Florin Dumitrescu a împlinit 36 de ani și a petrecut în Grecia, alături de familie. Ce surpriză i-a făcut soția: "A chemat efectiv tot satul la petrecere"

 Dumitrache Laura
.

Florin Dumitrescu a împlinit ieri, pe 1 august, vârsta de 36 de ani. Juratul de la Chefi la cuțite a plecat în vacanță în Grecia, împreună cu soția și fiicele lor, și a avut parte de o surpriză de proporții. Chef Dumitrescu a primit un cadou neașteptat de la soția sa.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS,AICI!

Florin Dumitrescu are o carieră de succes și o familie minunată. Chef Dumitrescu și-a sărbătorit ziua de naștere marți, pe 1 august, și fost sărbătorit în Grecia. Soția și fiicele sale sunt alături de Florin Dumitrescu și au organizat o petrecere în cinstea lui.

dumitrescudumitrescu

Celebrul chef și-a sărbătorit ziua de naștere în Grecia, unde a plecat împreună cu soția și fiicele sale. Dumitrescu a avut parte de o surpriză neașteptată din partea soției sale, care i-a organizat o petrecere în cinstea lui.

Citește și: Scandalul uitat dintre Chef Florin Dumitrescu și Alex Dima de la „România, te iubesc!”: „Dau cu tine de pământ… dementule!”

Citește și:De ce Florin Dumitrescu nu vrea să meargă cu soția la America Express: „E un prețios, el nu stă să…”

Citește și:Elena Merișoreanu a răbufnit după ce Angela Rusu a spus că nu are talent: „Ea are videoclipuri cu rochii decoltate, noi am slujit cu sfințenie folclorul românesc. Vrea scandal”

Citește și:Cristina Șișcanu, despre începutul relației cu Mădălin Ionescu, însurat atunci: „Mama copiilor pe care eu i-am crescut era într-o altă relație”

Florin Dumitrescu a împlinit 36 de ani

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari de la noi din țară. Juratul de la Chefi la cuțite este apreciat de multă lume și se bucură de o carieră de succes. Ieri, pe 1 august, Florin Dumitrescu a împlinit 36 de ani și și-a serbat ziua de naștere în Grecia. Chef Dumitrescu a plecat în vacanță în Grecia, alături de familia sa.

Soția sa, Cristina, i-a pregătit o surpriză neașteptată juratului de la Chefi la cuțite. Cristina Sima Dumitrescu a organizat o petrecere surpriză, iar la eveniment au participat numeroase persoane. Florin Dumitrescu a împărtășit cu fanii din mediul online câteva imagini de la petrecere.

„Nu știu cum a reușit nevastă-mea să îmi organizeze cea mai șmecheră zi de naștere din viața mea, în acest sătuc din Grecia. A chemat efectiv tot satul. A făcut un street food festival aici, practic. Și cu toate astea nu am brățară VIP. Mulțumesc mult familiei mele și iubitei mele soții că a reușit să organizeze așa petrecere de ziua mea!', a spus Florin Dumitrescu într-un InstaStory.

Juratul de la Chefi la cuțite a petrecut în Grecia, alături de familie

Pe conturile sale de socializare, Florin Dumitrescu a primit numeroase mesaje din partea cunoscuților, iar soția sa i-a făcut o urare specială.

El mereu strălucește cu Soarele, dar, în fiecare an de ziua lui, luminează tot, și el și Luna plina. La mulți ani magici, iubire! Tu mereu vii cu lumină și iubire, oricând… oriunde… ', a fost mesajul pe care Cristina Dumitrescu i l-a transmis soțului ei. Și Gina Pistol i-a făcut o urare lui Florin Dumitrescu. „La mulți ani, Florineeee! Să-ți fie bine și frumos toată viața! Să ai fetele sănătoase și voioase ', a scris ea pe InstaStory pentru juratul de la Chefi la cuțite.

Florin Dumitrescu a plecat în vacanță, în multe țări din Europa

Florin Dumitrescu are o familie frumoasă alături de Cristina Dumitrescu, femeia care i-a dăruit două fiice. Juratul emisiunii culinare se bucură de vacanță alături de familia sa. După terminarea filmărilor la Chefi la cuțite, Dumitrescu, soția și fiicele sale au plecat în vacanță, în mai multe țări din Europa.

Am plecat în Italia. Tranzităm prin Roma, destinație finală Cagliari. Încărcăm bateriile, învățăm să mergem cu bicicletă și ne relaxăm. Fetele mele se bucură de nisip mai ceva că o gașcă de pisicuțe, așa că , de aici încolo cum am stabilit: lăsăm etichetele deoparte și rămânem la statutul de tătic și soț. O vara minunată!', a scris chef-ul pe Instagram, în urmă cu câteva săptămâni.

Florin Dumitrescu s-a întâlnit în Italia cu actorul american Dennis Quaid și a făcut câteva poze cu acesta. „Întrerup seria de poze de la plajă pentru aceasta poză, Dennis Quaid', a scris atunci bucătarul pe rețeaua de socializare.Acum, chef Dumitrescu și familia sa își continuă vacanță în Grecia.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton