Florin Călinescu, declarații despre avere. Deține mai multe proprietăți, inclusiv în străinătate: „Am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez”

 Dumitrache Laura
.

Florin Călinescu, declarații despre avere. Florin Călinescu s-a retras din televiziune, iar în prezent locuiește la țară, unde are parte de multă liniște. Fostul prezentator tv a ales să se mute în casa părintească din județul Argeș, dar nu a renunțat definitiv la viața din București. Recent, Florin Călineascu a dezvăluit cât de mult i s-a schimbat viața după retragerea din televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Călinescu, declarații despre avere. Florin Călinescu, în vârstă de 66 de ani s-a retras la țară, după ce a renunțat la televiziune. Actorul și-a schimbat complet viața și în prezent locuieste în casa părintească din Argeș. Florin Călinescu nu știe dacă va mai reveni pe micile ecrane.

florin calinescuflorin calinescu

După ce a renunțat la rolul de jurat de la Românii au talent, prezentatorul a semnat cu Prima TV, unde a avut propriul show. Emisiunea lui Florin Călinescu nu a rezistat mult pe micile ecrane, iar actorul a decis să se retragă din televiziune și s-a mutat din București.

Citește și: De ce renunță Florin Călinescu la televiziune și ce spune despre plecarea de la Pro TV: „Întodeauna am fost un animal liber'

Citește și:Monica Tatoiu, adevărul despre relația cu Florin Călinescu: „Nu a vrut să accepte asta și de atunci ne-am răcit”

Citește și:Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și:De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Florin Călinescu, declarații despre avere

Florin Călinescu este unul dintre cei mai cunoscuți actori și prezentatori tv din România. După ce a renunțat la rolul de jurat de la Românii au talent, Florin Călinescu a prezentat propriul show la Prima Tv, dar după o scurtă perioadă a fost scos din grilă. Actorul a luat decizia de a se retrage din televizune și de a se muta la țară, în județul Argeș.

Recent, Florin Călinescu a dezvăluit cum i s-a schimbat viața după ce s-a mutat la țară. Acesta are mai multe proprietăți și are casă și în străinătate. „Nu m-am mutat definitiv la țară. Am o tactică, mi-am făcut niște locuri în care când mă plictisesc de condus mașina să mă opresc să stau câte o săptămână, am mai multe case în mai multe locuri, dar nu le popularizez. Am și la mare, dar nu la noi, dar și la munte. Peste tot.„, a spus Florin Calinescu pentru cancan.ro.

Florin Călinescu nu și-a schimbat regimul alimentar, deși s-a mutat la țară

Multe vedete care s-au mutat la țară și-au schimbat regimul alimentar, având în vedere că legumele și fructele sunt mult mai sănătoase decât cele din comerț. În schimb, Florin Călinescu a dezvăluit că nu și-a schimbat regimul alimentar, cel putin pentru moment. „Regimul alimentar nu o să-l schimb niciodată, doar dacă va spune doctorul..Mă delectez în continuare cu ce m-am delectat de mic copil, de toate, fripturi, carne fiartă, spanac, leurdă.

Actorul deține o gospodărie mare la Argeș, cu multe animale. Casa lui Florin Călinescu este situată la marginea unei păduri din Babana, Argeș,fiind satul natal al tatălui său. Când Florin Călinescu este plecat, fratele său, care stă chiar peste drum, are grijă de casa vedetei.

Florin Călinescu, despre retragerea din televiziune

Fostul jurat de la Românii au talent a renunțat la televiziune, iar acums e bucură de o viață liniștită la țară. Întrebat dacă a mai primit oferte de a reveni în televiziune, Florin Călinescu a declarat că nu mai dorește să apară la tv.

 Lumea mă cunoaște în general, se știe că ce spun așa e. Iar dacă eu am spus că nu mă interesează. Nu cred că se mai gândește cineva să mă invite. Nici măcar ca invitat nu mai am chef să mă duc. Nu mai am răbdare să fac parte din niște structuri hotărâte de alții. E posibil să mi fac propria televiziune. Dar nu știu dacă e cazul, văd că pe internet se uită mai multă lume.Când voi simți că se apropie sârșitul, o să fac un show în care să mor în direct. „, a mai spus Călinescu pentru sursa citată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton