Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat: "Mă simt rău. Nu este un lucru deloc ușor"

 Dumitrache Laura
.

Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat. Alexandru Arșinel a încetat din viață pe 29 septembrie 2022, iar în urmă cu o săptămână a decedat soția sa. Actorul și soția sa au lăsat în urmă doi băieți îndurerați. Cristian, fiul cel mai al celor doi, a dezvăluit că trece printr-o perioadă dificilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat. În urmă cu o săptămână s-a stins din viață soția lui Alexandru Arșinel. Femeia a încetat din viață la 9 luni de la moartea regretatului actor. Dispariția lor a lăsat în urmă multă durere, iar cei doi băieți ai lor sunt devastați de durere.

sotia lui arsinelsotia lui arsinel

Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel este devastat de moartea părinților săi și trece printr-o perioadă tristă. Moartea mamei sale a venit la doar 9 luni de la decesul regretatului actor. Soția lui Alexandru Arșinel avea problemele grave de sănătate și în ultimele luni de viață a fost internată într-un centru special.

Citește și: Soția lui Alexandru Arșinel a murit, la 9 luni de la decesul actorului: „Sunt sigur că, acolo Sus, te așteaptă tata”

Citește și:Alexandru Arșinel ar fi împlinit 84 de ani. Fiul său cel mic i-a făcut pomană, la 8 luni de la moartea actorului: „Nu îmi lipsește doar mie, ci întregii familii. Tata…'

Citește și:Ianis Hagi și-a cerut iubita în căsătorie, la Paris. Cum a reacționat Gheorghe Hagi: „Bravo lui că își asumă. Le-am zis să…'

Citește și:Irina Tănase a pozat în costum de baie. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Dragnea la plajă

Fiul lui Alexandru Arșinel este distrus de durere, după ce părinții săi au decedat

Soția lui Alexandru Arșinel a decedat la 9 luni de la moartea regretatului actor. Cei doi băieți ai lor sunt devastati de durere și trec printr-o perioadă grea. Fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel a făcut dezvăluiri emoționante și dispariția părinților lui l-a devastat. „Cum să mă simt după decesul mamei? Mă simt rău! Mi s-au dus ambii părinți. Nu este un lucru deloc usor', a spus Cristian, fiul cel mic al lui Alexandru Arșinel, potrivit Click!

Anunțul despre moartea soției lui Alexandru Arșinel a fost făcut de fiul actorului pe rețelele de socializare.

Scumpa mea MAMĂ, ieri ți-ai luat rămas bun de la noi, de la această lume în care ai fost un ÎNGER și ai plecat într-o lume cu siguranță mai bună, fără suferință și fără durere. Sunt sigur că acolo SUS te așteaptă tata și împreună cu el veți redeveni familia de odinioară. Nu îmi iau la revedere de la tine deoarece vei exista în inima mea pentru totdeauna și undeva, cândva și cumva ne vom revedea și mă vei striga din nou Cristiane. TE IUBESC MAMA', scria Cristian Arșinel pe contul său de Facebook.

Cum s-au cunoscut Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena

Alexandru Arșinel a cunoscut-o pe soția sa Marilena în anul 1968, când s-au îndrăgostit la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după prima întâlnire și au avut doi copii minunați, Bogdan și Cristian.Cei doi soți s-au cunoscut la ștrandul Tineretului, iar ulterior și-au unit destinele.

La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns.Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns!', a scris Alexandru Arșinel. După ce s-au căsătorit, au locuit o vreme într-o cameră, fost loc de „rendez-vous', cu baia pe hol, la comun. Acolo s-a născut primul lor fiu, Bogdan. „Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!', a scris Alexandru Arșinel în cartea lui.

Soția lui Alexandru Arșinel a suferit un accident casnic în anul 2016

Alexandru Arșinel și-a iubit foarte mult soția și copii. În anul 2016, soția actorului suferise un accident casnic, în urma căreia a rămas imobilizată. Soția actorului a aluneca și s-a lovit la cap, iar starea sa s-a înrăutățit.

Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever. Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare masură.' povestea Alexandru Arșinel.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton