Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean formează un cuplu. În ce ipostaze romantice au fost surprinși

 Calin Maria Bianca
.

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean formează un cuplu. Este vestea momentului în showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă, iar vestea a surprins cu adevărat pe toată lumea. În urmă cu câteva luni, Flavius Nedelea se afișa alături de Anamaria Prodan, cu care trăia o frumoasă poveste de dragoste, însă acum se pare că și-a găsit liniștea și fericirea în brațele fostei lui Alex Bodi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean formează un cuplu. Flavius Nedelea părea mai fericit ca niciodată în brațele Anamariei Prodan și amândoi declarau că trăiesc o frumoasă poveste de iubire, însă totul s-a terminat mai repede decât oricine se aștepta. De atunci, omul de afaceri nu s-a mai afișat în compania nimănui, însă recent a fost surprins alături de Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi.

nedelea-10nedelea-10

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Flavius Nedelea, iubitul Anamariei Prodan. E cu 8 ani mai tânăr decât impresara

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție dură după ce s-a spus că Gabi Bădălău ar flirta cu Iulia Sălăgean: „O găină care se vrea fazan'

Citește și: Cine este Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii 2023. Este pasionat de tatuaje și lucrează ca hairstylist

Citește și: Saveta Bogdan s-a întors din America. Artista continuă scandalul cu Angela Rusu, după ce aceasta a spus despre ea că nu are talent: „A vrut să își facă reclamă, că era la naftalină' / EXCLUSIV

Flavius Nedelea, fostul iubit al Anamariei Prodan, și Iulia Sălăgean formează un cuplu

Nu doar Flavius Nedelea a fost destul de discret cu viața lui personală și amoroasă, ci și Iulia Sălăgean. Deși în urmă cu câteva săptămâni a postat tot mai multe buchete frumoase de flori pe care le-a primit, nu a dezvăluit cine se ascunde în spatele acestor gesturi romantice, până când nu a fost singură de sentimentele pe care le are. Aseară, nu s-au mai ascuns, astfel că fosta soție a lui Alex Bodi a postat o fotografie de la un restaurant unde lua cina cu Flavius Nedelea.

Ipostazele romantice în care au fost surprinși

Ei bine, ceea ce a atras atenția tuturor nu a fost doar că au luat cina împreună ca doi îndrăgostiți, ci și faptul că se țineau de mână și au apărut în ipostaze tandre și romantice, spre surprinderea tuturor. Atât omul de afaceri, cât și frumoasa blondină au decis că este momentul să își oficializeze relația, fără a se mai ascunde în vreun fel, fiind siguri pe ceea ce simt unul pentru altul.

Ce își dorește Iulia Sălăgean de la bărbatul de lângă ea

În urmă cu mai mult timp, Iulia Sălăgean nu dădea prea multe detalii despre viața ei amoroasă, însă declara că își dorește să aibă o relație, alături de un bărbat care să o răsfețe și să fie atent cu ea. Ei bine, se pare că Flavius Nedelea a „bifat' aceste calități, pentru că și Anamaria Prodan declara faptul că fostul iubit este un gentleman și un bărbat adevărat, chiar dacă relația lor nu a fost una de lungă durată.

„Eu sunt reală mereu și cu tine acum, și cu prietenii mei, și într-o relație, și dacă cunosc pe cineva, îmi place să fie el. Contează și atențiile, da. Eu pun preț pe ea atențiile astea de gentleman. Foarte rar mai găsești bărbați care să-ți deschidă portiera la mașină, să-ți tragă scaunul când te așezi pe scaun într-un restaurant sau să-ți ia jacheta', spunea Iulia Sălăgean, la Antena Stars.

Flavius Nedelea, relație de prietenie cu Anamaria Prodan după despărțire

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu au fost pentru mult timp împreună, însă chiar și așa, după ce s-au despărțit au continuă să fie prieteni și să păstreze legătura. Afaceristul din Tulcea spune că vorbește destul de des cu fosta lui parteneră, descriind relația lor ca fiind una „extraordinară’, însă rămâne de văzut dacă acest gest nu o va deranja pe actuala lui iubită, Iulia Sălăgean.

„Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult.

Ceea ce a spus ea pe Instagram despre mine este reciproc. Nu pot să zic că am învățat prea mult, consider că la vârsta mea deja am lecțiile învățate, dar am câștigat un prieten. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră’, a spus afaceristul pentru Antena Stars.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton