Florin Dumitrescu, despre cele două procese cu Antena 1 după ce și-a dat demisia de la Chefi la Cuțite: „Mi-am pierdut toate drepturile posibile pentru că am semnat un contract. E sensibilă povestea și cam greu de dus. 9 ani nu am existat...”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Dumitrescu, despre cele două procese cu Antena 1 după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite. Toată lumea știe faptul că în urmă cu aproximativ jumătate de an, cei trei bucătari de la Chefi la cuțite, și anume Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, și-au dat demisia de la această emisiune și totodată au încheiat colaborarea cu trustul Antena 1. Ce s-a aflat acum însă întrece orice așteptare!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu nu a ezitat și a vorbit pe larg despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, cu colaborarea de la Antena 1. Ei bine însă, deși a fost reținut o perioadă de timp privind acest subiect, recent a vorbit despre cele două procese pe care le are în prezent cu postul de televiziune Antena 1. Situația însă nu este deloc una plăcută, așa că nu a ezitat și le-a povestit fanilor totul pas cu pas.

dumitrescu-chefi9dumitrescu-chefi9

Citește și: Florin Dumitrescu, după ce a văzut cine l-a înlocuit la Chefi la Cuțite: „Încă mă gândesc cum să fac să recuperez niște datorii, mai ales că vin Sărbătorile”

Citește și: Florin Dumitrescu a organizat un brunch exclusivist și a fost criticat de participanți pentru faptul că nu i-a băgat în seamă: „E dubios, e penibil, ce ai avea de câștigat din chestia asta?”

Citește și: Mircea Bravo a devenit tatăl unei fetițe: „Seamănă mult cu mine, e foarte cuminte și tolerantă cu cei din jurul ei”. Primele imagini cu micuța Mira

Citește și: Georgiana de la Mireasa sezonul 9, chemată în instanță de tatăl copilului ei: „Părerea mea e că trebuie să părăsească casa pentru că…”. Are un băiețel de 3 ani

Florin Dumitrescu, despre cele două procese cu Antena 1 după ce și-a dat demisia de la Chefi la cuțite

Într-un clip postat pe pagina sa de Instagram, Florin Dumitrescu a vorbit despre cele două procese pe care le are în prezent cu postul de televiziune Antena 1, după ce el și ceilalți doi jurați ai Chefi la cuțite au decis să demisioneze și să nu mai prezinte noul sezon. Deși fanii se așteptau la mult mai multe detalii, acesta a spus clar că din cauza clauzei de confidențialitate nu poate spune foarte multe lucruri.

„În condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați, cu notificările pe care le tot primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat. Da, e sensibilă povestea. (…) Ca persoană publică sau privată, mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios și un pic cam greu de dus', a afirmat Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu: „Confidențialitatea pe care am semnat-o mă împiedică să vorbesc cu libertate„

Florin Dumitrescu le-a spus fanilor că ar vrea să le povestească totul pe larg, însă nu poate face acest lucru din cauza clauzei de confidențialitate. Totuși, nu a ezitat să afirme că așteaptă cu nerăbdare ca judecătorul să decidă de partea cui este dreptatea și cine a greșit în acest context.

„Dar ca să știți, să înțelegeți situația prin care trec în acest moment. Am două procese pe rol, în civil – pentru interpretarea unor clauze din contract. Interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui este dreptatea, de partea angajatorului sau de partea mea. Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertatea și cu ușurință și să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile de fapt. N-am voie să fac asta, că am o confidențialitate semnată. Bun', a mai spus Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu: „Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional'

Lucrurile sunt din ce în ce mai complicate, pe măsură ce Florin Dumitrescu explică mai bine situația în care se află. E clar că nu-i este deloc ușor să facă față scandalului în care este implicat acum. Mai mult decât atât, nu s-a ferit să spună, cu părere de rău, că „regretă„ anii pe care i-a trăit aici și toate sacrificiile pe care le-a făcut.

Eu personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto. Și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. S-au șters cu buretele. Eu 9 ani de zile n-am existat din punct de vedere profesional. Și atunci ce fac? Nu stau eu liniștit lângă familia mea, timp pe care eu l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile pe care le-am făcut de-a lungul vremii, compromisuri de care habar n-aveți, la ce compromisuri am fost supus, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat', a continuat Florin Dumitrescu.

Fostul jurat al Chefi la Cuțite nu s-a ferit și a tras și un semnal de alarmă pentru urmăritorii săi, cu teama că ceea ce a spus ar putea să-i mai aducă încă un proces pe rol.

„De aia, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați. Atât. M-am răcorit. Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces pe rol, dar cine știe?! Că libertatea de exprimare se pare că e doar de o anumită tabără, nu o avem toți. Și în orice caz, nu o avem toți egală', a subliniat el.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton