Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV: „Chiar îmi era dor de liniștea asta. Cine ne cunoaște știe că suntem sinceri și...”

 Calin Maria Bianca
.

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Florin Dumitrescu, alături de Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au revenit la Pro TV, după demisia neașteptată de la Antena 1. Cei trei vor face parte din juriul sezonului 9 MasterChef, veste care a luat prin surprindere pe toată lumea! Totuși, iată ce a postat recent Florin Dumitrescu!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au plecat cu mare scandal de la Antena 1. După ce și-au dat demisia a urmat un mare conflict, astfel că de atunci au ajuns inclusiv la procese în Instanță cu producătorii. Totuși, viața merge înainte pentru cei trei bucătari, care au semnat deja cu Pro TV și revin la MasterChef.

dumitrescu-chefi9dumitrescu-chefi9

Citește și: Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV. Sunt noii jurați ai sezonului 9 MasterChef România

Citește și: Fiica cea mică a lui Florin Dumitrescu a împlinit 9 ani! Mesajul emoționant transmis de chef: „Îi spunem Mia Bucuria. Micuța mea…”

Citește și: Monica Tatoiu recunoaște că nu s-a spovedit niciodată: „Fumez și beau zilnic o sticlă de șampanie'

Citește și: Survivor România All Stars 2024. Cine sunt cei doi căpitani ai tribului: „Am rămas 10. O să dispărem unul câte unul'

Florin Dumitrescu, mesaj neașteptat după ce a semnat cu Pro TV

Florin Dumitrescu a fost destul de discret și nu a spus nimic până când nu au dat marea vestea. Însă atunci când a venit vorba de scandalul cu Antena 1, a povestit totul pe larg, iar replicile nu au fost deloc unele ușoare. Totuși, fanii au observat recent noua lui postare, în care explică clar că s-a așternut liniștea în viața lui. Nu, nu doar la domeniul profesional se referă îndrăgitul bucătar, ci și la viața personală și de familie.

„Scuze, suntem complet nemachiați și cu un filtru mic, dar cine ne cunoaște stie că suntem sinceri. Chiar îmi era dor de liniștea asta pe care o trăim azi. Fetele sunt mai mari, am scăpat de scutece, am zburat până aici, deci am câștigat ore în plus pentru vacanță.

La întoarcere ne așteaptă o nouă eră în care sunt sigur că vom fi super fericiți. Dacă nu postez zilele următoare, să ne iertați. Pentru orice urgență lăsați un comentariu sau un mesaj și revin eu.', a fost mesajul scris de Florin Dumitrescu pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care apare alături de soția sa.

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au revenit la Pro TV

Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au luat pe toată lumea prin surprindere atunci când au anunțat că revin la Pro TV. Mulți fani își doreau să îi vadă din nou împreună, astfel că vestea a adus zâmbetul pe buze tuturor!

„MasterChef este formatul care ne-a lansat și care a dat tonul show-urilor culinare în România. Este prima noastră iubire și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a plantat în casele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară’, a spus Chef Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu a povestit pe larg despre scandalul cu Antena 1

Chiar dacă s-a liniștit și a declarat faptul că acum traversează o perioadă foarte bună, Florin Dumitrescu nu s-a ascuns și le-a spus fanilor și despre scandalul cu Antena 1. Nu a ezitat și a povestit totul pe larg, inclusiv faptul că are patru procese, dar și că nici el și nici colegii săi nu și-au primit salariu.

„Încă un proces. Hai că se poate! După o viață petrecută departe de ilegalități și departe de conflicte mă trezesc cu 4 PATRU procese în instanță, unul dintre ele intentat de noi. Doaaaamne ferește. Am învățat multe în ultima perioada din lumea aceasta a tribunalului și am înțeles că hârtia suportă orice, dar chiar și așa, deja începe să îmi fie teamă să nu se ajungă și la alte chestii.

„Poate ar fi cazul să îmi fac un filmuleț cu semnele corporale și să îmi las gps-ul pornit constant să pot fi găsit în orice situație că practic doar atât a mai rămas. Să vă fie cu noroc și sănătate, dragi foști colegi și foști angajatori, poate la un moment dat o să reveniți la gânduri mai bune!‘, a concluzionat Florin Dumitrescu.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton