Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier: „După ce voi trece peste această grea încercare...”. Ce problemă de sănătate are Florin Vasilică

 Tudorache Simona
.

Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier. Florin Vasilică trece prin momente cumplite. Artistul a descoperit că are un hematom cerebral, care necesită o intervenție chirurgicală de urgență. Fiul lui Liviu Vasilică va renunța la scenă pentru o perioadă. Florin Vasilică își dorește să se recupereze în liniște după această operație complicată, care speră că va fi un succes.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier. Florin Vasilică i-a anunțat pe cei care îi urmăresc activitatea despre starea lui și despre momentul crucial pe care urmează să îl traverseze. Artistul numește această cumpănă din viața lui o grea încercare. Florin Vasilică a slăbit vizibil și pare extrem de abătut, semn că diagnosticul primit l-a dat total peste cap. De curând, și Nelu Vlad, liderul trupei Azur, a fost diagnosticat cu aceeași afecțiune.

florin-vasilicaflorin-vasilica

Citește și: Iulia Vântur nu l-a însoțit pe Salman Khan la petrecerea fiului celui mai bogat om din India. Cine i-a fost alături actorului

Citește și: Cum arată apartamentul în care stau Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. În decorul din sufragerie au integrat și o motocicletă

Citește și: Mitică Dragomir, revoltat de condițiile în care Mioara Roman s-a stins din viață: „O nevastă de prim-ministru să moară în sărăcie și alergată, hărțuită… E inuman!'. Ce îi reproșeză lui Petre Roman

Citește și: Mariana Pfeiffer, despre relația dintre Reghe și Anamaria Prodan: „E o minciună că eu și Laurențiu eram despărțiți când s-au întâlnit pentru prima dată. Ea a avut o relație pasageră cu el încă de la…'

Fiul lui Liviu Vasilică se operează de urgență pe creier

Astăzi urmează să fiu supus unei operații de hematom cerebral. Sper că totul va decurge bine și ne vom revedea curând. Revin la voi după ce voi trece peste această grea încercare', a scris Florin Vasilică pe o rețea de socializare.

Florin Vasilică a avut și în trecut mai multe probleme de sănătate și a urmat mai multe tratamentele costisitoare. La un moment dat, a ajuns la spital din cauza durerilor provocate de o hernie de disc. Ba mai mult, în 2020 a fost și operat.

„Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mișca, aveam amețeli și de-abia mă mai țineam pe picioare. Am fost la medic și mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în București unde am făcut tratament: infiltrații cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut ședințe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă', declara Florin Vasilică.

Florin Vasilică, operat de hernie de disc

De la acest episod până la operație nu a mai fost decât un pas. Florin Vasilică recunoaște că nu a putut scăpa astfel de această afecțiune și că unele tratamente i-ar fi făcut mai mult rău decât bine.

'Am fost nevoit să fac testul de COVID-19 pentru a putea fi internat. Sufer de mai mulți ani de două hernii cervicale, hernii de disc, pe care am reușit să le țin până acest moment pe care am reușit să le țin în frâu cu mai multe tratamente, unele mi-au făcut mai mult rău decât bine', mărturisea Florin Vasilică la Antena Stars.

„Este vorba de disceptomie cu discogel. (…) Acum sunt foarte bine, după operație la o oră și ceva am fost externat. Efectele se vor vedea în aproximativ 4 săptămâni, dar deja de ieri până astăzi mă simt mai bine', preciza artistul.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton