ziceam că, uitându-mă la alte mămici, eu nu am avut emoții așa mari. Eu l-am tratat pe David cu încredere, care mi-a spus că va fi totul bine. Și atunci, eu l-am crezut. Vedem cum va fi când vor veni răspunsurile', a declarat Iuliana Marciuc, pentru viva.ro.

Vedeta TVR susține că va pleca într-o vacanță abia după ce își va 'instala' fiul în Olanda, unde va pleca la studii.

'Vom avea o vară plină, O să plecăm să îl instalăm pe David, că așa am înțeles că se spune', a mai zis aceasta.

Iuliana Marciuc va face naveta în Olanda

Din toamna acestui an, Iuliana Marciuc va pleca des în Olanda la fiul ei, David, care va studia la facultate în orașul Utrecht. În acest sens, ea s-a interesat dacă există abonamente la avioanele cu această destinație.

'Chiar m-am interesat dacă există abonamente de avion pe ruta respectivă și există un fel de plată pe care o faci la o anumită linie aeriană, și atunci, ai niște reduceri la biletele pe care le cumperi. Sunt în curs de documentare pentru acest lucru. E clar că vor fi multe zboruri spre David', a mai declarat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc și-a descoperit o 'soră' născută în aceeași zi cu ea

În urmă cu doi ani, Iuliana Marciuc și-a descoperit o prietenă, născută în aceeași zi cu ea, pe nume Mihaela Ghinea, pe care a numit-o 'sorella', tocmai pentru că ea îi este ca o soră. Iuliana și Mihaela sunt născute în aceeași zi, pe data de 31 august. Cele două s-au serbat împreună anul trecut de ziua lor, ceea ce vor face și în acest an.

'Este o soră apărută în urmă cu un doi ani. Este născută în aceeași zi cu mine. Ne-am cunoscut la o petrecere unde am stat față în față. Mihaela Ghinea se numește și mi-a spus atunci că e născută în aceeași zi cu mine. În acel moment, s-a creat așa o legătură. Anul trecut ne-am serbat ziua de naștere împreună, iar anul acesta probabil că vom face același lucru. Din seara în care ne-am cunoscut am zis că ne vom serba ziua împreună. Anul trecut am fost în Delta Dunării, iar anul acesta în Olanda, la Utrecht, unde se va muta David', a povestit Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc: 'Mi-a sărit în ajutor…'

Iuliana Marciuc a fost ajutată de 'sorella' cu decorul de flori de la spectacolul lui Adrian Enache, logodnicul ei, din 12 iunie, susținut chiar de ziua lui de naștere.

'Anul acesta am rugat-o pentru Sala Dalles, la spectacolul de ziua lui Adrian, să mă ajute cu un decor de flori. Iar ea, bineînțeles, mi-a sărit în ajutor, iar decorul a fost 'wow', pentru că ea nu știe să ofere puțin. Decorul de flori de la această lansare de carte este oferit tot de ea', a mai spus Iuliana Marciuc.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton