Ce a învățat Florentina Opriș de la mama ei și pune mereu în aplicare: ”Mai bine să am obiecte de valoare...” De ce nu merge niciodată la mall, în România / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florentina Opriș ne-a mărturisit, într-un interviu pentru Viva.ro, ce i-a plăcut la Roma și ce anume a învățat de la mama sa, atunci când își cumpără ceva. În plus, vedeta ne-a spus și de ce preferă să facă shopping în străinătate și nu la mall-urile din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florentina Opriș își face cumpărăturile din vacanțe. De ce nu merge la mall la noi în țară și ce regret a avut la Roma. Vedeta a mai fost în capitala Italiei, dar cu toate acestea merge de câte ori are ocazia, cu aceeași plăcere.

28616942_1581156028616968_7052934315378493569_o28616942_1581156028616968_7052934315378493569_o

Citește și: Cum își menține Florentina Opriș silueta, la 55 de ani, și de unde a moștenit pasiunea pentru stilul de viață sănătos: 'Îmi punea aloe vera pe tot felul de răni…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce truc are Florentina Opriș pentru slăbit și cum se menține în formă la 55 de ani: „În fiecare zi, după fiecare masă, să bei un…'. Costă puțin și e la îndemâna oricui / EXCLUSIV

Citește și: Andreea Marin, pictorial spectaculos la 49 de ani, în revista VIVA!, după ce a slăbit 17 kg: „Mai am puțin și ajung la măsurile din liceu”/ EXCLUSIV

Citește și: Elena Ionescu, dezvăluiri din culisele Survivor All Stars: „E un joc imprevizibil. Au fost tensiuni, nu e deloc ușor să treci peste…”. În ce relații a rămas cu Faimoșii / EXCLUSIV

'Roma este pentru mine o destinație care mă încarcă de bine'

Florentina Opriș a început anul cu o vacanță. Vedeta intenționează să își reia bunul obicei de a merge în fiecare lună într-o deplasare peste hotare. De această dată ea a ales o destinație de vis, Roma, în care a mai fost de multe ori.

'Am fost de multe ori și Roma este pentru mine o destinație care mă încarcă de bine și aveam nevoie de asta. Mi-am propus să îmi reiau obiceiul acela bun, în care să merg în fiecare lună undeva. Și am ales Roma, pentru că am avut dorința să mă conectez cu locurile de acolo și în special cu Vatican-ul. Italia este o țară în care îmi place să merg foarte mult. Îmi place în multe locuri din Italia, dar acum am dorit Roma. Și a fost vreme frumoasă și mâncarea foarte bună. Mi-a mai plăcut că nu a fost nici foarte aglomerat. A fost foarte frumos.', a declarat Florentina Opriș, pentru viva.ro.

Florentina Opriș face cumpărături din vacanțe: 'Roma e un oraș în care găsești…'

Florentina Opriș obișnuiește să își cumpere lucruri din vacanțe, așa cum s-a întâmplat recent, la Roma. Vedeta susține că în țară nu obișnuiește să iasă la mall pentru cumpărături. Aceasta a ținut să vadă geanta realizată pentru un mare brand de românul Mircea Cantor. El este primul artist român care a reimaginat iconica geantă Lady Dio inspirându-se din motive țesute pe un cojoc tradițional românesc. Din păcate, Florentina Opriș nu a găsit geanta în magazin, pentru că aceasta e realizată în ediție limitată.

'Ca de fiecare dată când plec în afara țării prefer să îmi iau de acolo lucruri, pentru că acolo, vrei, nu vrei, treci pe lângă magazine. Mă plimb foarte mult când plec și Roma e un oraș în care găsești foarte multe magazine frumoase. Ori aici în țară nu îmi place să merg în magazine în mall-uri.

De pildă, în zona Fontana di Trevi sunt toate magazinele de firmă și nu ai cum să nu intri, ducându-te de la o locație la alta. Eram fascinată de geanta pe care a lansat-o pe piață românul nostru, Mircea Cantor. Și am vrut să o văd, dar nu era în magazin. Am întrebat prețul ei și am înțeles că are un cost de colecție, fiind o ediție limitată.', a declarat Florentina Opriș, pentru viva.ro.

Florentina Opriș: 'Am învățat un lucru de la mama…'

Florentina Opriș a învățat de la mama sa că este mai bine să ai lucruri de calitate, chiar dacă mai puține, decât să ai multe și să nu fie ceea ce trebuie.

'Nu sunt genul să cumpăr până uit de mine, dar dacă îmi place ceva îmi iau. Am învățat un lucru de la mama, mai bine să am obiecte de valoare, pe care să le pot combina în diverse moduri, decât să ai o grămadă de lucruri si să nu arate nicicum și să nici nu le poți combina. Așa, prefer lucruri de calitate și mai puține', a declarat Florentina Opriș, pentru viva.ro.

Vedeta postului Kanal D a fost bucuroasă să afle în ultima vacanță la Roma, că banii aruncați de turiști la Fontana di Trevi, când își pun o dorință, sunt adunați și folosiți în scopuri caritabile.

'La Roma merg cu drag. Vizitez tot ce este de vizitat. Și la Fontana di Trevi am fost de multe ori și am înțeles că atunci când arunci bănuțul în apă, trebuie să îți pui o dorință. Și am înțeles că toți acei bani se adună și sunt folosiți în scopuri caritabile. Și acest lucru m-a bucurat foarte mult.', a mai povestit Florentina Opriș.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton