Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă: "Cu transpirații și stare de rău generală. Tensiunea arăta...". Cum se simte acum Regina Blănurilor

 Dumitrache Laura
.

Flora Năstase, supranumită „Regina Blănurilor” a chemat de urgență ambulanța, în cursul zilei de ieri. Creatoarea de modă s-a simțit foarte rău din cauza temperaturilor ridicate și a acuzat stări de leșin. Din fericire, paramedicii ajunși acasă la Flora Năstase i-au acordat primul ajutor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Flora Năstase a fost cândva, una dintre cele mai bogate femei din România. În anul 2012 și-a pierdut toată averea estimată la 7 milioane de euro, pentru care a muncit toată viața. Ulterior, aceasta a intrat în depresie, dar un prieten a ajutat-o să treacă peste cele mai grele momente din viața. Acum, vedeta a anunțat că a anunțat de urgență ambulanța după ce a acuzat stări de rău.

flora nastaseflora nastase

În urmă cu câteva zile, Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a acuzat stări de rău. Supranumită „regina blănurilor', a declarat că a trecut prin momente dificile din cauza temperaturilor ridicate. Vedeta s-a simțit foarte rău și a avut nevoie de intervenția paramedicilor.

Citește și: Ce peripeții a întâmpinat Flora Năstase de ziua ei de naștere și cu cine a petrecut la mare: „Așa țin minte că a fost ziua mea. Din cauza furtunii…' / EXCLUSIV

Citește și:„Era o stare de nu neapărat ilegalitate, dar foarte puțină lume făcea lucrul acesta'. Când și-a descoperit Flora Năstase pasiunea pentru blănuri și cum și-a câștigat primii bani / EXCLUSIV

Citește și:Andra a împlinit 37 de ani. Ce urare romantică i-a făcut Cătălin Măruță: „Este ziua de naștere a celei mai minunate femei din lume'

Citește și:„O babă nebună s-a luat de cel mai tare puști'. Vica Blochina și Mara Bănică, ironii la adresa Oanei Roman, după ce l-a criticat pe Selly

Flora Năstase a chemat de urgență ambulanța, după ce a leșinat în casă

Flora Năstase, supranumită „regina blănurilor' a chemat ambulanța de urgență după ce a acuzat stări de rău. Vedeta a declarat că în urmă cu câteva zile s-a simțit foarte rău și a leșinat în casă, din cauza temperaturilor ridicate. Flora Năstase locuiește singură, într-o vilă din centrul Capitalei, iar cu ultimele puteri a sunat la ambulanță. Medicii au sosit imediat și i-au acordat primul ajutor. Din fericire, vedeta și-a revenit și le este recunoscătoare paramedicilor de pe ambulanță care au ajutat-o.

Ieri, pe la ora 17, mi s-a făcut rău. Cu leșin, transpirații, stare de rău generală. Tensiunea, măsurată cu aparatul meu arăta 7,5 /3,6. De câteva ori. Am reușit, într-un târziu, să sun la ambulanță, care a venit în 10 minute cu o doamnă foarte frumoasă, și un domn foarte priceput.

Amândoi minunați, cu răbdare, empatie și calm. Investigațiile făcute au fost prompte și au relevat o tensiune de 15/9. Deci, contrar a ceea ce eu măsurasem cu aparatul meu. Așa că va trebui să-mi cumpăr un alt aparat și să fiu atentă la valorile tensiunii.Cam așa a fost la mine ieri. Sper că, la voi, a fost foarte bine. Dar am rămas plăcut impresionată de promptitudinea serviciului de ambulanță și amabilitatea personalului. Mulțumiri. Îmi pare rău că nu cunosc numele celor doi oameni minunați care au venit', a scris Flora Năstase, pe contul de Instagram.

Ulterior, Flora Năstase a declarat pentru Click! că stare sa de sănătate este bună. „Acum sunt bine, dar atunci, în acele momente, mi-a fost foarte rău'.

Flora Năstase a fost internată la Psihiatrie, după ce și-a pierdut averea

Flora Năstase a fost internată la Psihiateie, din cauza depresie, după ce și-a pierdut averea. Designerul ne-a vorbit într-un interviu despre greutățile prin care a trecut. Flora Năstase și-a construit o afacere de blănuri și are și afacere în domeniul imobiliar.

Celebrul designer a hotărât să-și investească toată averea la bursă, însă această decizie neinspirată a costat-o foarte mult. După ce și-a pierdut toți banii, Flora Năstase a intrat în depresie și a fost internată la Psihiatrie.

„ Eu am fost internată pentru suferința provocată de această problemă.În primul an după ce mi s-a întâmplat ce mi s-a întâmplat și în momentul în care am rămas fără un leu în buzunare – cu 10.000 de euro datorie la stat, ca impozit pe profitul pe care l-a generat acest furt al banilor, pe care a trebuit să-l plătesc, și cu o rată la bancă de 2500 de euro –, atunci am căzut. Atunci au fost cele șase luni în care nu am știut de mine, iar internarea a venit după doi ani. Și în care, pur și simplu, mă tăvăleam pe jos.', ne-a spus Flora Năstase.

În prezent, designerul nu mai urmează niciun tratament.  „Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am aproape un an de când nu mai iau nimic. Nu îmi este foarte ușor, dar reușesc să exist. Am să mă întorc însă în orice moment, fără niciun regret, la tratament, pentru că psihicul trebuie ajutat ca orice alt organ al corpului. Nu este rușinos să faci tratament atunci când ești bolnav. Chiar nu e rușinos. Și depresia nu este o rușine. Este o boală ca oricare alta.', a spus Flora Năstase.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton