Fiul lui Theo Rose are colici: ”Of, Doamne! Țipă să-l audă lumea...”. Cum se descurcă artista în primele săptămâni după naștere

 Calin Maria Bianca
.

Fiul lui Theo Rose are colici. Theo Rose a devenit mamă în urmă cu trei săptămâni, însă și-a intrat foarte repede în acest rol. Dacă până acum spunea că totul este ok și decurge foarte bine, azi le-a povestit fanilor din mediul online faptul că micuțul Sasha a făcut pentru prima dată colici. Pe fundal se auzea clar cum fiul ei plângea, însă artista demonstra că situația este sub control, fără a fi stresată sau supărată. Ba mai mult, a făcut haz de necaz în fața celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a luat rolul de mamă în serios, stând non stop cu fiul ei, însă nu a uitat de glumele și modul ironic cu care și-a obișnuit fanii. Dacă numeroase mame sunt speriate atunci când copiii fac colici, asta fiindcă nu știu ce să le mai facă, Theo Rose este exact opusul lor. Cel mai probabil, i-a dat medicamentul prescris de către medici, iar acum așteaptă să își facă efectul, astfel că singurul remediu rămas este să-l pupe și să-l facă să se simtă iubit.

anghel-damian-dezvaluiri-despre-rolul-lui-theo-rose-in-serialul-clanul-de-la-pro-tvanghel-damian-dezvaluiri-despre-rolul-lui-theo-rose-in-serialul-clanul-de-la-pro-tv

Citește și: Theo Rose, noi imagini cu fiul ei, după ce au fost externați: „Am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să…'. Reacția lui Anghel Damian când și-a văzut băiatul

Citește și: Cum se descurcă Theo Rose ca mamă, la două săptămâni de când a născut: „Din punctul de vedere al oboselii…”

Citește și: Irinel Columbeanu s-a despărțit de iubita milionară, Ani, după doar o lună de relație. Care e motivul: „Nu o voi mai căuta'

Citește și: Socrii Danei Roba, reacție șocantă când vedeta a venit să-și ia fetele acasă, după ce a fost externată: „Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii'

Fiul lui Theo Rose are colici

Theo Rose se descurcă perfect în rolul de mamă cu normă întreagă, iar colicii nu par a fi o mare problemă pentru ea. Știe că orice copil trece prin această fază, așa că nu s-a speriat, ci și-a păstrat vibe-ul pozitiv, pentru a nu-i transmite fiului ei o stare de panică și a scăpa mai repede de aceste inconveniente. Ba mai mult, artista le-a împărtășit fanilor că micuțul Sasha are colici și plânge foarte tare cântând și făcând haz de necaz de situația prin care trec.

'Măi, Doamne. A făcut băiatul colici și are nervii hiperbolici. Of, Doamne. Țipă să-l audă lumea de sâmbătă până lunea.', a spus artista pe contul ei de Instagram.

Theo Rose, despre rolul de mamă: 'Mi se pare dificil'

Theo Rose a povestit în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe PRO TV, în urmă cu câteva zile, faptul că se descurcă cu rolul de mamă, însă nu este deloc ușor. Artista a precizat că are parte de susținerea și ajutorul familiei, prietenilor și a apropiaților, iar cea mai mare problemă în momentul de față este sincronizarea ei cu somnul micuțului Sasha. Mai concret, treburile casnice, nu-i permită să se odihnească cu el în timpul zilei, pentru a fi mai odihnită noaptea.

Din punctul de vedere al oboselii. Nu pot să mă sincronizez cu el chiar așa. Sunt lucruri de făcut prin casă. Mai bag la spălat, mai calc, mai fac curat, nu apuc să dorm cu el.

O singură dată pe zi dacă apuc să dorm cu el. Din punctul ăsta de vedere mi se pare dificil, în schimb sunt și norocoasă. Am parte de ajutor, de susținere. Prietenii, familia, toată lumea este alături de mine, dar înțeleg și mămicile care trec prin perioade mai dificile după naștere. Are 4 kilograme deja’, a spus Theo Rose.

Theo Rose a făcut un clip emoționant cu fiul ei

Theo Rose radiază de fericire de când a devenit mamă, chiar dacă mai trece și prin momente mai puțin plăcute, precum sunt nopțile nedormite sau crizele de colici ale fiului ei. În urmă cu câteva zile, artista a făcut un clip emoționant cu fiul ei, începând cu numeroase poze de la maternitate cu el și până când au ajuns acasă.

„Acest cântec este al Doinei Spătaru. L-am iubit atât de tare că am așteptat cel mai fericit moment din viața mea ca să-l pun ca fundal. Așadar, Sasha-Ioan și primele lui momente de viață, în atenția celor care s-au bucurat de bucuria noastră. Mulțumim, Doamne, pentru tot! Iar vouă, tuturor, vă dorim ce trăim noi!??

Acest clip a fost montat de mine. Momentele ca acestea sunt de fapt cel mai simplu de redat în imagini dacă ele spun un adevăr. Acesta este adevărul nostru. Singurul’, a transmis Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton