Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit: „Vacanțele mi le plătește omul meu”

 Martin Lorena
.

Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit. Încă din anul 2017, Florin Marin a intrat în atenția presei, după ce s-a căsătorit cu preotul britanic Philip Clements. Cei doi au făcut turul mai multor televiziuni pe vremea când erau împreună. La un an de la moartea acestuia, Florin și-a făcut o nouă relație cu un bărbat de origine spaniolă, despre care spune că îi plătește toate vacanțele.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În anul 2017, Florin Marin și preotul britanic Philip Clements au făcut turul emisiunilor din România pentru a vorbi despre relația lor. Aceștia își asumau public căsnicia și nu se lăsau afectați de gurile rele care îi vizau. În vara anului 2020, preotul s-a stins din viață la 81 de ani, iar Florin și-a găsit liniștea lângă un alt bărbat abia acum. Se pare că românul este foarte îndrăgostit de un bărbat de origine spaniolă.

WhatsApp-Image-2021-10-28-at-13.14.34WhatsApp-Image-2021-10-28-at-13.14.34

Deși a avut o căsnicie foarte controversată cu preotul britanic, Florin Marin nu s-a lăsat descurajat de gurile rele. Toată lumea blama relația celor doi din cauza diferenței de vârstă de 53 de ani.

Citește și: Ce se întâmplă cu Florin Piersic, la șase luni de când nu a mai urcat pe scenă.Medeea Marinescu a făcut anunțul

Citește și: Medeea Marinescu, despre frumoasa prietenie cu Florin Piersic:”Am ajuns să ne cunoaştem atât de bine încât ne place să ne surprindem, să ne facem mici farse sau glume”

Citește și: Avocata lui Gabi Bădălău, în procesul de divorț cu Claudia Pătrășcanu, a fost reținută.Femeia e acuzată de trafic de influență

Citește și: Ruxi și Mădălina Pamfile, scandal uriaș în platoul Bravo, ai stil!:„Nu sunt proastă!'

Florin Marin, românul care a fost căsătorit cu preotul britanic Philip Clements, are un nou iubit

După ce preotul britanic Philip Clements s-a stins din viață, soțul său, Florin Marin și-a găsit alinarea în brațele altui bărbat. Se pare că românul în vârstă de 28 de ani se iubește acum spaniolul Jeronimo Jesus de Vega. Cei doi se întâlnesc doar de câteva luni, însă Florin pare mulțumit de faptul că vacanțele pe care le are sunt achitate integral de noul său partener de viață.

„Vacanțele mi le plătește omul meu, spaniolul Jeronimo Jesus de Vega. Nu cheltui niciun ban în vacanțe, iubiții mei se ocupă în general de asta. Eu încă am bani de la soțul meu, pentru că nu sunt prost să-i cheltui pe mărunțișuri. I-am pus într-un cont în bancă', a declarat românul.

Florin Marin are planuri de nuntă?

În ceea ce privește o posibilă căsătorie, Florin Marin spune că nu scoate din calcul această variantă, însă trebuie să mai treacă ceva timp pentru a-și cunoaște partenerul. Potrivit acestuia, ei se întâlnesc doar de câteva luni. În plus, el a declarat că încă se gândește la răposatul său soț.

„Da, poate că mă voi căsători din nou, dar nu mă grăbesc. Cu Jeronimo mă întâlnesc doar de câteva luni. Și bineînțeles că mă gândesc la Philip în fiecare zi, el a fost soțul meu și cred că vă veghează de acolo, dintre nori'., a adăugat românul.

Ce moștenire a primit Florin Marin de la fostul soț

După ce preotul britanic a trecut în neființă, Florin Marin a primit o moștenire extrem de mare! Acesta are pe numele său o proprietate care valorează 100.000 de lire sterline, primește lunar o pensie de 2.000 de lire sterline și dispune și de asigurarea de viață a preotului în valoare de 150.000 de lire sterline. În urmă cu câțiva ani, Philip Clements declara că trebuie să îi asigure un trai bun soțului său, chiar și după moartea sa.

„Trebuie să fiu realist. Am aproape 80 de ani și vreau să știu că Florin va fi în siguranță. El este singurul căruia îi pot lăsa averea mea. Dacă totul va merge bine, el va fi trecut în testamentul meu', a mărturisit Philip Clements despre averea lui, înainte de moarte.

Philip Clements, despre căsnicia sa

În urmă cu câțiva ani, preotul britanic avea doar cuvinte de laudă la adresa lui Florin Marin. Se pare că Philip Clements nu a ținut niciodată cont de gurile rele și mereu a avut încredere în român.

„El este soțul meu și vreau să se simtă în siguranță cu mine. Nu am de gând să-l părăsesc. Știu că relația noastră este bazată pe sentimente reale, nu urmărește averea mea, așa cum spun gurile rele', spunea el în urmă cu câțiva ani.

Sursă foto: Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton