Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani: "Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!". Ce mesaj i-a transmis fratele artistei nepotului său

 Oana Pantazi
.

Recent, fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani, iar fratele artistei, și-a exprimat din nou tristețea de a nu-și putea vedea nepotul. Marian Manole a postat în mediul online o mulțime de mesaje dureroase, dar și de fotografii în ziua în care Petru a împlinit 15 ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Se împlinesc 14 ani de când Mădălina Manole nu mai este, iar fiul ei este deja adolescent. Pentru a împlinit recent 15 ani și tot ce știe despre mama lui știe din fotografii și din povestirile altora, din păcate. Mădălina Manole și-a luat viața chiar de ziua ei de naștere, 14 iulie devenind moment de dureroasă amintire pentru toți cei care au cunoscut-o și au iubit-o. Recent, fratele artistei i-a urat nepotului său, născut pe 9 iunie, „la mulți ani!” și i-a transmis un mesaj online, îndurerat că nu îl poate vedea.

440408277_2353243974883255_8289170120155014624_n440408277_2353243974883255_8289170120155014624_n

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani

Mădălina Manole nu mai este printre noi de 14 ani și tot de atâția ani fratele ei, Marian Manole își strigă disperarea și neputința. Pagina sa de socializare este un adevărat altar dedicat Mădălinei, pe care o omagiază prin fiecare postare. Recent, fratele artistei a redeschis un subiect dureros pentru el, și asta deoarece Petru, fiul surorii sale, tocmai a împlinit 15 ani. Acesta dorește cu disperare să-și vadă nepotul, însă nu a putut decât să-i ureze, virtual, „la mulți ani!” de ziua lui…

Citește și: Cât a costat a doua rochie de mireasă a Oanei Moșneagu: „Când am văzut prețul…' / Soția lui Vlad Gherman nu și-a făcut rochia la comandă

Citește și: Anca Molnar, make-up artistul vedetelor, a murit la doar 34 de ani, bolnavă de cancer: „Am plecat! Rămâneți cu bine și căutați-mă printre stele…' / Alina Radi și Olguța Berbec i-au scris mesaje de adio

„Nu l-am văzut decât odată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! Cei care poartă numele de Mircea se ascund după copil, juniorul este scutul lor de protecție! Și o duc bine băieții! Trist este pentru bieții noștri părinți, care au plecat din lumea asta și cu durerea că nu au putut să și crească nepotul, iar fata lor nu și ar fi dorit asta!

Poate le mai alina dorul de Măgduța lor! Încă odată, așa a hotărât tutorele! Eu încă trăiesc, poate mă ține Dumnezeu pe pământ și pot să-l cunosc cândva! Fotografia cu pui mic e veche, am „furat-o' și eu de pe contul de Facebook al soacrei de la Botoșani și am scos o din cadru pentru că prezența ei aici ne ar fi pricinuit dureri de cap, iar mie niște vizite la tribunal!', a scris Marian Manole în mesajul însoțit de fotografii cu sora și cu nepotul său.

Fratele Mădălinei Manole nu vrea să-și dea cumnatul în judecată

De-a lungul anilor, au fost de notorietate neînțelegerile dintre, pe de o parte, părinții și fratele Mădălinei Manole și, pe de altă parte, soțul ei, Petru Mircea, iar acestea au continuat și după ce părinții artistei s-au stins din viață. Drept urmare, Petru nu și-a cunoscut nici bunicii și nici unchiul. Cititorii de pe pagina lui Marian Manole i-au sugerat să apeleze la tribunal dacă dorește să-și vadă nepotul cu atâta ardoare.

„Mulți îmi spuneți de ce nu-l dau în judecată ca să mi văd nepotul? Vă răspund, ce rost mai are acum!?Timp pierdut, bani pierduți și o justiție coruptă care i-ar da câștig de cauză tutorelui, mai mult ca sigur!
Pui mic e un tânăr adolescent de 15 ani acum! Îi spun la mulți ani și, dacă citește prin absurd, îi spun să nu uite un lucru pe care o să-l înțeleagă acum!

Prin venele lui curge sângele mamei lui, el este primul Manolist și, când va realiza asta, are o sarcină importantă în viață! Să-i ducă mai departe memoria Mădălinei Manole, artista, mama lui!' – a încheiat Marian Manole.

Marian Manole, urare pentru nepotul său

Într-o altă postare din aceeași zi, Marian Manole i-a făcut câteva urări nepotului său, atenționându-l să nu se lase influențat decât de pasiunilesale atunci când va alege ce-și dorește să devină.

„Ce să-i doresc nepotului meu la împlinirea vârstei de 15 ani?! Pe lângă la multi ani fericiți și sănătoși, vreau să îi urez baftă la capacitate, presupun că este clasa a 8 a! Că a terminat-o! Să-și urmeze visele, ceea ce simte că vrea să facă în viață! Dacă vrea să fie muzician, să urmeze un liceu de muzică, dacă vrea să fie doctor, să urmeze medicina, informatician, să facă ce-i place, nu neapărat ce-l împinge tutorele să facă!

El a urmat Conservatorul și a ajuns să facă sonorizarea la anumite spectacole, bine, nu-i urât nici lucrul ăsta, dar Mădălina și-ar dori să ajungă mult mai sus! Până la urmă, să fie sănătos, asta este cel mai important! Dumnezeu și mama lui îl vor ghida în viață!'

Vezi pe Libertatea rezultate Evaluare Nationala 2024 – notele pe judeţe si cum poţi face contestatie la notele de la Evaluare!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton