Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an! Cum a fost sărbătorit Sasha în familie

 Calin Maria Bianca
.

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an! A fost motiv de sărbătoare weekend-ul acesta în familia îndrăgitei artiste. Fiul ei, Sasha, a împlinit un an de când s-a născut, astfel că nu au putut să nu marcheze acest eveniment special din viața lor. Iată cum l-au serbat pe Sasha! Imagini fabuloase cu micuțul artistei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

În urmă cu un an, Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată și a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. De atunci, artista și-a intrat pe deplin în rolul de mamă și a vorbit deseori despre fiul ei, însă cu toate acestea l-a ținut departe de rețelele de socializare sau de ochii curioșilor.

whatsapp-image-2024-06-17-at-12.54.46whatsapp-image-2024-06-17-at-12.54.46

Citește și: Theo Rose vrea să își dea fiul la școala de la țară, unde a învățat și ea. Care este motivul: „Cunosc lumea de acolo, oamenii…'

Citește și: Ce tradiție a refuzat să respecte Theo Rose când Sahsa, fiul ei, a îmlinit un an: „Nu ne mai vine să facem tămbălău. Important e să ne adunăm cu familia, el atunci se bucură”

Citește și: Soțul Ancăi Molnar, omagiu la mormântul make-up artistului, la două zile după înmormântare. Ce i-a adus la cimitir: „Îți simt lipsa tot mai tare, mi-e atât de dor…'

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica lui, Irina, s-au revăzut după 6 ani. Cum a atras adolescenta atenția la venirea în România / Obiceiul moștenit de la mama ei, Monica Gabor

Fiul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian a împlinit un an!

Theo Rose postează rar momente cu fiul ei, fiind destul de reținută când vine vorba despre expunerea lui, însă recent nu a putut să nu publice o serie de fotografii de la petrecerea pentru ziua lui de naștere. Sasha a împlinit un an în acest weekend, astfel că Theo Rose și Anghel Damian au fost în vizită la părinții ei, unde i-au organizat o petrecere pe cinste.

Nu, nu una cum se poartă în showbiz-ul românesc, cu mascote, animatori sau alte lucruri de acest gen, ci una discretă, în familie, cu baloane colorate, coifuri, tort, și mare, mare veselie. Se vede clar din poze că s-au distrat pe cinste, iar aceste momente sunt cu adevărat cele mai speciale.

Theo Rose, urare de ziua de naștere a fiului ei

Theo Rose nu a putut să publice pozele de la ziua de naștere a fiului ei fără o descriere, dar totodată și fără un mesaj de mulțumire pentru toți cei care i-au scris micuțului Sasha „La mulți ani„! Artista a precizat că deși n-au făcut petrecere, au avut baloane și tort, dar mai ales o atmosferă pe cinste, întreținută chiar de tatăl ei care a fost animator preț de câteva momente pentru nepotul lui drag.

„Sasha, 1. N-am făcut petrecere, dar am avut baloane, tort și animator. Mulțumim pentru urări!', a scris Theo Rose pe Instagram.

Cum s-a schimbat relația ei cu Anghel Damian de când au copil

Theo Rose și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp, iar din rodul iubirii lor a rezultat și micuțul Sasha, care azi le aduce numai bucurii. Totuși, deși sunt o familie frumoasă, artista a mărturisit că relația lor de cuplu s-a schimbat mult de când au devenit părinți, însă nu în rău, ci din contră, în bine.

Iubesc să petreacă timp alături de fiul lor, chiar dacă programul lor este uneori extrem de plin și cu greu reușeșc să se sincronizeze pentru a avea zile doar pentru ei, cu timp de calitate.

Probabil că petrecem mai puțin timp decât înainte, dar suntem mult mai dornici de a-l petrece pe acela, puțin așa cum e. Asta face să rămână flacăra aprinsă între noi. Ni se face dor, luptăm mai mult pentru un weekend împreună. E greu să ne eliberăm programul. Cam o dată la două luni plecăm câte un weekend doar noi doi. Și dacă nu plecăm și rămânem acasă, dar ducem copilul la țară la ai mei', a declarat Theo Rose, într-o emisiune TV.

Sursă foto: facebook / instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton