Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, după 12 ani: „Vreau să ies din ...”

 Martin Lorena
.

Flick și-a dat demisia de la Radio ZU! După ce a făcut parte 12 ani din echipa ZU, Flick a anunțat că a venit sfârșitul acestei etape. El a postat o poezie pe rețelele de socializare în care și-a luat rămas bun de la ascultătorii săi și a explicat motivul pentru care a decis să încheie colaborarea cu postul de radio al Antenei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Flick, pe numele său real Sebastian Andrei Filcea, a construit o carieră impresionantă atât în lumea radioului, cât și în mediul online. Acesta a început lucrând drept copywriter pentru matinalul morning ZU, cu Daniel Buzdugan și Mihai Morar. După doar doi ani, vocea acestuia deja se auzea la Radio ZU, unde a rămas timp de 10 ani!

WhatsApp-Image-2021-09-20-at-10.13.47WhatsApp-Image-2021-09-20-at-10.13.47

Deși acesta a bucurat oamenii timp de 10 ani cu vocea lui, Flick a dezvăluit printr-o poezie că va încheia colaborarea cu postul de radio al Antenei. Cu atât mai mult, acesta le-a mulțumit fanilor și a anunțat ce dorește să facă pe viitor!

Citește și: Flick și Denisa Hodișan se mută în casă nouă! Primele imagini cu locuința:”Totul e la superlativ”

Citește și: Cum a cerut-o Flick în căsătorie pe Denisa Hodișan:”Nu știam ce făcea el în timp ce cotrobăia prin cameră”

Citește și: Chrissy Teigen, de nerecunoscut după o intervenție estetică!Cum arată acum soția lui John Legend

Citește și: Scandal între Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău pe tema psihologului propus pentru copii:„Nu voi accepta…'

Flick și-a dat demisia de la Radio ZU!

După o perioadă în care s-a bucurat și a învățat foarte multe lucruri alături de echipa ZU, Domnul Rimă a anunțat că și-a dat demisia. Acesta a dezvăluit totul cu ajutorul unei poezii, pe care a postat-o pe rețelele sale de socializare.

„Azi vor fi strângeri de mână/ Fiindcă nu doar vineri este./ E-un final de săptămână/ Și final într-o poveste./ Doisprezece ani, aproape,/ Am trăit cea mai frumoasă/ Și mai cool dintre etape./ Radio ZU mi-a fost «acasă»', e o mică parte din compoziția lui Flick.

„Vreau să ies din zona de confort'

Anunțul făcut de acesta i-a uimit pe fani, care erau obișnuiți să îl audă zilnic. Flick a spus că nu își va încheia activitatea din mediul online și că are alte proiecte pe care vrea să se concentreze în acest moment.

„Am alte proiecte pe care vreau să mă concentrez acum. Vreau să ies din zona de confort', a declarat Flick pentru paginademedia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton