"O urăsc din tot sufletul". Florin Dumitrescu reacție neașteptată la Chefi la cuțite, după anunțul Irinei Fodor. Ce l-a făcut să răbufnească

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Dumitrescu reacție neașteptată la Chefi la cuțite, după anunțul Irinei Fodor. Emisiunea „Chefi la cuțite” a început cu multe emoții și momente tensionate. În cadrul celei mai recente ediții, juratul Florin Dumitrescu a avut parte de o surpriză neașteptată, când Irina Fodor a anunțat că provocarea amuletei. Iată cum a reacționat Florin Dumitrescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu reacție neașteptată la Chefi la cuțite, după anunțul Irinei Fodor. Emisiunea culinară „Chefi la cuțite” a început în forță cu noi provocări și concurenți dornici să-și manifeste calitățile gastronomice. Cea mai recentă ediție a avut parte de o mulțime de momente neașteptate, unul dintre acestea având loc în cadrul celui de-al doilea joc pentru amuletă. Chef Florin Dumitrescu nu a primit foarte bine vestea pe care i-a dat Irina Fodor, cu privire la provocarea amuletei, în care echipele trebuiau să gătească cu o singură mână, timp de 30 de minute.

dieta-chef-dumitrescu_45536300dieta-chef-dumitrescu_45536300

Florin Dumitrescu reacție neașteptată la Chefi la cuțite, după anunțul Irinei Fodor

Cel de-al doilea joc de amuletă a încins spiritele în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”. Gazda Irina Fodor a venit cu o miză foarte tentantă. În platou a fost invitată Roxana Blanche, care, deși mai avea puțin până să nască, a decis totuși să ia parte la emisiune. Florin Dumitrescu și-a manifestat respectul față de vedetă și a apreciat efortul de a onora show-ul, notează Fanatik.ro.

„Am un respect deosebit pentru ea, a fost de acord să participe astăzi chiar dacă mai are două săptămâni și trebuie să nască. Dacă venea Ștefan Popescu îi mai stingeam aragazul, îi mai furam butelia, îi mai luam tocătorul. Pe ea trebuie să o ajutăm!', a declarat chef Florin Dumitrescu, la Chefi la Cuțite.

Citește și: Cât costa rochia purtată de Gina Pistol în finala Chefi la cuțite 2023. Prezentatoarea TV a marcat ultima apariție televizată

Citește și: Bogdan Ionescu a divorțat de Sheila și s-a afișat cu noua iubită, în timp ce se sărută. Cine este bruneta care l-a cucerit pe Syda

Citește și: Dan Negru și soția lui, Codruța, escapadă romantică în Delta Dunării, alături de cei doi copii: „Locul perfect înainte de a începe școala și filmările” / EXCLUSIV

Chef Florin Dumitrescu a răbufnit, în momentul, în care, Irina Fodor a anunțat că, provocarea amuletei presupune ca echipele adverse vor găti cu o singură mână timp de 30 de minute din timpul unei probe.

„Este o amuletă pe care o urăsc din tot sufletul. Sincer, eu n-am avut-o niciodată, o vreau eu pe asta!', a zis chef Florin Dumitrescu. Cătălin Scărlătescu a fost de acord cu colegul său. „Nu-i bună deloc asta!'.

În mod surprinzător, Sorin Bontea a fost încântat de această provocare, chiar dacă Florin Dumitrescu a continuat să-și exprime nemulțumirea: „Nu-i o probă amuzantă deloc'.

Gina Pistol și-a luat „adio” de la Chefi la Cuțite. Irina Fodor a înlocuit-o

Irina Fodor este cea care o va înlocui pe Gina Pistol în sezonul 12, al emisiunii culinare „Chefi la cuțite'. Soția lui Răzvan Fodor, alături de întrega echipă au filmat la începutul anului. Noul sezon din „Chefi la cuțite' se anunță a fi unul plin de surprize, apariții spectaculoase și preparate inedite. Pentru prezentarea sezonului 12, producătorii au apelat la Irina Fodor, ceea ce nu este de mirare, având în vedere, că aceasta i-a ținut locul Ginei și în cadrul sezonului trecut, notează Fanatik.

Gina Pistol și-a luat rămas bun de la echipă, după terminarea celui de-al 11-lea sezon, cu lacrimi în ochi.

„Sunt foarte mândră de voi! M-am emoționant. (…) Mă bucur foarte mult că v-am avut în această aventură minunată, un sezon de nota zece. Sunteți minunați, dragii mei. Aveți emoții? Da?, a spus Gina Pistol, în emisiunea pe care o moderează. 

FOTO: Facebook Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton