Florin Dumitrescu și Radu Iustin, concurentul de la Chefi la Cuțite, au lansat o melodie împreună: "Mulțumesc pentru nebunia asta"

 Dumitrache Laura
.

Florin Dumitrescu a reușit să-și surprindă fanii din mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite a colaborat cu unul dintre concurenții săi din emisiune, Radu Iustin și au lansat o melodie dedicată reality show-ului culinar. Iată cum sună versurile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu are o relație apropiată cu concurenții săi din emisiunea Chefi la cuțite. Recent, juratul a făcut o colaboare spectaculoasă cu Radu Iustin cu care a legat o relație de prietenie. Florin Dumitrescu s-a apucat de muzică și a lansat o melodie alături de concurentul său.

dumitrescudumitrescu

Florin Dumitrescu și-a ales echipa la chefi la cuțite, iar Iustin Radu a fost ales în echipa acestuia. Astfel, cei doi au colaborat și au lansat împreună o piesă, dedicată emisiunii culinare, difuzată pe Antena 1.

Citește și:Iulia Istrate a fost eliminată de la Chefi la cuțite: „Știu că nu mi-a ieșit. Mi-e ciudă pe mine”. Echipa Scărlătescu are cei mai puțini concurenți

Citește și:Chefi la cuțite 2023 – Sezonul 11. Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au certat și și-au aruncat replici acide: „Ce să înveți tu, mă?! Du-te la școală…

Citește și:Alexandra Ungureanu suferă de endometrioză, boala care poate duce la infertilitate: „Aș înfia un copil”

Citește și:De ce și-a dat Bianca Drăgușanu fiica la o școală de stat: „Dacă eu am reușit pe propriile forțe în viață, consider că și ea ar putea…'. Ce spune despre relația cu Victor Slav

Florin Dumitrescu și Radu Iustin, concurentul de la Chefi la cuțite au lansat o melodie împreună

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați jurați din emisiunea Chefi la cuțite. Sezonul 11 al emisiunii a început, iar jurații deja și-au ales echipele. Florin Dumitrescu l-a ales în echipa sa pe Iustin Radu Câmpeanu, solistrul trupei HVNDS, iar recent au colaborat împreună pentru o piesă. Anunțul surprinzător a fost făcut pe rețelele de socializare, iar chef Dumitrescu este fericit. Cei doi au lansat piesa Chefi la cuțite, iar Florin Dumitrescu are câteva versuri.

'Am făcut-o și pe asta! Zât Zât cu HVNDS. Mulțumesc Iustin și Lu-K Beats pentru nebunia asta! Mult succes! Pentru concerte contactați Handsu!', a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Florin Dumitrescu l-a ales pe Radu Iustin Câmpeanu în echipa sa

În preselecții, Radu Iustin Câmpeanu i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite, și a obținut trei cuțite. Mai mult, Florin Dumitrescu i-a cerut un autograf artistului și l-a recunoscut imediat cum a intrat în platoul emisiunii.

„Brigada mea?! Nu cred!', a fost reacția lui chef Florin Dumitrescu, când l-a văzut pe Iustin. Și i-a cerut imediat un autograf: „Nu fac asta prea des. Știu că tu o să ajungi mare rău de tot!'. De asemenea, următorul care i-a cerut autograf a fost Sorin Bontea.  „Vreau și eu! Nu pleca, dă-mi și mie aici unul'. Nici Cătălin Scărlătescu nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus: „Eu vreau altceva. Scrie că e pentru Scărlătescu, 10 bilete gratuite!'

Cine este Radu Iustin Câmpeanu

Radu Iustin Câmpeanu i-a cucerit pe cei trei jurați încă de la preselecții. Solistul trupei HVNDS este producător și compozitor și a fost ales în echipa lui Florin Dumitrescu.

În vârstă de 32 de ani, Iustin i-a oferit juratului șansa de a cântat, colaborând pentru lansarea unei piese. Radu Iustin Câmpeanu este greu de trecut cu vederea, iar tatuajele sale atrag atenția ori de câte ori își face apariția. Pe lângă un producător de succes, Iustin Câmpeanu este și un bucătar talentat.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton