Fiul Nadiei Comăneci, apariție de senzație alături de iubita lui: „Cuplul vostru preferat...”. Dylan a prezentat-o și părinților lui pe Scarlett

 Tudorache Simona
.

Fiul Nadiei Comăneci s-a afișat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 împreună cu iubita lui, Scarlett. Cei doi au făcut mai multe poze împreună și s-au bucurat de dragostea lor. Dylan Conner pare că și-a găsit aleasa. El a cunoscut-o pe Scarlett, în timpulul liceului, iar de aici la o mare dragoste nu a mai fost decât un pas.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ei au apărut împreună și la balul de absolvire, dar și la petrecerea organizată în cinstea lui Dylan când a împlinit 18 ani. Atunci, tânărul a prezentat-o și părinților săi, Nadia Comăneci și Bart Conner, iar acestora le-a intrat imediat la suflet, semn că au apreciat alegerea fiului lor. Evenimentul a fost organizat de Anastasia Soare, nașa lui.

Beverly Hills, California, USA. 08th Jan, 2017. Nadia Comaneci and Bart Conner at The Weinstein Company and Netflix Golden Globe Party at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California, USA. © Faye Sadou/Media Punch/Alamy Live NeBeverly Hills, California, USA. 08th Jan, 2017. Nadia Comaneci and Bart Conner at The Weinstein Company and Netflix Golden Globe Party at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California, USA. © Faye Sadou/Media Punch/Alamy Live Ne

Cum s-a afișat fiul Nadiei Comăneci cu iubita

Dylan Conner e fericit în dragoste și e tot timpul văzut în compania iubitei lui, așa s-a întâmplat și la Jocurile Olimpice de la Paris.

„Cuplul vostru preferat de la bal', a scris iubita lui Dylan Conner în dreptul imaginilor pe care le-a postat pe pagina ei de Instagram. 

Dylan seamănă atât cu tatăl său, cât și cu celebra sa mamă. A împrumutat ceva de la fiecare, iar imaginile o demonstrează cu prisosință.

„Multă lume spu­ne că seamănă mai mult cu mine, deoarece are părul blond. Dar, dacă priveşti mai atent, vei putea ob­serva că multe trăsături ale lui Dylan amintesc de micuţa Nadia”, declara Bart Conner într-un interviu din anul 2011.

Citește și: Mirabela Dauer a urcat pe scenă și a cântat și când tatăl ei a murit: „M-am dus în negru la tata și de acolo am plecat la spectacol, nu aveam ce să fac. Mi se spune tancul sovietic”

Citește și: Anghel Damian a acceptat ușor divorțul părinților, în copilărie: „Nu simt despărțirea lor ca pe o traumă. Îmi aduc aminte că au fost extrem de delicați și grijulii, să îi simt mai prezenți ca niciodată în viața mea. Deși eram destul de mic…”/

Citește și: Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a împlinit 71 de ani. Cum arată, cu ce se ocupă în Costa Rica, și ce păstrează cu sfințenie de la regretatul artist Ion Dolănescu: 'Mereu îl visez…'/ EXCLUSIV

Citește și: Povestea de dragoste dintre Smiley și Sânziana Negru: au fost împreună doi ani și s-au despărțit când artistul s-a îndrăgostit de Laura Cosoi / Detalii picante: „Ele erau prietene, se cunoșteau'

Citește și: Florin Ristei revine la X Factor, dar nu ca jurat. Ce rol inedit va avea în noul sezon: „Am acceptat o nouă provocare. Anul acesta voi fi…'

Nadia Comăneci, despre fiul ei, Dylan

Nadia Comăneci și soțul ei sunt teribili de mândri de evoluția fiului lor, pe care l-au lăsat să își aleagă drumul.

L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără ca eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el', spunea Nadia Comăneci, acum câțiva ani

Zeița de la Monntreal are un mariaj fericit cu Bart Conner de 28 ani, cu care are un fiu. Dylan Paul a venit pe lume pe 3 iunie 2006 și le-a umplut viața. Cei doi sportivi dețin o școală de gimnastică în Oklahoma.

Nadia Comăneci l-a întâlnit pe cel care avea să îi fie soț la un concurs, la New Work. Bart Conner activa pe atunci în echipa masculină de gimnastică a SUA. Ea avea 14 ani, iar el 17. Au păstrat legătura peste ani și și-au împărtășit trăirile, iar ani mai târziu s-au revăzut în America, acolo unde Nadia Comăneci a ales la un moment dat să trăiască. Povestea lor a prins contur treptat și s-a transformat într-una de dragoste.

Ce tradiție a respectat Nadia Comăneci la nuntă

Nadia Comăneci și Bart s-au căsătorit pe 27 aprilie 1996 și au fost conduși la altar de Adrian Năstase și soția lui, Dana.

„Am locuit cu toţii timp de o săptămână la Hotel Lido, rebotezat Hotel Nadia, deoarece îl ocupaserăm în întregime. Cununia în sine a fost ieşită din comun. O veche tradiţie populară spune că mirele sau mireasa se pot călca pe picior şi cine va călca va decide în casă. Eu l-am tot călcat pe picior şi, când am făcut-o pentru prima data, m-a întrebat ce se întâmplase. E prea târziu, i-am şoptit în glumă, de acum o să am ultimul cuvânt„, povestea Nadia Comăneci în cartea ei, Scrisori către o tânără gimnastă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton