Cum își menține Florentina Opriș silueta, la 55 de ani, și de unde a moștenit pasiunea pentru stilul de viață sănătos: ”Îmi punea aloe vera pe tot felul de răni...”/ EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florentina Opriș arată de senzație la 55 de ani. Cine i-a insuflat dragostea pentru mișcare și sănătate. Vedeta a fost preocupată de aceste aspecte încă din copilăria sa, când tatăl îi punea pe răni aloe vera. Vedeta, care s-a născut la Brașov, este atentă la alimentație și face și acum mișcare. Prima dată a dat sfaturi de sănătate și frumusețe femeilor, în 1989.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florentina Opriș arată de senzație la 55 de ani. Cine i-a insuflat dragostea pentru mișcare și sănătate. Vedeta promovează un stil de viață sănătos și mișcarea, încă din copilăria sa de la Brașov.

Florentina oprisFlorentina opris

Citește și: Florentina Opriș a împlinit 55 de ani. Ce surprize a avut de ziua ei de naștere: „Am sărbătorit pe Coasta Amalfitană, în palatul…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se menține în formă Florentina Opriș. La 55 de ani, vedeta are o siluetă ca trasă prin inel: „Am momente când nu mănânc deloc carne sau…'

Citește și: Lorena Vișan, totul despre carieră și iubitul ei, Matei: „Avem cea mai neașteptată poveste de iubire. Totul a venit natural'. Ce spune despre căsătorie și copii / EXCLUSIV

Citește și: Ce relație are Iulia Vântur cu familia lui Salman Khan: „Mă face să mă simt iubită. Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, însă…'. Pentru ce îi este vedeta recunoscătoare actorului / EXCLUSIV

Florentina Opriș arată de senzație, la 55 de ani. Cine i-a insuflat dragostea pentru mișcare și sănătate

Florentina Opriș arată de senzație la 55 de ani. Cine i-a insuflat dragostea pentru mișcare și sănătate. Vedeta a dezvăluit de unde are pasiunea pentru tot ce e frumos și atenția pe care o acordă alimentației. În plus, într-un interviu pentru viva.ro, vedeta spune că la ea acasă este tot timpul pregătită masa pentru musafiri.

Ai premiat femeile pentru promovarea sănătății. Dar și tu promovezi sănătatea de ani de zile?!

Este un lucru foarte important că această gală a strâns la un loc oameni care promovează ideea de sănătate. Femei remarcabile, care au făcut de-a lungul timpului, și fac în continuare lucruri care să ne ducă în direcția aceea. Așa cum, cu siguranță știe toată lumea, eu am început cumva cariera la Prima Tv. Acolo unde emisiunea pe care o realizez și acum a avut foarte multă deschidere și m-am bucurat de o primire călduroasă într-un moment, acum 20 de ani, când mai puțin se vorbea de viață sănătoasă și tot ce implică ea. Sunt recunoscătoare că acum pot să vorbesc și de pe scena Galei Femeilor care dăruiesc sănătate, aceleași lucruri și să am alături de mine, așa cum spuneam, femei care fac acest lucru cu multă dăruire.

Florentina Opriș: 'Nu este un lucru ușor…'

Gala nu este la prima ediție. Este greu să o organizezi?

Este o gală pe care o organizez de câțiva ani, e la a cincea ediție. Nu este un lucru ușor pentru că, lăsăm de o parte organizarea, de care s-a ocupat echipa mea în frunte cu Ana Maria Darie Opriș, este foarte greu să nominalizezi și să aduci la un loc oameni de valoare. Acum, piața media este plină de oameni care își dau cu părerea despre ce înseamnă un stil de viață sănătos și este destul greu să 'jonglezi' în așa fel încât să scoți valorile în evidență. Pentru că valorile stau în spate și nu prea vor să iasă în față. Și atunci, gala aceasta a fost gândită tocmai ca să se poată scoate în față oameni de valoare, femei de valoare, care atunci când primesc un premiu, să considere că e o recunoaștere a muncii lor și pot în felul acesta, să meargă cu mult mai multă dăruire mai departe.

Florentina Opriș: 'Eram copil și…'

Tu promovezi de când te știu un stil de viață sănătos. Când ți-ai dat seama că vrei să faci asta? Când ai început?

Uite, mi-ai adresat o întrebare foarte frumoasă și îți mulțumesc. Am emoții. Să știi că eram copil, cred că aveam vreo 6 ani și la radio auzeam o voce care spune: 'deschideți larg ferestrele, faceți câteva exerciții de respirație.' Era demult. În 1980 și mi-a rămas în minte acest lucru. În familia mea, mama are o vârstă remarcabilă, are 83 de ani și arată foarte bine. În familia mea tot timpul a fost ideea aceasta de viață sănătoasă, să facem sport, să ne alimentăm echilibrat, să zâmbim, să ne preocupăm de ierburile pe care le avem la îndemână.

Tata era cel care de mică îmi punea aloe vera pe tot felul de răni, făcea tot felul de lucruri, de ceaiuri și de preparate. Și cumva, ei mi-au insuflat dragostea pentru o viață sănătoasă și de a face ceva în direcția aceasta. Dacă mă gândesc bine, a început atunci când, în 1989, am deschis primul centru de viață sănătoasă. Pe lângă faptul că făceam mișcare cu femeile aveam și partea aceasta de meditație. Le spuneam cum să se alimenteze și ce să facă.

Nu mă gândeam la momentul acela că o să ajung să spun că fac o gală. Dar a fost un prim pas și apoi au urmat alți pași importanți care m-au adus până în acest moment. Cred că atunci a fost momentul cel mai important pentru mine.

Florentina Opriș: 'La noi în living este o masă mare, rotundă…'

Se apropie Sărbătorile. Știu că tu acorzi o atenție deosebită meselor, chiar ai masa pregătită pentru musafiri. Și acum e masa pregătită?

Este masa pregătită. La noi în living este o masă mare, rotundă, în zona de dining, în care tot timpul masa e pregătită. Pentru că eu cred că primul lucru pe care trebuie să îl faci, atunci când stai la masă, este să îți placă ce vezi și apoi să și mănânci. Da, masa e pregătită de fiecare dată la noi acasă. Vă doresc și vouă să aveți masa pregătită cu lucruri frumoase, pe care să le faceți, pentru că sănătatea înseamnă multe. Înseamnă stare de bine, înseamnă nutriție, înseamnă mișcare, înseamnă somn odihnitor și înseamnă un suflet împăcat și un suflet vesel.

Ți-am remarcat cruciulița. De unde o ai?

De când am pus-o la gât, nu am mai dat-o jos și asta se întâmpla acum foarte mulți ani. Este un dar pe care îl port cu mine ca și recunoștință pentru cel care mi-a dăruit acest dar, ca un simbol care să îmi aduc aminte de credință. Atunci când pun mâna aici, știu că Dumnezeu este alături de mine în tot ceea ce fac și mă ghidează în viață și îi sunt recunoscătoare. În mărinimia lui a avut grijă de o fată care era foarte timidă la începuturi, să ajungă să facă lucruri de acest gen și să vă vorbească vouă.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton