Flavia Mihășan, criticată că ar fi prea slabă: „Oare ce te face să crezi că mă înfometez?!”

 Borcilă Andreea
.

Flavia Mihășan, criticată că ar fi prea slabă, după cele două nașteri. Fosta asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani a plecat în vacanță alături de familia ei. Vedeta se bucură de timpul petrecut cu cei mici și de soare. Îmbrăcată în costum de baie, Flavia Mihășan nu a scăpat de comentariile cârcotașilor de pe rețelele sociale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Flavia Mihășan este una dintre cele mai frumoase femei din spațiul public. Fosta vedetă de la Antena 1 a trecut prin două sarcini, însă chiar și așa are o siluetă de invidiat. Flavia arată ca trasă prin inel, după ce i-a născut pe Tudor, de aproape un an, și pe Carol, de aproape trei ani.  

Flavia-Mihasan-10Flavia-Mihasan-10

Flavia Mihășan se află într-o vacanță de câteva zile în Egipt. Frumoasa blondină își petrece timpul alături de familie. Vremea, atât de călduroasă, a făcut-o pe fosta asistentă tv să-și pună cele mai bune costume de baie și să se bucure de plajă și de mare. 

Citește și: Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe soțul ei că este însărcinată a doua oară:”A fost ca în dimineața de Crăciun!” Ce spune despre nuntă / EXCLUSIV

Citește și: În sfârșit, Flavia Mihășan a postat fotografii cu chipul fiului ei, la aniversarea de 1 an.Cum arată micuțul Carol și cu cine seamănă

Citește și: Anamaria Prodan îl roagă public pe Reghe să divorțeze urgent:„Să dea familiei ce a luat și să stea departe de noi'

Citește și: Alina Pușcaș, despre bărbatul care a intrat cu mașina în gardul Ambasadei Rusiei din București:„Se pare că era oricum…'

Flavia Mihășan, criticată că ar fi prea slabă după cele două nașteri 

De câteva zile, Flavia Mihășan se bucură de timpul petrecut în familie. Cu toții au plecat în Egipt, acolo unde vedeta publică poze de la plajă sau din împrejurimi. Flavia Mihășan a postat imagini cu ea în costum de baie, semn că bronzul și relaxarea i-au priit cel mai bine. Chiar și așa, o vacanță cu doi copii mici nu e întotdeauna ușoară. 

„Cu un ochi la Tudor care a făcut cunoștință cu nisipul și se abține să nu-l mănânce pe tot? și cu celălalt ochi la Carol care vrea în apă încontinuu ?. Liniște și pace ?.

Mă bucur că n-am renunțat nici la vacanța asta, așa cum am făcut de câteva ori până acum. Chiar era nevoie de o schimbare de peisaj și de temperatură ??', a transmis pe rețelele sociale Flavia Mihășan, scrie Libertatea.ro

Flavia Mihășan: „Oare ce te face să crezi că mă înfometez?!'

Fotografiile cu vedeta în costum de baie nu au scăpat de criticile fanilor. Cei mai mulți consideră că vedeta a slăbit prea mult, după ce a trecut prin două nașteri. 

„Pune mâna și mănâncă și fa sport! Înfometarea nu este o soluție! Rezultatul: arăți o anorexică! Sper sa nu fie vorba de o problema medicală…', a spus un internaut. 

„Flavia ești frumoasă, dar și faptul că vrei să fii atât de suplă, deja îți strică frumusețea trupului!', a mai continuat cineva. 

„Vai, cât de slăbuță ești după doi copii', a fost unul dintre multele comentarii de la postare. 

„Oare ce te face să crezi că mă înfometez?!', a răspuns Flavia Mihășan celei care i-a spus că nu mănâncă.

Alte femei au apreciat-o pe fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' și i-au făcut complimente.

„Așa arată un corp tonifiat și lucrat cu perseverență. Felicitări! Și concediu plăcut, frumoșilor!', „ai un corp superb', au fost câteva dintre comentariile pozitive la adresa vedetei.

Flavia Mihășan și-ar mai dori încă un copil 

Flavia Mihășan a declarat, anul trecut, că i-ar plăcea să mai aibă un copil, în special o fetiță.

„Și noi dacă am fi avut o fetiță, așa ar fi chemat-o pentru că numele îmi place foarte tare. Și m-am uitat și îi zic: auzi, dar hai să facem și o fetiță.

Este incredibil ce mi s-a întâmplat. Eram la plimbare toți și buni a văzut o fetiță care era foarte foarte frumoasă, micuță, pe care o chema Zoe', a spus Flavia Mihășan, în cadrul unei emisiuni tv, scrie Impact.ro

Cum s-au cunoscut Flavia Mihășan și iubitul ei 

Flavia Mihășan şi iubitul ei, Marius Moldovan, s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul Mamma Mia!. Iubitul fostei asistentei de la matinalul cu Răzvan Simion și Dani Oțil a participat la Românii au talent, în 2017.

Marius Moldovan are 30 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. El a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, după care a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, Marius Moldovan s-a mutat în Bucureşti, mai precizează sursa citată. 

Sursă foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton