Fiul regretatului Cristian Țopescu, despre cum l-a influențat numele tatălui său în carieră: „Nu știu dacă mă ajută sau nu. Eu am descoperit că…”

 Dumitrache Laura
.

Fiul regretatului Cristian Țopescu dezvăluie cum l-a influențat numele tatălui său în carieră. Sebastian Felix Țopescu este fiul cel mic al regretatului jurnalist Cristian Țopescu și al realizatoarei TVR Christel Ungar. Tânărul este pasionat de modă și de televiziune, iar în prezent este moderatorul emisiunii  „Vis sau realitate'. Recent, Sebastian Felix Țopescu a vorbit despre tatăl său și a dezvăluit care a fost cel mai prețios sfat pe care i l-a oferit.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Fiul regretatului Cristian Țopescu dezvăluie cum l-a influențat numele tatălui său în carieră. Cristian Țopescu a fost unul dintre cei mai cunoscuti comentatori sportivi din România. Din păcate, jurnalistul s-a stins din viață pe 15 mai 2018, la vârsta de 81 de ani. Fiul său cel mic, Sebastian Felix Țopescu i-a moștenit pasiunea pentru televiziune și prezintă o emisiune la TVR. Sebastian a crescut într-o familie de oameni de televiziune, mama sa fiind realizatoarea TVR Christel Ungar, iar sora lui vitregă este regretata jurnalistă Cristina Țopescu.

sebastiansebastian

Recent, Sebastian Felix Țopescu a vorbit recent despre tatăl său și a mărturisit care a fost cel mai important sfat pe care l-a primit de la regretatul jurnalist. Tânărul a dezvăluit că pasiunea sa pentru televiziune a moștenit-o de la părinții săi și este foarte mândru de tot ce a învățat de la ei.

Citește și: Ce a moștenit Sebastian Țopescu de la părinții lui, Cristian Țopescu și Christel Ungar: „Poate sună egoist sau ipocrit, dar…'. De ce a ales să rămână în România

Citește și:Directorul TVR ar fi vrut să scoată de la difuzare emisiunea în care Carmen Tănase apare în show-ul lui Sebastian Țopescu. Reacția actriței: „E clar că nu mă suportă”

Citește și:Codin Maticiuc a făcut cunoștință cu fostul soț al iubitei lui. Ce mesaj i-a trimis actorul bărbatului, după ce Ana Pandeli a rămas însărcinată: „Erau certați când noi am decis să ne mutăm'
'

Citește și:Șerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier, în București: „Sunt vinovat, daunele sunt…”. Ce amendă a primit prezentatorul TV

Care este cel mai prețios sfat pe care Sebastian Felix Țopescu l-a primit de la tatăl lui, regretatul Cristian Țopescu

Sebastian Felix Țopescu este fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu. Jurnalistul s-a stins din viață în anul 2018, lăsând în urmă multă durere. Sebastian alias Basti a vorbit recent despre tatăl său și a mărturisit care a fost cel mai prețios sfat pe care l-a primit de la părintele său. Tânărul are deja o carieră în televiziune și prezintă emisiunea „Vis sau realitate', la TVR.

Conform acestuia, Cristian Țopescu reușea întotdeauna să fie o persoană calmă și i-a oferit un sfat prețios fiului său, atunci când se pierdea cu firea. „Să fiu mai calm, să fiu mai liniștit. Eu sunt vulcanic de felul meu, el era foarte calm și sfatul pe care îl țin minte tot timpul este: Liniștește-te puțin! Respiră și o să vezi că lucrurile nu sunt atât de apocaliptice!', a declarat Sebastian Topescu, potrivit playtech. ro.

Fiul regretatului Cristian Țopescu dezvăluie cum l-a influențat numele tatălui său în carieră

Cristian Țopescu a fost unul dintre cei mai cunoscuti și apreciati comentatori sportivi de la noi din țară. S-a stins din viață în anul 2018,la vârsta de 81 de ani, lâsând în urmă o soție și un fiu de 18 ani. A fost căsătorit cu realizatoarea Christel Ungar, iar rodul iubirii lor este Sebastian Felix Țopescu. De asemenea, jurnalista Cristina Țopescu era fiica lui Cristian Țopescu. Din păcate, aceasta a fost găsită fără suflare în casa sa, la trei ani de la moartea tatălui ei.

Sebastian Felix Țopescu a mărturisit cât de mult îl ajută numele Țopescu în carieră. „Nu știu dacă mă ajută sau nu mă ajută, eu am descoperit în sezonul ăsta că oamenii sunt foarte dornici să vină în emisiunea asta, le place foarte mult. Și nu doar vedetele, cât și instituțiile sau locațiile unde vrem noi să filmăm sunt foarte deschise să colaboreze pentru că eu cred că le place conceptul emisiunii. Și sincer mă bazez foarte tare – eu când am scris formatul ăsta – să fie un format care să permită tuturor să strălucească.”, a mai spus tânărul.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton