Fiul Mihaelei Rădulescu a împlinit 20 de ani. Vedeta îi duce dorul lui Ayan, care locuiește în America. Mesajul care spune totul despre relația lor

 Tudorache Simona
.

Mihaela Rădulescu a bifat multe realizări în viață, dar de departe Ayan este cea mai mare dintre ele. Fiul vedetei a împlinit, ieri, 20 de ani. Mihaela Rădulescu nu a ratat ocazia și a scris un mesaj emoționat. Pentru ea, acești ani petrecuți alături de fiul ei sunt memorabili. Au trecut prin multe împreună, iar legătura lor a devenit tot mai puternică pe parcursul timpului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Mihaela Rădulescu are, însă, de ce să fie mândră de Ayan. El simte deja succesul și nu se împiedică în obstacole. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a mutat în Statele Unite ale Americii în urmă cu doi ani, deoarece a fost admis la două facultăți de prestigiu. Mama lui s-a acomodat cu greu cu gândul că nu-l mai are aproape, dar drumul pe care și l-a ales o mulțumește.

mihaela-radulescu-654mihaela-radulescu-654

Mihaela Rădulescu a marcat aniversarea de 20 de ani a fiului ei

Mihaela Rădulescu nu își poate imagina cum ar fi fost viața ei fără Ayan, fiul pe care îl adoră. Cei mai buni 20 de ani din viața mea', a scris Mihaela Rădulescu pe o rețea de socializare..

Mihaela Rădulescu și fiul ei, Ayan, au avut dintotdeauna o relație bine închegată. iar vedeta i-a încurajat întotdeauna alegerile. În urmă cu doi ani, Ayan a decis să se mute în Statele Unite ale Americii pentru a-și continua studiile. Deși recunoaște că i-a fost greu la început, Mihaela Rădulescu a acceptat ca fiul ei să meargă să studieze în țara tuturos posibilităților. Din păcate, deși a trecut ceva timp de atunci, vedeta nu se poate obișnui cu ideea că fiul ei este departe.

El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea’, a povestit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache.

Mihaela Rădulescu crede în sistemul de învățământ american

Pe de altă parte, vedeta mărturisește că și-a pregătit fiul încă de mic pentru o universitate de top, acesta fiind un demers necesar dacă vizezi facultăți cu ștaif.

„Cred foarte mult în sistemul de învăţământ american, cel universitar, chiar am fost fanul acestui sistem de învăţământ şi ştiam dintotdeauna că, dacă vrei să-ţi îndrumi copilul spre o universitate de genul ăsta, trebuie să începi să-l pregăteşti din grădiniţă.

Asta înseamnă că trebuie să te gândeşti şi la cantitatea de sporturi şi genul de sporturi pe care le face, trebuie să te gândeşti la instrumente muzicale – măcar să fie familiar cu ele, trebuie să te gândeşti la o cultură generală satisfăcătoare şi la o activitate socială, la rezultatele şcolare – pentru că toate astea ajung, la un moment dat, într-un dosar de aplicaţie la facultate.

Dacă nu aveam grija asta din urmă să adun acolo nişte lucruri, nişte situaţii, acum nu avea nicio şansă la o şcoală din America, pentru că acolo aşa funcţionează lucrurile„, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Chiar dacă sunt departe unul de celălalt, Mihaela și Ayan vorbesc în permanență și se sfătuiesc în multe privințe. Casa e, însă, goală fără Ayan, iar acesta e un aspect dureros.

„Vorbim zilnic, despre tot. Nu de control, ci de drag, de dor, de povești de peste zi, ale lui sau ale mele. Așa am făcut mereu și nu cred că o să ne oprim prea curând. Se schimbă doar conversația, de la an la an. Și ador orice subiect cu el', spunea vedeta pentru VIVA!

Citește și: Ce regrete are Marius Tucă la 58 de ani și care crede că este marea lui realizare: „Am un poem în care spun că atunci când mă uit în oglindă, mă uit ca la un străin”

Citește și: Cum a ajuns Tania Popa actriță, deși își dorea să facă design vestimentar: „Dacă aș lua-o de la capăt, niciodată nu aș mai porni pe drumul acesta. Și pot fi judecată cum vreți. Pentru că sufletul meu e în altă parte”. La evenimente îmbracă numai ținute confecționate de ea / EXCLUSIV

Citește și: Interviu cu Matei Constantin, actorul care va juca în serialul Tătuţu, de la Pro TV. Cum e atmosfera la filmări și ce spune despre personajul său: „Pentru mine, orice rol e o nouă provocare. Având 24 de ani…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Roba și fosta soacră, scandal la Tribunal: „Am stat față în față cu ea. Sunt niște mincinoși. Nu m-a ajutat cu 5 lei de când s-a întâmplat nenorocirea și acum vrea fetele…' / Mai are nevoie de o operație

Citește și: Viața Irinei Nicolae în Ungaria, la 15 de ani de când a părăsit România. Pentru ce meserie se pregătește: „Mi-am dorit să învăț de la profesioniști, așa că nu am stat degeaba și am aplicat pentru…”. În ce relații a rămas, de fapt, cu fostele colege de la A.S.I.A. / EXCLUSIV

Ce o deranjează pe Mihaela Rădulescu la Ayan

Mândră din cale afară de fiul său, Mihaela Rădulescu are, totuși, o nemulțumire legată de Ayan.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză’, mai spunea Mihaela Rădulescu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton