Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa, la trei săptămâni după plecarea de la Chefi la Cuțite: "Din păcate toate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră..."

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa, la trei săptămâni după plecarea de la „Chefi la cuțite”. Florin Dumitrescu i-a transmis soției sale, Cristina, câteva vorbe de dor cu ocazia sărbătoririi zilei de naștere. Chef Dumitrescu și-a exprimat regretul că nu poate fi alături de partenera sa de viață pentru a se bucura împreună de acest moment special. Iată motivul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și-a dat demisia de la emisiunea de succes „Chefi la cuțite” în urmă cu aproximativ trei săptămâni, iar într-un mesaj adresat soției sale recunoaște că, în ultima perioadă, nu a avut parte de multe motive de bucurie. Soția lui Chef Dumitrescu, Cristina, se află la acest moment în Portugalia, unde își serbează ziua de naștere, și, din păcate, soțul ei nu-i poate fi alături. Florin Dumitrescu mărturisește că a fost urmărit de ghinioane și și-a exprimat regretul că nu poate fi împreună cu partenera sa de viață, într-un moment atât de important.

sotia-lui-florin-dumitrescusotia-lui-florin-dumitrescu

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa, la trei săptămâni după plecarea de la „Chefi la cuțite”

Chef Florin Dumitrescu i-a transmis soției sale un mesaj emoționant, în miez de noapte, prin intermediul social-media. Se pare că cei doi ar fi trebuit să petreacă împreună, în Portugalia, ziua de naștere a Cristinei, însă, din păcate, Chef Dumitrescu a rămas în România, căci planurile i-au fost date peste cap.

Citește și: Cum s-au cunoscut cei trei jurați de la Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu: „A fost ciudat puțin…”

Citește și: Florin Dumitrescu, prima reacție după ce a fost dat afară de la Chefi la cuțite: „Cea dintâi condiție…”. Ce i-au transmis fanii celebrului chef

Citește și: Iulia Albu, mesaj de încurajare pentru Dorian Popa, după ce a fost prins drogat la volan: „Rămas fără permis, se conformează, umil…”

Citește și: Matthew Perry a avut o relație Julia Roberts: „Eram sigur că ea avea să se despartă de mine”. Iubitele celebre ale regretatului actor din Friends

„Singurul moment din această toamnă care mă scoate la suprafață și îmi aduce bucurie și zâmbet este ziua ta! Mi-aș fi dorit să putem fi în Portugalia așa cum am planificat, dar din păcate ghinioanele au cam stat pe geaca noastră, promit să încerc să îți reproduc căldura pe care am fi trăit-o acolo. Te iubesc și îți mulțumesc că nu îmi dai drumul din brațe nici acum, când trăim ce trăim! Învățăm amândoi că frica nu are cum să învingă acolo unde este iubire! Te iubesc, Zelda! La mulți ani!', a scris Florin Dumitrescu pe Facebook.

Prima impresie a lui Florin Dumitrescu, despre Mona Segall

În urmă cu aproape zece ani, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu deveneau faimoși odată cu emisiunea Chefi la cuțite, la Antena 1. Cei trei au fost jurați ai emisiunii MasterChef de la Pro tv, dar ulterior s-au transferat la Antena 1, pentru proiectul Iadul Bucătarilor. După câteva sezoane, această emisiune a fost înlocuită de Chefi la cuțite, în 2016. Spre surprinderea multora, în urmă cu câteva zile, producătorii emisiunii culinare au anunțat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai face parte din juriul Chefi la cuțite.

Invitat în podcastul moderat de Speak, Florin Dumitrescu a povestit cum a decurs prima întâlnire cu Mona Segall, producătoarea emisiunii Chefi la cuțite. „Întâlnirea dintre noi trei a fost cum a fost, dar întâlnirea cu Mona Segall a fost cea mai de impact. Noi eram bucătari, veneam fiecare din zona lui de cârciumăreală, nu aveam nicio treabă cu televiziunea. În momentul în care ne-am întâlnit cu Mona, era seara, întuneric. Când a intrat Mona în cameră, s-a schimbat energia. Instant! Gata, nu mai era nimic important! Când s-a așezat la masa noastră, am înlemnit. Bă, câtă putere emana! A avut un impact foarte mare asupra noastră', a dezvăluit Florin Dumitrescu în podcastul La fileu.

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton