Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani! Imagini de la petrecerea de majorat a lui Dylan, găzduită de nașa lui de botez, Anastasia Soare: "O zi plină de iubire, bucurie și familie"

 Dumba Gabriela
.

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani și a avut parte de o petrecere grandioasă, așa cum era de așteptat, care a avut loc chiar la reședința nașei sale de botez, Anastasia Soare. Regina Sprâncenelora postat imagini de la petrecere pe rețelele de socializare, subliniind bucuria și mândria pe care le simte față de finul său, Dylan.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Nadia Comăneci este căsătorită cu Bart Conner de aproape trei decenii și împreună au un fiu, pe Dylan Paul, care recent a împlinit 18 ani. Acesta a primit în dar o petrecere de majorat la care mulți adolescenți de vârsta lui nici nu îndrăznesc să viseze.

cum-arata-singurul-fiu-al-nadiei-comanecicum-arata-singurul-fiu-al-nadiei-comaneci

Fiul Nadiei Comăneci a împlinit 18 ani! Imagini de la petrecerea de majorat

De ziua lui, fiul Nadiei Comăneci a primit un super cadou de la nașa Anastasia Soare: o petrecere de majorat pe cinste, care a avut loc la reședința acesteia din Beverly Hills.

'A fost un eveniment foarte frumos organizat. Eu am fost destul de emoţionată. Parcă ieri îi făceam botezul, iar astăzi este un bărbat în toată puterea cuvântului. Trec anii pentru fiecare dintre şi realizăm asta atunci când ne vedem copiii mari', a declarat Nadia Comăneci, conform Orange Sport, care este o mamă cum nu se poate mai fericită.

Dylan are deja o iubită pe care marea gimnastă o place. 'Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală', a precizat Nadia Comăneci.

Anastasia Soare, nașa lui Dylan, a postat imagini de la petrecere pe rețelele sociale, subliniind bucuria și mândria pe care le simte față de finul său. 'Celebrând majoratul lui Dylan cu Nadia Comăneci și Bart Conner- cei mai buni părinți! mulțumesc pentru că m-ați ales să fiu nașa- o zi plină de iubire, bucurie și familie!', a scris „Regina Sprâncenelor” în dreptul imaginilor.

Citește și: Nadia Comăneci are o rețetă specială de sarmale pentru masa de Paște: „Facem în fiecare an o sărbătoare în familie'

Citește și: Laurențiu Reghecampf a explicat de ce nu îl vizitează pe Bebeto, fiul lui și al Anamariei Prodan: „Mă doare foarte tare pentru că eu l-am crescut, nu ea…’ / Susține că nu a fost invitat la serbarea lui

Citește și: Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct, la Antena Stars. Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!’

Citește și: Cum se menține în formă Nadia Comăneci: „Nu există o zi fără mișcare fizică'. Fosta mare gimnastă a împlinit 62 de ani

Cum s-a fotografiat Dylan Conner la absolvirea liceului

Dylan Conner a terminat liceul în statul Oklahoma din Statele Unite ale Americii. Imaginile cu fiului Nadiei Comăneci alături de iubita lui, care a învățat la același liceu ca și el, așa cum chiar celebra gimnastă a dezvăluit la un moment dat, au ajuns imediat virale. Fanilor nu le-a venit să creadă când au văzut cât de mare este acum Dylan Conner, dar și cât de frumos este.

E clar că a moștenit frumusețea de la mama sa, dar și atitudinea cu care a impresionat multe fane. Nici iubita lui nu s-a lăsat mai prejos, astfel că pe lângă atitudine, și rochia ei a ieșit în evidență.

În timp ce el a optat pentru un costum gri în carouri și o cămașă lila, fiind accesorizat cu o pălărie gri, dar și cu o pereche de pantofi din piele de șarpe, ea a ales o rochie aurie, crăpată pe picior! „Cuplul vostru favorit de la bal. Prom 2024!„, este mesajul scris de Scarlett, iubita lui Dylan Conner.

În prezent conduce, are prietenă, pe care o și cunoaștem, ambii învață la aceeași școală, și participă, ca hobby, la miniraliul Legends Car’, a declarat Nadia Comăneci în urmă cu mai mult timp.

Vezi subiectele la proba la matematică la Evaluare Naţională 2024, iar de la ora 13.00, rezolvarea subiectelor la matematică – Evaluare Naţională 2024!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton