Unde a fost Florin Dumitrescu în această vară, cu familia lui, și de ce nu se desparte de cruciulița de la Ierusalim. Ce a povestit despre fetele lui: ”Abia așteaptă să se întâlnească cu colegii de școală...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Florin Dumitrescu susține că și-ar mai fi dorit o vacanță în acest sezon estival, dar proiectele profesionale nu-i mai permit să se relaxeze. În plus, vacanța fetițelor chef-ului se încheie, așa că în familia lui nu se mai fac, momentan, planuri de concediu. Protagonistul nostru nu este însă supărat, pentru că a avut o vară specială despre care ne-a și povestit, de altfel, în acest interviu marca viva.ro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Florin Dumitrescu ne-a vorbit despre vacanțele lui, dar și despre obiectele de care nu se desparte niciodată pentru că simte că îl protejează.

9w0a5322-scaled9w0a5322-scaled

Citește și: Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, o nouă emisiune la Pro TV după MasterChef: „Noi suntem într-o continuă competiție, în permanență, cred că și când dormim…'

Citește și: Când începe MasterChef la PRO TV și în ce zile va fi difuzată emisiunea. Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea abia așteaptă să îi vadă pe concurenți la lucru

Citește și: Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere la munte, cu cei doi copii. Ce declarație de dragoste i-a făcut fostul ei soț și cum i-a răspuns ea: 'Și eu i-am spus că îl iubesc și să nu ne mai certăm niciodată…'/ EXCLUSIV

Citește și: Sergiu Costache din Clanul, totul despre colaborarea cu Steven Seagal. Cum s-au înțeles dincolo de camere: „Am avut emoții foarte mari și m-am pregătit temeinic pentru acea întâlnire. Credeam că-l voi urma și voi traversa oceanul. Nu s-a întâmplat, dar…” / EXCLUSIV

Unde a fost Florin Dumitrescu în această vară, cu familia lui, și de ce nu se desparte de cruciulița de la Ierusalim

Vedeta Pro TV s-a relaxat cu familia în Grecia și Spania. Chef-ul ne-a dezvăluit că rar își cumpără câte ceva, pentru că nu are niciodată loc în bagajele de la cală. De data aceasta însă, și-a achiziționat niște cămăși. Tot în cadrul acestui interviu, Florin Dumitrescu a mărturisit că nu se desparte de crucea pe care i-a dăruit-o duhovnicul lui.

Ai fost în vacanță. Cum a fost?

Am fost în vacanță, am fost în Grecia, am fost în Spania. În Grecia am fost în Halkidiki. E lejer acolo, nu mă deranjează nimeni. Am găsit un resort de lux acolo, unde mergem de vreo patru ani și ne place foarte mult. După aceea am fost în Malaga. Foarte frumos. Acolo am fost la mare, și aș mai fi plecat încă o dată, dar nu mai am timp, din păcate.

De ce?

Încep copiii școala și de aceea nu mai avem timp. Pe de o parte, filmăm, dar încep școala fetele. Așa că stăm cuminți acasă.

Fetele sunt nerăbdătoare sau nu să înceapă școala?

Sunt nerăbdătoare. Fetița mai mare, din câte știu, are de dat și o teză în prima zi de școală. Le dă lucrare în prima zi de școală. Interesant! Fetele abia așteaptă să se întâlnească cu colegii de școală. Cea mare trece acum în clasa a V-a și este o nouă etapă pentru ea. Suntem toți emoționați, abia așteptăm să vedem cum o să iasă, ce o să se întâmple… Viață frumoasă.

Florin Dumitrescu: 'Nu ne mai facem demult cumpărăturile din mers'

Ce ți-ai cumpărat din vacanță?

Am găsit un magazin de unde mi-am luat cămăși foarte multe. Nu mai facem demult cumpărăturile din mers. Când pleci cu avionul trebuie să ai bagajul la cală cântărit și atunci nu mai ai cum să mai cumperi ceva. Nu e ușor deloc, pentru că nu e loc.

Văd că nu te desparți de crucea de la Ierusalim, pe care o porți la gât. De ce?

Simt că mă protejează. O port mereu. Dar mai am și alte obiecte care îmi dau o energie bună. Asta însă, are ceva aparte.

Au gătit bine aici (n.r- la lansarea grilei de toamnă a ProTV-ului)? Uite, mie salatele mi-au plăcut cel mai mult.

Mie nu îmi place mâncarea de bufet. Singura chestie pe care am mâncat-o și mi-a plăcut a fost arancini de orez, în rest… Crochetele de orez foarte bune erau. În rest, nu sunt fan mâncare la bufet. Nici nu îmi place să o gătesc, nici nu îmi place să o mănânc.

Florin Dumitrescu: 'Am o cruce de la Ierusalim'

Întrebat despre bijuteriile pe care le poartă, dacă au o însemnătate aparte, Florin Dumitrescu a răspuns: 'Toate au. Asta este ametistul meu brut și inelul de logodnă. Acesta este un gablonț pe care l-am luat din Grecia, dintr-un magazin din Neos Marmaras care-mi place enorm de mult. Doamna de acolo mi se pare senzațională, la vreo 70 de ani, cu o energie atât de bună… Sper să îl prindă și pe Scărlătescu energia aceasta. Aici am o cruce din aur alb, de la duhovnicul meu, care mi-a spus că trebuie neapărat să am o cruce de la el.'

'Deci, am o cruce de la Ierusalim. Mai am două monede, una pe care scrie: ‘Omnia vincit amor’, adică ‘Dragostea învinge întotdeauna’. Și am primit-o anul acesta de aniversarea noastră de 10 ani de căsnicie. Aici mai am, tot de la Cristina, un ‘enjoy the light’, primită tot la o aniversare a căsniciei. Aici am un cuțit pentru că sunt bucătar. Nu trebuie să lipsească un cuțit. Și aici mai am o ancoră. Ancora nu are neapărat o semnificație aparte dar e specială.', a mai spus Florin Dumitrescu, cu ceva timp în urmă.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton