Cum își menține Florentina Opriș corpul frumos și sănătos, la 56 de ani: ”Dacă ne ghiftuim în fiecare zi, organismul nu rezistă...” Ce sfaturi le dă femeilor / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Cum se menține Florentina Opriș, la 56 de ani. Vedeta susține că trebuie să existe un echilibru în toate și că atunci când consumăm prea mult, corpul nu mai rezistă. Blondina mai spune că alimentația contează enorm.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Într-un interviu pentru viva.ro, Florentina Opriș a vorbit despre vacanțele din Italia și Belgia, dar și despre alimentație și faptul că trebuie să ai mereu masa aranjată acasă 'ca pentru musafiri'.

Florentina oprisFlorentina opris

Citește și: Ce truc are Florentina Opriș pentru slăbit și cum se menține în formă la 55 de ani: „În fiecare zi, după fiecare masă, să bei un…'. Costă puțin și e la îndemâna oricui / EXCLUSIV

Citește și: Ce a învățat Florentina Opriș de la mama ei și pune mereu în aplicare: 'Mai bine să am obiecte de valoare…' De ce nu merge niciodată la mall, în România / EXCLUSIV

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit, după ce i s-a spus că i-ar putea fi mamă soțului ei, Tavi Clonda: „Formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Cred că bateți câmpii”/ Între ei o diferență de vârstă de doar 5 ani

Citește și: Pepe, pictorial alături cei trei copii și soția lui, Yasmine. La ce acord a ajuns cu Raluca Pastramă în privința fiicelor: „Maria și Rosa locuiesc cu mine. Au existat și momente când nu am ajuns la un numitor comun sau…” / EXCLUSIV

Ce face Florentina Opriș după ce se răsfață prea mult din punct de vedere culinar

Blondina este de părere că trebuie să avem un echilibru în toate.

Prezentă la un eveniment monden, vedeta s-a bucurat de atmosfera caldă și de prietenii pe care i-a revăzut acolo.

Ce mai faci, Florentina?

Mă bucur de o seară frumoasă și am în mână cartea aceasta, 'Operațiuna Pasărea Măiastră'. Pare un proiect atât de ambițios și atât de frumos. Maria Tănase trebuie scoasă la lumină așa cum a fost ea, o voce inconfundabilă și o personalitate.

Iar eu mă bucur de fiecare clipă. De-a lungul vremii, mi-am dat seama că este important ce faci astăzi. Ce faci astăzi, se va vedea mâine. Dacă azi ești bucuros, fericit, și faci lucrurile cu multă bucurie și le faci bine, sigur mâine va fi foarte bine.

Îmi place ținuta ta…

Astăzi, pentru că era dress code inspirat de perioada aceea interbelică, am zis să mă folosesc de o blăniță, de perle și să scot în evidență faptul că noi, femeile, ar trebui să fim feminine. Uite mie, de exemplu, îmi plac foarte rar pantalonii. Pentru mine ideea aceasta de a te îmbrăca în rochiță, de a-ți pune tot felul de accesorii, pare extraordinară. Mie, cel puțin, îmi dă o stare de bine foarte mare.

Florentina Opriș: 'Eu sunt un musafir acasă la mine'

Primul sentiment, când am intrat aici, a fost acela de a-mi aduce aminte de ceea ce povesteai, că masa trebuie să fie tot timpul frumos aranjată… Zi-mi și mie, cum este?

Să știi că, la mine acasă, ți-am spus, masa e tot timpul aranjată ca pentru musafiri, pentru că eu sunt un musafir acasă la mine. Iar aici, masa a fost de fiecare dată -am fost de câteva ori, anul acesta- un regal. Pentru că, da, așa ar trebui să fie, ca un regal.

În fiecare zi să fie o sărbătoare că stai la masă. Pentru că îți sărbătorești corpul, alimentele care au devenit 'tu'. Ăsta este un lucru extraordinar, să ai așa o masă și să spui 'astăzi sunt regina vieții mele'.

'Dacă simt nevoia să mănânc ceva, mă bucur de gust'

Spune-mi, 'regina' se abține de la ceva? Am văzut atâtea bunătăți pe masă…

Să știi că nu mă abțin. Dacă simt nevoia să mănânc ceva, mă bucur de gust. E adevărat că știu cât și cum, ca și cantitate. Și, așa cum îți spuneam, de-a lungul vremii, am învățat să îmi ascund corpul și dacă astăzi simt să mănânc mai mult, mâine știu ce am de făcut.

Mai puțin așa, adică…

Da. Așa e. Trebuie să fie un echilibru în toate. Iar în ceea ce privește alimentația, contează cu atât mai mult. Dacă ne ghiftuim în fiecare zi, corpul nu rezistă multă vreme, depune pe te miri unde sau…mai rău de atât. Așa că trebuie să fim în echilibru. Dacă astăzi fac excese, mâine…mai ușor.

Florentina Opriș: 'M-am bucurat de fiecare clipă'

Ai fost la Roma, recent… Unde te-ai mai plimbat și unde vrei să mai mergi?

Mi-am păstrat obiceiul. Și, dacă în ianuarie am fost în Roma, în februarie am fost la Bruges. Este un oraș al Belgiei absolut superb. Știam Belgia, dar absolut fără să fi ajuns în Bruges. Sunt străduțe de tot felul în care găsești tot felul de restaurante micuțe și cochete. M-am bucurat de fiecare clipă.

Acum mă pregătesc să merg tot în Italia, la Lago di Garda, acolo unde mie îmi place să simt vara. Merg deja, de ceva ani, în perioada aceasta și e plin de lalele. Este o superbitate locul acela. Este un loc în care lalelele sunt prezente pe malul lacului. Așa, în stațiunile respective, localnicii au grijă ca locul acela să fie plin de lalele.

Să ne dai și nouă ponturi, pe unde mergi, pe acolo…

Da. Să știi că e important să ai ponturi. Fiecare destinație are o anumită zonă în care să te duci, ca să simți izul acela. Iar mie nu îmi place să merg în locurile în care merge toată lumea, ci în zone mai retrase, în care se mănâncă autentic.

Petrecere frumoasă să ai!

Mulțumesc.

Foto: Facebook, SRD.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton