Florin Dumitrescu, gest surprinzător pentru soția lui, în platoul Chefi la cuțite. Sorin Bontea a rămas uluit: „De ce îi zici...”

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Dumitrescu, gest surprinzător pentru soția lui, în platoul Chefi la cuțite. Emisiunea Chefi la cuțite a avut parte de o întâmplare neașteptată, care a făcut deliciul publicului. Protagoniștii au fost Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina. Totul a pornit de la un preparat ardelenesc, care i-a plăcut atât de mult chef-ului, încât a chemat-o din culise pe soția sa, pentru a gusta și ea. Bontea și Scărlătescu au aflat, uluiți, că Florin Dumitrescu o alintă pe soția sa, cu numele unui celebru personaj din jocurile video.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu, gest surprinzător pentru soția lui, în platoul Chefi la cuțite. Emisiunea „Chefi la cuțite” a adus în fața publicului încă un moment surprinzător, la care nu se aștepta nimeni, nici măcar Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Chef Florin Dumitrescu a fost atât de impresionat de un preparat ardelenesc, încât a chemat-o din culise pe soția sa, Cristina, pentru a-i oferi să guste. Cu această ocazie, s-a aflat că Florin Dumitrescu își alintă soția cu numele prinețesei Zelda, personaj dintr-un celebru joc Nintendo. Internauții au fost, de asemenea, foarte impresionați de maniera tandră în care Florin Dumitrescu s-a purtat cu soția lui.

img-53-1img-53-1

Florin Dumitrescu, gest surprinzător pentru soția lui, în platoul Chefi la cuțite

Situație neașteptată la „Chefi la cuțite”, care a luat prin surprindere atât publicul, cât și pe doi dintre jurați, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Florin Dumitrescu a chemat-o din culise pe soția sa, Cristina, pentru a gusta un preparat care i-a plăcut mult. Chef Dumitrescu nu și-a chemat partenera pe nume, ci i-a spus „Zelda”, numele unei prințese dintr-un celebru joc Nintendo. Chef Dumitrescu a rugat-o pe soție să-i gătească și lui un astfel de preparat.

Florin Dumitrescu: Eu pe asta o păstrez (n.r. preparatul). Zelda, vino un pic

Sorin Bontea: De ce îi zici „Zelda”.

Florin Dumitrescu: Pentru că e prințesa pe care am salvat-o.

Uite vreau să guști asta, ce-ți place ție, dar vreau să-mi faci și mie.

Citește și: Sultan Kösen, cel mai înalt om din lume, vine la Chefi la cuțite. Reacția juraților: 'O dată în viață ai ocazia asta'

Citește și: Cine este Alin Vădean de la Chefi la cuțite. De ce a izbucnit în lacrimi, în fața juraților: „Ai fost foarte aproape să…”

Citește și: Rita Mureșan a suferit un preinfarct pe stradă, acum 1 an. Cine i-a salvat viața: „Mi s-au învinețit buzele, nu mai aveam aer. Cred că a fost un înger”

Citește și: Andreea Bălan și Jador au fost surprinși împreună, din nou. Și-au dat întâlnire în miez de noapte, după ce au negat că formează o relație

Cum a reacționat publicul de la „Chefi la Cuțite”

Internauții au fost și ei foarte impresionați de conexiunea dintre Florin Dumitrescu și soția sa, Cristina, și au avut numai vorbe de laudă la adresa chef-ului.

„Așa arată un bărbat care își iubește soția.', „Când i-a dat părul la o parte ca să nu îi intre în mâncare', „Iubitaaa, vreau și eu. Îmi faci? Super dulce momentul. Bravo, chef!', „Ce frumos gest a făcut Florin față de soția lui', „Bravo Florin, dragoste adevărată, filmul cu Zelda e peste cel cu cei 3 bucătărași fâsâiți.', sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor, care au apreciat felul în care Florin Dumitrescu și-a tratat soția.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton