Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi: "A venit toată familia să îi cânte la mulți ani!"

 Oana Pantazi
.

Milan, fiul Larisei Udilă, a împlinit astăzi un an, iar în familia lor va fi dublă sărbătoare, deoarece azi micuțul va și fi botezat, nași fiind Nicole Cherry și Florin Popa. Mama lui i-a transmis lui Milan un mesaj emoționant în social media, unde a postat și niște fotografii adorabile.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Astăzi, Milan, fiul Larisei Udilă și al lui Alexandru Ogică, a împlinit un an și urmează să fie botezat, așadar este motiv dublu de sărbătoare în familie. Micuțul a fost sărbătorit de părinți și de familie încă de la miezul nopții, iar azi va fi o zi plină pentru el și părinții lui, care, după ceremonia de la biserică, se vor distra într-o locație exclusivistă.

Larisa-udila-botez-Larisa-udila-botez-

Fiul Larisei Udilă a împlinit un an și va fi botezat azi

Larisa Udilă și-a anunțat fanii că, astăzi, Milan, fiul ei și al lui Alexandru Ogică a împlinit un an și că astăzi, la ceas aniversar, micuțul lor va primi și taina botezului. Vedeta s-a pregătit intens pentru acest moment și, dat fiind că petrecerea va avea loc într-o locație exclusivistă, mama lui Milan și-a pregătit nu mai puțin de trei ținute pentru această ocazie specială.

Citește și: Cum s-au cunoscut Larisa Udilă și soțul ei și cine a făcut primul pas: „Ne știam din clasa a II-a'

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată:'Am plâns împreună minute în șir'/ EXCLUSIV

Citește și: Radu Almășan de la Bosquito s-a transformat total. Cum arată acum cântărețul și cu ce se ocupă

Citește și: Metoda inedită prin care a slăbit Andreea Mantea: „Asta mi se potrivește cel mai bine'

Fanii au întrebat-o evident, dacă odată cu botezul va avea loc și nunta, însă fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a mărturisit că aceasta se va petrece anul viitor.

Părinții spirituali ai micuțului Milan vor fi Nicole Cherry și partenerul ei de viață, Florin Popa. Alegerea a fost una extrem de inspirată, mai ales că nașii sunt un cuplu tânăr, iar Milan va avea o nouă prietenă de joacă, pe micuța Anastasia, cu doar trei luni mai mică decât el.

Larisa, mesaj emoționant pentru fiul ei, de ziua lui

Milan a fost sărbătorit încă de la miezul nopții, când părinții și apropiații i-au urat la mulți ani! Micuțul s-a cam speriat însă de entuziasmul celor din jur și a început să plângă. În dreptul înduioșătoarei poze, Larisa a scris: „A venit toată familia la 00.00 să îi cânte „La mulți ani!” și micuțul s-a speriat”.

Într-o postare pe Instagram, însoțită de niște fotografii adorabile, Larisa i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei, pe care îl numește „minunea din viața mea”.

„Cine spunea că un copil îți aduce lumina în viață, mare dreptate avea. Auzeam des cum copiii schimbă viață oamenilor, până nu am trăit-o pe pielea mea nu am crezut. În momentul în care tu, iubirea mea infinită, ai apărut… totul s-a schimbat. Prioritățile, responsabilitățile, sentimentele și grijile se rezumă la tine.

Scriu degeaba acest text pentru că, oricât m-aș strădui să explic ce simt, este imposibil să încapă ceva atât de puternic în niște cuvinte banale. Aș muri pentru ține oricând și vreau să îți mulțumesc că ne-ai arătat ce înseamnă fericirea. Un simplu zâmbet de-al tău îmi vindecă orice rană. La mulți ani, Milan! Mama ta își dorește să fii sanatatos și să te ocrotească bunul Dumnezeu, asta te va ajută să faci față oricărei situații din viață ta. Te iubesc!’‘, a scris Larisa Udilă în social media.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton