Fiul lui Șerban Pavlu va debuta în serialul „Clanul”, la doar 7 ani: „A dat casting. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la...”

 Borcilă Andreea
.

Fiul lui Șerban Pavlu va debuta în serialul „Clanul', de la PRO TV, la doar 7 ani. Mezinul familiei va avea rolul personajului principal al peliculei, Tudor, însă din vremea când acesta era copil. Pe platourile de filmare, tatăl și fiul actorului nu au avut cadre împreună. Iată ce a declarat Șerban Pavlu, fiind mândru de băiatul său!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiul lui Șerban Pavlu va debuta în serialul „Clanul', de la PRO TV, la doar 7 ani. Șerban Pavlu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Are o experiență vastă ca actor, el apărând în diverse proiecte de film, serial și teatru. În plan profesional, el a atins succesul și s poate spune că are o carieră de invidiat. În plan personal, este destul de discret când vine vorba de soția lui și de cei doi copii, Nicolae în vârstă de 7 ani și Natalia, de 10 ani.

serban-pavlu-6serban-pavlu-6

În grila de toamnă a postului PRO TV intră un nou serial, „Clanul’. Este vorba despre o peliculă adaptată după un serial turcesc, „Icerde’, care a fost difuzat și în țara noastră, sub denumirea de „Intrusul’.

Citește și: Primele imagini din Clanul, noul serial de la PRO TV.Cine sunt actorii

Citește și: Theo Rose este fiica lui George Mihăiță în serialul Clanul, de la PRO TV:”Nu pot să mă fac de rușine când…”

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o'. Primele imagini de la nuntă

Fiul lui Șerban Pavlu va debuta în serialul „Clanul', de la PRO TV, la doar 7 ani

Șerban Pavlu are o familie superbă, formată din soția sa și cei doi copii, Nicolae și Natalia. Amândoi se simt atrași, de fapt, de domeniul actoriei, la fel ca tatăl lor. Dacă pentru fată, actoria este un lucu comun de care a mai avut parte, pentru Nicolae, băiețelul lui Șerban Pavlu în vârstă de 7 ani, este un nou început. Astfel, mezinul familiei va debuta, din toamnă, în serialul Clanul de la PRO TV. El și tatăl său nu au filmat cadre împreună. În timp ce Șerban Pavlu interpretează un comisar de poliție, fiul lui îl întruchipează pe actorul principal al serialului, în perioada când acesta era copil.

„Nu m-a văzut îmbrăcat în uniformă de polițist. Doar în poze. Că i-am arătat câteva poze. Dar fiul meu comentează orice subiect până la epuizare, dar știrea este că personajul Tudor, personajul principal pozitiv are niște secvențe tânăr, copil, împreună cu fratele lui, cu mama lor. Acest Tudor copil este fiul meu. Așa că deja a filmat', a povestit celebrul actor pentru Ego.ro.

De asemenea, actorul a subliniat faptul că nu a avut nicio putere de decizie în privința acestui rol și că fiul lui a obținuit castingul pe forțele proprii.

A dat casting. Nu vreau să se înțeleagă altceva', a adăugat el.

Natalia, fiica cea mare a actorului, are deja experiență cu camerele de filmat.

Acest serial este debutul lui Nicolae. Natalia a mai jucat pe ici pe colo, cred că într-un videoclip al lui Chirilă, a jucat ceva, dar Nicolae nu jucase niciodată și nici nu era așa înnebunit de idee, dar a mers la  probă și a luat acest mic rol. A fost foarte mândru, i-a plăcut. Sper să nu se epuizeze această pasiune până la admiterea la facultate și să se îndrepte spre actorie. E mic încă, a mai continuat el, pentru sursa citată anterior.

Sursă foto: Facebook, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton