Flavia Mihășan și fiul ei cel mare, internați în spital la final de an: "Lecția învățată e că nu...". Ce probleme de sănătate are băiețelul

 Oana Pantazi
.

Într-o perioadă în care oamenii se gândesc la vacanță și distracție, Flavia Mihășan și fiul ei sunt internați în spital… Din nefericire, băiețelul, în vârstă de doar 4 ani, se confruntă cu probleme de sănătate și mama lui a trebuit să îl însoțească. Cei doi sunt internați încă din a doua zi de Crăciun.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, anul nu se termină prea bine pentru Flavia Mihășan, deoarece asistenta de la Neatza și fiul ei cel mare sunt internați în spital. Băiețelul s-a confruntat cu probleme de sănătate și mama lui a fost nevoită să îl însoțească, dat fiind că are doar 4 ani. Iată ce spune Flavia despre necazul prin care trece de la Crăciun încoace!

89906099_10157598781591939_3767856538266370048_n89906099_10157598781591939_3767856538266370048_n

Flavia Mihășan și fiul ei cel mare, internați în spital la final de an

 Flavia Mihășan, 39 de ani, și logodnicul ei, Marius Moldovan, sunt părinții a doi băieți, Carol și Tudor. Din nefericire, la final de an, asistenta de la Neatza are parte de o situație total nedorită. Fiul ei cel mare, Carol, a răcit destul de tare, iar afecțiunea de care suferă a necesitat asistență specializată, așadar mama și fiul au ajuns în spital. Tot de acolo, Flavia a postat o fotografie înduioșătoare cu micuțul Carol lângă un brad de Crăciun așezat pe holul spitalului…

Citește și: Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a făcut o operație estetică prin care și-a tăiat pleoapele: „A durat 25 de minute operația

Citește și: Ce spune Flavia Mihășan despre nunta cu Marius Moldovan, după 5 ani de relație: „Mi se pare ceva foarte mult'

Din fericire, micuțul e mai bine acum, însă nu e nicio fericire pentru nimeni să fie în spital cu un copil mic, și mai ales în perioada sărbătorilor. Chiar dacă au ratat vacanța de familie la mare pe care și-o propuseseră, Flavia este fericită că micul Carol se reface.

„Cam așa petrecem noi din a doua zi de Crăciun. Suntem internați, dar totul e spre bine acum. Lecția învățată e că nu ne dăm seama cât suntem de bine atât timp cât suntem sănătoși. Și, deși trebuia să ne pregătim de o vacanță frumoasă la mare, o vom amâna pentru zile mai sănătoase. Sărbători frumoase și fără răceli să aveți', a scris Flavia Mihășan pe Instagram.

Flavia Mihășan și-a neglijat relația de cuplu după nașterea celor doi copii

Flavia Mihășan a luat o pauză de trei ani din postura de asistentă la „Neatza cu Răzvan și Dani', pentru a se dedica exclusiv rolului de mamă. Vedeta ne-a mărturisit, cu ceva timp în urmă, că relația cu logodnicul ei a fost afectată de faptul că amândoi s-au concentrat pe creșterea copiilor, dar că această situație este specifică multor cupluri. 

„E un pariu pentru cupluri, (n.r. creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, „bravo, felicitări!', dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă asta faci, (n.r. să te dedici exclusiv copiilor). 

Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am, mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil. Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă”, a declarat Flavia Mihășan pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton