Fiul lui Cristian Țopescu, dezvăluiri neștiute despre tatăl său și sora lui, Cristina Țopescu: "Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un asemenea om"

 Dumba Gabriela
.

Sebastian Felix Țopescu, fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a făcut dezvăluiri neștiute despre sora sa, Cristina și legătura specială dintre ei. Totodată, tânărul de 24 de ani a explicat de ce nu a mers pe urmele tatălui său și a ales o cu totul altă carieră decât acesta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fiul cel mic al regretatului comentator sportiv Cristian Ţopescu, Sebastian – Basti – Felix Ţopescu, a debutat pe micile ecrane ca realizator al emisiunii Vis sau realitate de la TVR 1 chiar în ziua în care era sărbătorit tatăl său, 26 martie. Iubește televiziunea, dar și moda și nu s-ar vedea călcând pe urmele tatălui său.

fiul-lui-topescu-si-christel111-scaled-1fiul-lui-topescu-si-christel111-scaled-1

Ce spune Sebastian despre legătura specială cu sora lui, regretata Cristina Țopescu

Tânărul Sebastian susține că a moștenit ambiția tatălui, Cristian Țopescu, empatia surorii, Cristina Țopescu, și pasiunea pentru călărie, dar și fruntea lată, de om deștept, de la bunicul lui, Felix Țopescu.

De la sora mea, Cristina, am învățat empatia, ea era cel mai empatic și mai sensibil om pe care l-am cunoscut. Până când voi muri sunt convins că nu voi mai cunoaște un om atât de sensibil, de la ea am învățat și dragostea pentru animale.

Dar și cu fratele meu Cristi mă înțeleg foarte bine, el m-a făcut unchi, la vârsta de 14 ani, avem o relație foarte bună', a declarat Basti pentru Playtech Știri.

Citește și: Ce și-a cumpărat Smiley din primii bani pe care i-a câștigat: „Au costat o grămadă, dar mi-am făcut damblaua’ / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Smiley cu părinții și cu fratele lui mai mic, Filip: „Așa am crescut, am fost mereu…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cât costă rochia albă purtată de Gina Pistol în semifinala Chefi la cuțite 2023. Este creația unui designer român

Ce a moștenit fiul lui Cristian Țopescu de la bunicul său

Sebastian Țopescu zâmbește când își amintește de bunicul lui, Felix, fost ofițer de cavalerie și campion național la călărie.

'Eram mic, nu prea l-am prins, el era foarte bătrân, de atunci, avea vreo 90 de ani. Dar, era foarte glumeț, îmi spunea că vrea să mă vadă mergând, apoi că vrea să mă vadă că termin și facultatea. Nu știu cum ar fi trăit atât, poate prin Coreea. Cu el semănăm toți din familie, cu fruntea asta lată, mare cât un televizor.

Se zice că fruntea lată e de om deștept, se pare că ne-a dat la toți. Și eu am făcut călărie de performanță, vreme de cinci ani, dar și tatăl meu. Iar faptul că, la simularea pentru Evaluarea Națională 2023, elevii au avut de analizat un text chiar din cartea bunicului meu, numită '30 de ani în șa', scrisă de el în 1974, chiar mi se pare un lucru frumos și onorant', a mai declarat Sebastian Țopescu.

De ce nu a urmat fiul lui Cristian Țopescu aceeași carieră de comentator sportiv ca tatăl său

Sebastian a încheiat cu succes primul sezon al emisiunii lui de debut, 'Vis sau realitate', și așteaptă cu nerăbdare reluarea producției tv. Este foarte încântat de colaborarea cu TVR, televiziune unde, de altfel, ani la rând, a lucrat și Cristian Țopescu, dar în cu totul alt domeniu, după cum se știe.

'Nu prea semăn la voce cu tata, eu am vocea mai joasă. Și nu am vrut să intru în zona de comentator sportiv, ca tata,  sunt bun doar de comentat. Mi se mai spune că am și voce de radio, că aș putea să fac o emisiune.

Poate fi o idee, pentru viitor. Oricum, tata avea o energie de invidiat, nu știu de unde! Și eu sunt energic, dar nu ca el! Cred că tata s-ar bucura mult să mă vadă ce fac acum, s-ar bucura că știe că am o emisiune la TVR, mereu îmi spunea că poate voi lucra și eu în televiziune, căci vorbesc repede, ca el, și că am har de povestitor. Mă mai întreabă lumea dacă îl visez. Nu, nu l-am visat niciodată, pentru că eu nu visez', ne-a mai spus Sebastian Țopescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton