Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la Cuțite. Cum au apărut cei doi, în mediul online

 Dumitrache Laura
.

Florin Dumitrescu este în culmea fericirii după ce concurentul său, Janni Alexandridis, a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12. Tânărul a plecat acasă cu premiulde 30.000 de euro, dar și cu titlul de cel mai bun bucătar. După terminarea filmărilor, Florin Dumitrescu s-a întâlnit cu Janni Alexandridis, în Grecia. Iată cum s-au afișat cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS,AICI!

Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la cuțite,sezonul 12. Bătălia finală s-a dat între Janni Alexandridis, Ioana Dehelean și Valentin Timofte, iar bucătarii chefi chemati să jurizeze preparatele celor trei concurenti,au avut de luat o decizie foarte grea. Aceștia au fost impresionati de toate cele trei farfurii.

387499980_1667306437095752_4841046077620367828_n387499980_1667306437095752_4841046077620367828_n

La scurt timp după ce a fost anunțat câștigătorul celui de-al 12-lea sezon Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu a postat pe rețelele sociale o imagine în care apare alături de Janni Alexandridis. Fostul jurat de la Antena 1 a călătorit în Grecia, unde s-a întâlnit cu marele câștigător.

Citește și:Reacțiile internauților după ce Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12: „Cea mai reușită finală dintre toate de până acum”

Citește și:Janni Alexandridis este câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. Declarații în lacrimi: „Am lucrat atât de mult, asta e viața mea”

Citește și:Marina Dina a renunțat la procesul intentat fostului soț, pentru domiciliul copiilor: „El nu plătește pensie alimentară. Nu vreau să-i traumatizez”

Citește și:Doina Teodoru, despre momente dificile din relația cu Cătălin Scărlătescu, după 3 ani împreună: „Am trecut peste această încercare a vieții noastre în cuplu. Ne-am aruncat…'

Florin Dumitrescu l-a vizitat pe Janni Alexandridis în Grecia, după finala Chefi la cuțite

Janni Alexandridis a câștigat Chefi la cuțite, sezonul 12. Marea finală a avut loc miercuri seara, iar bătălia s-a dat între Janni Alexandridis, Ioana Dehelean și Valentin Timofte. Chefii bucătari au ales farfuria preparată de Janni, el fiind desemnat marele câștigător. Florin Dumitrescu a fost extrem de fericit când a aflat că Janni Alexandridis, cuțitul său de aur a câștigat sezonul 12. La scurt timp după ce a fost anunțat câștigătorul Chefi la cuțite, fostul jurat de la Antena 1 a postat o imagine în care apare alături de Janni.

Florin Dumitrescu a călătorit în Grecia, unde s-a întâlnit cu fostul lui concurent. În imagine, Chef Dumitrescu este bărbierit, alături de Janni, iar cei doi zâmbesc. De asemenea, câștigătorul Chefi la cuțite a ridicat două degete. „Uriaș! O să rupă granițele! O să auziți de el multe! Am câștigat, în sfârșit! Nu-mi vine să cred', a mai dezvăluit chef Florin Dumitrescu după terminarea emisiunii.

Janni Alexandridis, reacție după ce a câștigat Chefi la cuțite

Janni Alexandridis și-a dorit foarte mult să câștige Chefi la cuțite, iar pentru a participa în emisiune a venit tocmai din Germania. Tânărul de 23 de ani a fost extrem de emoționat când a aflatcă el este marele câștigător.Cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu i-a impresionat pe marii bucătari cu preparatele sale. „Am câștigat cel mai mare show de bucătari din România. Asta însemană tot. Îmi pare rău, nu pot să-mi țin emoțiile. Îmi trebuie puțin timp să realizez ce s-a întâmplat! A fost cea mai bună experiență din viața mea', a spus marele câștigător neputând să își stăpânească lacrimile.

Janni Alexandridis provine dintr-o familie mixtă,tatăl este grec, iar mama lui este româncă. Tânărul este de profesie chef bucătar și a lucrat în restaurantul deținut de familia lui în Nürnberg. „Eu sunt din Germania, din Nürnberg și sunt chef bucătar. În bucătărie am învățat să vorbesc românește pentru că avem muți alături de care lucrez din România. Aveam un restaurant de familie și lucrez acolo în bucătărie de când eram foarte mic. Apartamentul nostru a fost deasupra restaurantului și în fiecare zi când m-am dus la școală am văzut chefii în bucătărie cum pregăteau tot felul de mâncături. Era un restaurant grecesc.Bucătăria este locul în care, de când sunt mic, mă simt foarte bine. I-am spus tatei că vreau să devin bucătar în restaurant. Dar el mi-a zis că dacă vreau să devin chef, trebuie să învăț bucătărie. Și în fie care zi, după școală, mergeam în bucătărie, mă uitam ce fac, am stat o oră, două, i-am ajutat să facă curat, să curăț ceapă, de toate’, a spus câștigătorul în emisiunea „Chefi la cuțite’, la Antena 1.

Sursa foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton